שלום :) צריכה עזרה..

Tooler

New member
שלום :) צריכה עזרה..

עיצבתי חולצה למגמת מחול, אשמח אם תעזרו לי קצת בשינוי הפונטים וסידורים אחרונים.. שהפונטים יהיו כמה שיותר דומים לכתב שלי.. הצד הקדמי--> "ההבנה מתחילה מלא להבין.." (כתב רגיל) "מגמת מחול" (כתב גדול יותר מהמשפט הקודם, ומודגש) מתחת הבלרינה.. ולמטה: "2007-2010" (כתב גדול ומודגש), (אם אפשר, במקום ה"1" לשים את הבלרינה שאני אצרף להודעה הבאה) "תיכון בן-גוריון, נס- ציונה" (כתב קטן יותר)

Tooler

New member
בלרינה

הנה הבלרינה שהתכוונתי אליה, בבקשה אם אפשר להכניס אותה במקום ה"1" ב"2010"..

Tooler

New member
צד אחורי

וזה הצד האחורי--> "מחזור א'" (בכתב גדול ומודגש) את כל השמות, בכתב רגיל מתחת, את הדמויות (מצרפת בהודעה הבאה תמונה יותר טובה כדי שיהיה לכם יותר קל לערוך).. ומתחת לכל דמות לכתוב שם- בסדר שכתבתי בדף (נועה, ליאת, סיגל, שמרית) (כל שם בסוגריים) בכתב רגיל.. ובסוף: "כי המחזור הראשון תמיד הכי קשה.." בכתב מודגש וקצת יותר גדול..

Tooler

New member
דמויות

זאת התמונה של הדמויות שהתכוונתי.. מצטערת על הבקשות הרבות.. אני אשמח מאד אם תוכלו לעשות לי את זה כמה שיותר מהר, זה דיי דחוף.. תודה רבה רבה רבה
ושבוע טוב!

ToFLY

New member
לפי דעתי את צריכה להעלות תמונות גדולות יותר

לא נראה לי שיצא טוב בהדפסה בגודל הזה, זה די קטן והרזולוציה נמוכה מדי. תעלי את הבלרינות שציירת ברזולוציה וגודל גדולים יותר. להדפסה איכותית צריך רזולוציה של 300dpi לפחות.

ToFLY

New member
אוקי עשיתי, אני רק מקווה שיצא טוב בהדפסה../images/Emo140.gif

תיכף החלק השני..

Tooler

New member
יאאא ../images/Emo13.gif

תודה רבה רבה!! יצא ממש יפה :) אבל יש לי שאלה קטנה
יש אפשרות לשנות רק את הכתב של ה"מגמת מחול" ו"מחזור א' "? תוווודה

Tooler

New member
היי ../images/Emo13.gif ממ..

כתב שיהיה דומה אבל יותר בולט..זאת אומרת יותר מודגש..וקצת יותר אחיד..כאילו העובי שלו של האותיות לא תמיד זהה.. תודה!!

מלאכיית

New member
מקסים!! ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif

ושתם שאלונת, הרקדניות למטה אלה המורות?!

ToFLY

New member
תודה מלאכית!../images/Emo9.gif

אני מניחה שאלו המורות :) חבל שאין תגובה מצד המבקשת

למעלה