שלום,צריכה עזרה....

Angel2010

New member
שלום,צריכה עזרה....

אז לפני שאתם שולחים אותי לפורומים אחרים..בבקשה אל תשלחו! אני יודעת שיש את "תפוז מעצבים" וכל מיני,אבל פעם עשיתם לי משהו דומה, ואתם פשוט עושים מ-ה-מ-ם! אז אשמח אם תוכלו לעזור לי גם הפעם...וסליחה על החוצפה
אז ככה..לאמא שלי יש יום-הולדת ויש לי ברכה בשבילה,ואני צריכה שתעשו לי את בדף או שתי דפים אם אין אפשרות לדף אחד..בעיקרון אני מעדיפה בדף אחד אבל מצד שני לא רוצה שזה יהיה צפוף מידי וקטן מידי אז זה בסדר גם בשתי דפים
אני צריכה שהרקע יהיה יפה מאוד,משהו מיוחד...ושה"אמא" יהיה יותר גדול..ובקיצור אתם יודעים
אמא לרגל יום הולדתך הכנו צרור ברכות במיוחד בשבילך לאישה נפלאה ונהדרת אמא וחברה לתפארת שעושה הכל בחום ואהבה עם המון סבלנות והקרבה דואגת לכולם מכל הלב ומפיגה כל דאגה וכאב... אלף מילים לא יתארו את ליבך הטהור אלף מילים לא יוכלו לספר על הרצון שלך תמיד לעזור אלף מילים לא יוכלו להסביר את יופייך הקורן והמאיר. אלף מילים לא יוכלו להמחיש את אשר ליבנו באמת מרגיש את אהבתנו הטהורה לך, אמא יקרה. בטוחים אנו שגם בעוד אלף שנה לא תהיה אישה כמוך מיוחדת במינה. וכמו שכתב גדול המשוררים - המלך שלמה, בשיר השירים: "הנך יפה רעייתי הנך יפה, עינייך יונים מבעד לצמתך" לכאורה כאילו הוא ראה לנגד עיניו את דמותך. תאמיני לנו הוא ידע על מה הוא מדבר כי היו לו אלף נשים, אם לא יותר... הרשי לנו לאחל לך שכל יום יהיה יותר טוב מקודמו ושרק תשתבחי עם השנים כפי שתיאר כל כך יפה, המלך שלמה. אנו מעריכים ומודים על העזרה התמיכה והנתינה בכל צרה מאחלים לך את כל הטוב בחיים אריכות ימים, בריאות ואושר מבפנים! ולסיום בשלוש מילים - עד מאה ועשרים! מילדייך האוהבים!

Angel2010

New member
אני ישים 3 תמונות...

ואולי זה יעזור לכם לעזור לי
מצאתי את זה באינטרנט ואולי רק תוכלו להוציא משם ת'כתב ולהשים ת'ברכה שלי... אז ככה מהברכה הראשונה או השנייה אני רוצה ת'רקע ומהשאר תשימו מה שנראה לכם יפה,אולי לשלב את הפרפרים או משהו כזה ...או מה שבא לכם, תזרמו
אבל שיצא יפה ועדין... לא יותר מידי עומס שוב ...תודה לכל מי שיעזור!

Angel2010

New member
תמונה 3

מפה אני לא רוצה את הרקע או המסגרת .. רק אולי את הפרפר הכחול או פרח וזהו ..וגם לא חייב רק אם יראה לכם מתאים. תודהההה

Angel2010

New member
זה מהמם אבל אם אפשר עוד משהו קטנטנן

למטה ראיתי יש רשום משהו בשחור , אפשר להעיף את זה ? ולהשים על זה תמונה או משהו ? ואפשר את הגירסה שלך על הרקע של התמונה של התמונה השנייה?

למעלה