שלום! צריכה עצה בנושא קשת...

שלום! צריכה עצה בנושא קשת...

במרכז הסלון יש לי קשת, שהיא "שריד" לקיר ששברו בעבר (הרחיבו את החדר ע"י שבירת הקיר). התכנון הוא לצבוע את הסלון באפרסק בהיר ובקיר אחד או שניים בצבע חום-אדמדם יחסית כהה (התקרה לבנה כמובן). השאלה שלי היא באיזה מהצבעים האלה אתם ממליצים לצבוע את הקשת - הצבע הבהיר או הכהה? או שיש לכם רעיון אחר איך להבליט את הקשת ולשלב אותה בחדר? תודה מראש

גולי מ

New member
הי חצילמטוגן. השאלה שלך כללית מדי.

איזה "אפקט" את רוצה להשיג? כאילו שני החללים אחד הם (אז לא הייתי ממליצה לצבוע את הקשת בצבע אחר), או להדגיש את ההפרדה (אז כל צד של הקשת הייתי צובעת בצבע של אותו החדר אליו היא פונה). מה המצב בשטח? האם חדר אחד יותר "ארוך" מאחר (או בקיצור מה המידות)? האם את רוצה אפקט בצבע ש"יקטין" את החדר הנשקף מהקשת או "יגדיל" אותו? איזה מן החדרים יהיה החדר בו תשהיי יותר. חייבים יותר פרטים בשביל לעזור לך....

תודה רבה על התגובה. ותשובות

מדובר בעצם בחלל אחד שמחולק ע"י מעקה עץ לחדר אוכל (שהוא מעין מרפסת מוגבהת בחלל). מעל המעקה הקשת המדוברת והמשך החלל - הוא הסלון. ז"א שאלה הם שני חדרים שהם בעצם חלל אחד.חדר האוכל קטן יותר מהסלון וגם יותר צר ממנו. לצערי אין לי תמונות אבל הרעיון שנתת לגבי צביעה שונה משני הצדדים נשמע מעולה ואכן לא חשבנו עליו. זה יכול להראות מאוד יפה ולהתאים מבחינת הצביעה שתכננו. אז לפי מה שהבנתי זה ידגיש את ההפרדה בחלל, נכון? ומה לגבי החלק בקשת שפונה לרצפה, באיזה צבע לבחור? בזה של החדר שאני רוצה להגדיל? תודה רבה

גולי מ

New member
אה כן, עוד משהו..

את החדר שאת רוצה "להגדיל", יש לצבוע בצבע הבהיר יותר. את תראי... הקשת "תמסגר" לך את הצבע השני (בקיר ממול), זה ייצא יפה...

למעלה