שלום צריכה עזרה בפרוש

שלום צריכה עזרה בפרוש

הכרתי מישהו ואנחנו בקשר כבר שנה. המשך היחסים לא ברור לי, והייתי רוצה לדעת אם יש פוטנציאל מצידו או שאין טעם בכלל והוא רק משחק משחקים. היינו בנתק של חצי שנה כי היה לי חבר ועכשיו הקשר חודש. מה פוטנציאל היחסים הרומנטים ביני ובין תומר בחודש הקרוב? יצא לי ככה: מה- ארבעה מטות פוטנציאל - גלגל המזל היחסים הרומנטים - אביר המטות ביני - שבע מטות ובין X - אס הגביעים בחודש הקרוב - מרכבה סיכום - האיש התלוי תודה רבה לכל העונים

צ ל י ל 8

New member
היי דובשניתוש ../images/Emo140.gif

מה- ארבעה מטות פוטנציאל - גלגל המזל היחסים הרומנטים - אביר המטות ביני - שבע מטות ובין X - אס הגביעים בחודש הקרוב - מרכבה סיכום - האיש התלוי לדעתי את מחפשת כבר את במיסוד איתו ואת החתונה. אבל היחסים בינכם כל הזמן נמצאים בעליות ומורדות. שום דבר אף פעם לא ברור ולא ידוע מה יוליד יום. את מרגישה שאת צריכה תמיד להיות בעמדת התגוננות, לנסות לגשר על פערים ולהיאבק בכוחות שאפילו את לא יודעת איך להגדיר אותם.. הוא רומנטיקן, תמיד מראה אהבה ורצון לתת. הוא יודע איך לגשת לבחורה, זה בטוח. תמיד יביא פרחים או מתנה על מנת לשכוח מה שהיה. בכל אופן, היחסים בינכם לא עומדים לנוע לאן שהוא. יש תקיעות ומצד שני יש גם את הכוח ללכת הלאה. אתם צריכים ללמוד לחפש את "דרך המלך", את הנתיב הנכון וללכת בו. אני חושבת שמישהו מכם צריך לעשות כמה ויתורים על מנת שהקשר הזה יוכל לזנוק קדימה. לדעתי שווה צ'אנס, אבל עם עוד עבודה והקשעה.. מה דעתך?

אני יודעת ששווה צ'אנס

אבל אני לא יודעת מה הוא מרגיש, אני יודעת שהוא נמשך אלי כי הוא אמר לי. שהוא שמע שיש לי חבר הוא קינא וגם ראיתי את זה עליו. אתמול שדיברנו דבר ראשון שהוא שאל אם אני עוד איתו והיה אפשר לשמוע מהקול שלו שהוא מקנא. הייתי רוצה לדעת אם יש לו רגשות ואם כדי ללכת על זה או שלא. ומה צריך לעשות על מנת שזה יצליח. תודה רבה לך

צ ל י ל 8

New member
עניתי לשאלותייך

בפרשנות הקודמת שלי. אולי כדאי שתחזרי ותקראי אותה.....

למעלה