שלום. צריכה עזרה...

תדהר91

New member
שלום. צריכה עזרה...

לפני כמה שנים היה לי אייפוד מיני. 4GB האייפוד הזה עשה בעיות שתוקנו בשמחה ע"י חברת ידע שהייתה בזמנו זכיינית אפל בארץ.. לפני כבערך שנתיים דצמבר 2007 קניתי אייפוד חדש. קלאסיק 80GB.. (נקנה בניו יורק בחנות של אפל!) האייפוד עבד יפה והייתי מרוצה ממנו ומנפחו.. כעבור כבערך 8 חודשים הוא עשה קצת בעיות איי דיגיטל לא ממש רצתה לעזור (למרות שהייתה ברשותי אחריות!!) באפריל שיהיה לאייפוד שלי הייתה בעיה כזו. הוא מראה את השירים טוען אותם אך לא משמיע אותם וכך מעביר שיר אחר שיר.. ומאז האייפוד לא עובד. הלכתי לחנות של איידיגיטל לאחרונה (למרות שהאייפוד לא עובד כבר מאפריל) ... ובבדיקה של טכנאי הוא אמר לי שההרד דיסק הרוס ושאין אפשרות לתקן ושאפל לא מתקנת בעיות כאלו. הלך האייפוד.(ממש חד פעמי - החזיק בקושי שנה וחצי. חשוב לציון שקניתי מגן קשיח במיוחד שעלה לא מעט כסף והאייפוד נשמר מאוד) האפשרויות. לקנות חדש. הוא המליץ לי לקנות אייפוד טאץ' כי הוא עובד אחרת והוא יותר עמיד. עכשיו אחרי כל החפירות (מתנצלת) רציתי להתעייץ עם אנשים שמבינים. כי אני לא. האם כדאי לי לקנות בכלל אייפוד ? כמו כן שחברת איי דיגטל לא ממש שמחים לעזור בגלל כל מיני בירוקרטיות של חברת אפל. הם הציאו לי לתת להם את האייפוד הישן שלי ובתמורה לקבל 25% הנחה בחנות לרכישות מוצר חדש. אני מלבטת אם לקנות בארץ (עם ההנחה).. או לקנות בארהב שהמחיר של זול באופן משמעותי. וכמו כן איזה סוג לקנות?? האם לקנות טאץ' (שרק 32GB בא בחשבון שגם זה קטן קצת עבורי) אני לא ממש אוהבת את הטאץ' .. הקלאסיק התאים לי כי הוא פשוט לשימוש. אבל אני לא רוצה להגיע לאותו מצב הבנתי שגם הנאנו עובד על פלאש?!? אחרי כל הסיפור שלי.. האם כדאי לי לקנות מוצר של אפל? או לקנות משהו אחר. אז יש מישהו שיכול לעשות לי סדר בבלגן?? סליחה ותודה :)

or121210

New member
משנה פלאש או דיסק קשיח?

מה גודל המסך שאת רוצה (באינץ')? מסך מגע זה בסדר?

יאיר B

New member
אני מציע לך לחכות למחר.

צפוי ביום שלישי אירוע של אפל ושם יפרטו מה המכשירים החדשים שהם הולכים להוציא. יש כל מני שמועות מוזרות בנושא. לגבי סוגי זיכרון: דיסקשיח זה דבר שמתחיל לצאת מתחום הנגנים (למרבה הצער). יש שמועות שלא יהיו יותר איפוד קלאסיק (ושמועות אחרות שהוא יקבל מצלמה). זיכרון פלאש - לאיפוד טאצ' (וגם לאיפון) ולאיפוד נאנו. בעיקרון הפלאש עדיף - הוא עמיד יותר. השאלה העיקרית שאת צריכה לשאול את עצמך היא האם את רוצה להמשיך עם איפוד או לנסות משהו אחר. אחרי שתעני על זה נמשיך.

or121210

New member
ניחוש שלי, נאנו 32GB וטאץ' קלאסיק 64GB פלאש

מקווה שלא יתגשם

Word Up

New member
טאצ' קלאסיק ? ../images/Emo6.gif

ולמה שלא יתגשם? כי אז תראה שלא משנה מה אייאודיו יעשו, הטאצ' תמיד ישיג את הנגנים שלהם ?

תדהר91

New member
אממ

אני אוהבת את האייפוד והדרך שבה הוא בנוי.. הפורמט והכל.. אבל בכל זאת אני לא רוצה אייפוד חד פעמי ולצערי שלי החזיק שנה וחצי. אני רוצה משהו עמיד עם איכות סאונד טובה.. החברה היחידה שאני באמת מכירה או אפל ולכן רציתי לשמוע מכם על חברות אחרות שהן טובות מאוד(!) והן מתחרות הולמות לאפל... תודה רבה :)

למעלה