שלום צריכה עזרה :)

Mogi For Ever

New member
שלום צריכה עזרה :)

היי, אני אשמח עם מישהו יוכל לעזור לי. אני עושה מין עבודה על הסיפורים שמאחרי השירים... בחרתי 2 שירים של אביב שנינו שווים- שנכתב על בחורה דתיה שאביב יצא איתה וגן החטאים- שממה שהבנתי נכתב על בחור גיי שההורים שלו זרקו אותו מהבית אם מישהו יוכל להרחיב לי קצת יותר על 2 הסיפורים אני אשמח מאוד :)

בבקשה:)../images/Emo80.gif

גן החטאים- מסופר על בחור ממשפחה חרדית, הוא היה הומו(מה שנורא חריג כמובן באותה חברה) והמשפחה נידתה אותו על זה. הבחור אהב לשמוע את אביב גפן, ויום אחד פשוט התאבד(תלה תעצמו אם אני לא טועה), והשאיר מכתב, השיר מבוסס על המכתב(ועל הסיפור שלו במלואו..) בקשר לשנינו שווים-גם לי פעם סיפרו משהו על זה. שזו היתה מישהי דתיה. *"ולך יש עוד טמבל ששונא לדבר"-אלוהים *"שנינו לבד רק לך יש פחדים שהטמבל יבוא ויראה אותנו שוכבים ולי יש כאב הראש מסתובב ותגידי לטמבל שלא יתערב"-גם פה הכוונה לאלוהים. אסור לשכב לפני החתונה וכו'. א-ב-ל לפני איזה חצי שנה בערך היה על זה שרשור בפורום ואמרו שזה לא על זה. אלא על.. לא זוכרת:\ שמישהו אחר יסביר. בהצלחה

Inbarush91

New member
השיר נכתב על קארין אפיר

וממה שאני יודעת..היא ממש לא דתייה

הוספה:

שם הנער : נתי ,הוא היה ע"פ דבריו של אביב בא להמון הופעות שלו לבד ויושב בקצה...נתי היה כותב מכתבים לאביב בהם הוא סיפר לו על קורות חייו על איך שהיו הולך לישון בגן החשמל בגלל שמשפחתו החרדית נידתה אותו בשל היותו הומו ואם אני לא טועה הוא גם נאנס אביב היה כנראה עונה לו חזרה...אם אני לא טועה ,אחת השורות שבשיר נכתבה אפילו על ידי נתי עצמו. אביב נוטה להקדיש את השיר הזה לעיתים קרובות לנתי ולעוד ילדים נערים ונערות שגורלם מר להם.. שנינו שווים לא נראה לי נכתב על קארין אופיר באחת ההופעות אביב סיפר שהוא היה מאוהב במשהיא והוא לא הזכיר את שמה,הוא פחד מאוד לומר לה את האמת אבל ביום חורפי גשום אחד הוא החליט לבוא אליה עם בקבוק יין לדירה שלה ולומר לה שהוא אוהב אותה,כשהוא הגיע הוא ראה אותה ואת חבר שלה מחוץ לחלון מתנשקים אז הוא הסתלק משם..

shmuelr

New member
הקדמה לשיר שנינו שווים..

'הבחורה מהשיר אמש הבלונדינית זאת בחורה אמיתית, הרבה שואלים אותי את זה, היית נמוכה ובלונדינית והייתי מאוהב בה רצח הרבה מאוד שנים. בגיל 17-19 - הרבה שנים, והיא לא רצתה אותי, היה לה חבר והיא היית כבר אהובה שלי הרבה שנים, יום אחד אמרתי שאני אעשה צעד אמיץ ואני אבוא אליה הביתה, אני אגיד מול חבר שלה שאני מאוהב בה רצח ושהגיע הזמן. וככה בחורף תל אביב בשנת 90\91, אני לא זוכר הלכתי עם מעיל אדום, עם בקבוק יין אדום כמו אדיוט מושלם לכיוון היום רבין, אז מלכי ישראל. באתי אליה הביתה, בחלון ראיתי אותה ואת חבר שלה והם כל כך צחקו בסלון, והגשם ירד עלי, הם היו כל כך מאושרים ביחד, והבנתי שאין לי סיכוי איתה. הורי היו בלוס אנג'לס באותו זמן, אז באתי הביתה וגמרתי את הבקבוק יין לבד, לקחתי את הגיטרה וכתבתי לה את השיר אהבה הבא שהיא אף פעם לא שמעה' ראשון לציון - הופעה לסטודנטים - 2006 תודה לליאורנר שחלק איתי את ההקלטה הנפלאה.

נתוש ז

New member
סיפור יפה מאוד..מרגש ונחמד

והוא יכול להתאים להרבה שירים של אביב (לדוגמא- אמש). אבל ל"שנינו שווים"? זה לא ממש מתאים =\ "רק לך יש עוד טמבל.." "אוהב אותך אך את לא מאושרת שונא אותך היא כל יום מתקשרת" "שנינו שווים רק לך יש פחדים, שהטמבל יבוא ויראה אותנו שוכבים".... =\ זה לא ממש מתאים הסיפור והשיר =\ אתה בטוח שאתה לא מתבלבל? :S

התעוט

New member
זה על זה הוא אמר את זה

במדברים בשקט בגלגלצ וגם אמש זה על זה

למעלה