שלום, צריכה עצה בהדרכה ובבחירת צבע

LIN201

New member
שלום, צריכה עצה בהדרכה ובבחירת צבע

שלום לכולם,
מאז שאני זוכרת את עצמי, צבעתי לשחור, או עשיתי שטיפה שחורה. כבר שנתיים בערך שאני חושבת לצבוע לג'ינג'י אבל מפחדת מהתוצאות.

יש לי שיער מתולתל, ודי ארוך, עור בהיר, ועיניים חומות, אז אני חושבת שדי יתאים לי ג'ינג'י.

לא צבעתי קצת יותר משנה (צבע) גם שטיפה לא עשיתי די הרבה זמן (לפחות 4 חודשים), ועכשיו רואים את הצבע הטבעי שלי קצת יותר, החלק העליון של השיער הוא חום די בהיר (הטבעי שלי), והחלק התחתון הוא שחור.. די נמאס לי, אני מתה לשנות ולגוון כבר, אבל אני לא רוצה לצבוע בפזיזות, והבהרה לא באה בחשבון.

הספר שלי המליץ לי לחכות (אמר שאצטרך לחכות בערך חצי שנה) עד שכל השטיפה תרד ואז רק לצבוע לצבע אחר.

איך הייתם ממליצים לצבוע? מה בדיוק לעשות?
אשמח לעצות.

חג שמח

צביעת שיער

כפי שהציע לך הספר, מומלץ להמתין לאורך טבעי אחיד(במידה ואינך רוצה לבצע "ניקוי צבע" או הבהרה בחלקו השחור של השיער)
את יכולה לצבוע לגוון ג'ינג'י ככה וכך להתמיד עד שתגזרי את השיער השחור.
בהצלחה

עומר שמעוני

LIN201

New member
תודה :) מה דעתך על חינה?

הבנתי שזה יותר בריא לשיער מצבע.
השאלה אם אוכל לעשות את זה עכשיו או שאצטרך לחכות זמן מסוים? ואיך החינה תצא על חצי שיער חום וחצי שחור?

תודה מראש.

צביעת שיער בחינה

אני לא ממליץ בכלל המרכיב הצובע בחינה הינו PPD מרכיב שהמון אנשים אלרגים אליו.
דבר נוסף ראיתי מאות ראשים צבועים בחינה בחיי, תמיד הצבע נראה דהוי, השיער על גבול השברירי ונוקשה.

אם את מחפשת צבע טבעי ישנם צבעים נטולי: ammonia, odour, silicones, parabens
שידועים כ"מנזקים".
הצבעים הללו נטולי ריח ועקצוצים.
את יכולה למצוא אותם בבתי טבע.(או אצלי כחלק מטיפול כמובן)
ה"חיסרון" של הצבעים שהוזכרו מעלה הם שהצבעים לא יכולים להעלות יותר מ4 רמות בהירות בשיער.

בהצלחה
עומר שמעוני

LIN201

New member
הבנתי. תודה רבה.

דיברנו בפסקה הקודמת על צבע לשיער, העניין הוא שאני לא רוצה להסתפר עד להודעה חדשה, השיער שלי אורך ממש לאט ואם אסתפר הוא לא יארך עד לעוד הרבה זמן.
אז איך אפשר לצבוע בלי להסתפר, ולגרום לצבע להיות אחיד?
הפתרון היחיד לדעתך זה לחכות חצי שנה?

תודה :)

צביעת שיער ללא שימוש מסיבי בחומרים

כפי שביקשת שאינך רוצה התערבויות של כמיה "קשה" בשיער כגון "ניקוי צבע" "הבהרה קלה" וכו... שתפקידם הוא להרים את הגוון השחור למעט בהיר יותר ואז לצבוע אותו לגוון כהה אבל אומנם בהיר יותר משחור.

בכל מקרה אז כן... הברירה שלך היא רק להמתין.
בהצלחה
עומר שמעוני

למעלה