שלום, צריכה עזרה בהכנת אלבום

שלום, צריכה עזרה בהכנת אלבום

אני רוצה להכין אלבום תמונות לחבר , עם כל מיני משפטים יפים. ואני באמת לא יודעת מאיפה להתחיל. הייתי רוצה לדעת , מה צריך לקנות , איזו כריכה , דפים , וכו'...? איך מעצבים שזה יהפוך לאלבום? אשמח לקבל הסבר מפורט. תודה רבה לכל מי שיעזור .

אומנם הפורום עוסק בעיצוב דגיטלי...

אני אשמח לעזור לך כי הכנתי בעצמי כמה אלבומים
מבחינת האלבום, יש בחנויות צילום אלבומים עם דפים חלקים [אני ראיתי בצבעים לבן, קרם, חום עץ ושחור] עם סוגים שונים של כריכות, ופנים את מדביקה תמונות שלכם ויכולה להוסיף כל מיני פיצ'קעס שאפשר למצוא בחנויות של דולר [פרחים, לבבות, סרטים..], וכמובן לכתוב כל מיני דברים ליד התמונות [אם את בוחרת באלבום עם הדפים השחורים אז זה נחמד לכתוב עם עטים זוהרים] אני הכנתי לחבר שלי אלבום תוך שבוע כשלא ישנתי 3 לילות
זה היה מטורף אבל כיף גדול
מקווה שעזרתי

אה.. ויש גם

את האלבום עם הדף השקוף והדבק כמו של פעם, שזה נחמד אבל קצת בעייתי אם תרצי לכתוב על..

את מקסימה תודה רבה לך...

אין לך מושג איך עזרת לי , אהבתי את הרעיונות ואני בהחלט אבחר אחד מהאלבומים שהצעת. עדיף כמובן אלבום שאפשר לכתוב בו , כי זה הרבה יותר מיוחד. ואין ספק שזה דורש זמן , אבל שווה את זה מאוד. המון תודות לך מכל הלב

שמחתי לעזור../images/Emo140.gif

נזכרתי בעוד כמה דברים שעשיתי ואולי זה יוכל לעזור לך.. אני והוא הכרנו בצבא והוא זה שהעניק לי את הדרגה אז ליד התמונה הדבקתי דרגות, ובעמוד 1 הדבקתי את הכרטיסים לסרט הראשון שיצאנו אליו, כרטיסיה של הצבא, כרטיס מפתח של החדר במלון של הטיול הראשון, מפית ממסעדה שאנחנו אוהבים -אולי זה נשמע מטורף ששמרתי את כל זה אבל זה השתלם
- לילה טוב
ואם את צריכה משהו - אשמח לעזור

וואווו זה מקסים...

זה ממש לא מטורף , לדעתי זה מראה כמה אוהבים באמת. אני גם שומרת דברים , אני חושבת שאצלנו הבנות כל דבר קטן יש בו ערך רב. זה רעיון יפה לשלב את כל המזכרות הקטנות האלה יחד עם התמונות, ממש אהבתי. אין לך מושג כמה עזרת לי , נתת רעיונות מדהימים , ואני בהחלט הולכת על זה. תודה ענקית על הכל , אני מעריכה את זה מאוד , את מדהימה ! מבטיחה לספר לך איך הכל יצא שאסיים להכין את האלבום. שיהיה סוף שבוע מקסים , תודה מכל הלב

למעלה