שלום- צריכה עזרה

שלום- צריכה עזרה

אני חיבת עצה כי אני משתגעת אני בהריון אחרי מספ טיפולי IVF מפרכים ואנ בשבוע 12 אני כל הזמן חושבת על זה שהוא יפסיק להתפתח אני רוצה לדעת מה הסימן שיש אם התינוק לא גדל ומת בבטן זה כבר קרה לי פעמיים בעבר אבל אז היו כאבים ודימומים, עכשיו אין כלום ובUS האחרון לפני שבועיים הכל היה תקין אבל אני משתגעת מדאגה איך אדע אם הוא מפסיק להתפתח? יש סימנים? איך הרגשתן? אני לא יכולה לעבור את זה שוב אני אמות

anatgri

New member
למפחדת

ראשית ברכות על ההריון! שנית -אם כבר חווית את הזוועה פעמיים אז תדעי שהיא מגיעה- סימן נוסף לכאבים ןלדימומים: הפחתת הגודש בשדיים, אבדן העייפות וידיעה שזה קורה... ובכל זאת- המשיכי להאמין שיהיה בסדר-אל תחשבי שזה יקרה בשלישית. יש הרי את הנושא של "הנבואה שמגשימה את עצמה" אז חשבי חיובי ואני מאמינה שתצליחי. בהצלחה, ענת

נצאב

New member
הריון חדש

למפחדת שלום, אל תחששי מהעתיד, מה שיהיה זה ממש לא בשליטתינו. השתדלי לעשות דברים שכייף לך לעשות על מנת להעביר את הזמן הפנוי בצורה הטובה ביותר ולא ישאר לך זמן לחשוב על מה יקרה אם והעובר יפסיק להתפתח. גם אני הריתי מטיפולי IVF בשבוע 23 גילוי שיש פער רציני בגדילה, לא אישרו לי להפיל בשבוע 29. רק בשבוע 34 העובר איבד את הדופק ומת ברחם. לא הרגשתי כלום. גם ככה לא הרגשתי את התנועות שלו קודם עקב מיעוט מי שפיר. כך שזה פשוט קרה ולא יכולתי לדעת. כל הריון והסיפור שלו. ההריון הזה הוא הריון חדש עבורך. אין מקום להשוותו להריונות קודמים תקינים/לא תקינים. הכל יכול להיות לטוב ולרע. תהיה עם היד על הדופק. תעשי את הבדיקות האפשריות. תבקשי שיעשו לך מעקב הריון בסיכון גבוה (אם לא עושים לך), עקב הריונות קודמים לא תקינים. חוץ מזה אין לך מה לעשות. מה שיהיה לא תלוי בך. נקווה רק לטוב. מאחלת לך הריון קל ונעים והכי חשוב שתצאי מבית החולים בידיים מלאות. בהצלחה!!!

לבחורה בלי שם...../images/Emo24.gif

מנוסח ההודעה נשמע כי את מאד מאד במתח...
לדעתי מאד חשוב כי: 1. תחשבי כל הזמן אופטימי. הפסימיות לא תורמת... 2. חשוב שתקבלי תמיכה שמתאימה לך. או בפורום הזה - אנו כאן תמיד בשבילך. או בפורום הריון לאחר טיפולים. ממליץ בחום על שיחות עם גורמים מקצועיים לבד או עם בן זוגך. כפי שציינת, ההריון הוא מאד מאד משמעותי לאחר טיפולים, ולכן כפי שתמיד אומרים, עכשיו "יורים בכל התותחים..." כלומר סוף כל סוף הושג ההריון המיוחל אחרי טיפולים קשים... אז עכשיו אל תקחי "אקמול" להתמודדות עם המתח והלחץ... אלא השתמשי בכל הכוחות שאת יכולה!אל תחסכי בכלום. פשוט עשי הכל למען העובר שלך, ולמען משפחתך! בהצלחה מכל הלב,
תמיד איתנו

למעלה