שלום... צריכה עזרה די דחופה בבקשה..

טאאאאל

New member
שלום... צריכה עזרה די דחופה בבקשה..

שלום אני טל, יש לי אח קטן בן שש, ואני ואמא שלי רוצים לצאת איתו קצת בחופש במיוחד שאני מתגייסת עוד שבוע ואין לי ממש זמן להיות איתם, כך שכל יום חשוב לנו.. הלכנו לים, ולקניון.. אבל אין לנו יותר מדי רעיונות.. אנחנו לא מחפשים דברים ממש ממש יצירתיים ומקוריים.. ככה איזה רעיונות שיש לכם זה יהיה נחמד:) יש לנו מכונית ככה שיש גישה להכל ואנחנו גרים באזור המרכז, קרוב לפ"ת ולת"א.. הרבה תודה מראש! :)

אז ככה

אפשר לנסוע לגן חיות בירושלים, גן חיות גדול ומגוון ובהחלט יפה ומעביר יום שלם. אפשר לעשות טיולון של יום יומיים בים המלח כמובן אפשר ללכת לראות סרט יש בירושלים עוד מקום, ליד הגן חיות שזה מוזיאון פעיל ועושים שם הילדים וההורים יחד יצירות פסיפס, אריגות, עבודות בחימר וכדומה.

יום כיף בלונה פארק-

סתם ככה לחזור להיות קטנטנים- בטוחה שתהנו

יש לי רעיון שעכשיו אני ואחותי עושות

לאחי הקטן. אחי בן 7 וחצי ואמרנו לו להזמין עוד שני חברים שלו הכי טובים ואנחנו עושים להם את "המבצר" - את זוכרת את התוכנית עם אקי אבני וסיגל שחמון? קיצור המטרה העיקרית של זה זה שיהיה בינהם שיתוף פעולה אחד עם השני ושיהנו הרבה! אנחנו עושים להם משימות שעל כל משימה שהם מצליחים בה הם מקבלים מפתח וככל שהם מצליחים להשיג מפתחות ככה הפרס שלהם גדול יותר (במקרה שלנו זה קופסאות נעליים עם ממתקים- לא היה לנו רעיון אחר..). אני חייבת ללכת אז אני אצרף יותר מאחר את המשימות... ביי בינתים.

למעלה