שלום... צריכה עצה ממש דחוף

LIN201

New member
שלום... צריכה עצה ממש דחוף

שלום לכולם, שמי לין, בת 25.
לפני כ-7 חודשים הכרתי בחור ממש חמוד, בחור טוב, שלא מוצאים היום. הייתה בינינו כימיה מצוינת, והרגשתי שזה כך גם מצידו.
היינו בקשר בערך חודש וחצי, אבל לא התראינו כ"כ הרבה במהלך הקשר כי אני עבדתי בעבודה תובענית ואנחנו גרים, כל אחד בעיר אחרת.

אני סיימתי את הקשר כי התחלתי להרגיש אליו חיבה משמעותית ולכן ברחתי (אני גם מודעת לזה שזה דפוס התנהגותי שחוזר על עצמו כשאני בקשר פוטנציאלי שטוב לי בו). הוא לא הבין מאיפה זה בא ודי נבהל. יום אחר כך התקשרתי אליו והסברתי את עצמי (שאני מפחדת להיפגע וכו') וביקשתי שנפתח דף חדש. הוא אמר שיחשוב על זה ויחזור אליי ואחרי שבוע וחצי שלח לי הודעה שזה לא הקשר שהוא מחפש. איחלנו בהצלחה אחד לשני ודרכינו נפרדו. אחרי 3 חודשים, הוספתי אותו בפייס, אחרי חודש, שלחתי לו הודעה והוא ענה ואמר שבערב הוא יהיה בפייס כי משהו נדפק בפלאפון שלו. לא שלחתי עוד הודעה וכאן בערך נגמרו היחסים בינינו.

סלחו לי על החפירה.. אני יודעת שזה יכול להיות מייגע, אבל אני באמת צריכה עצה ולא יודעת למי לפנות..
אומנם הקשר הזה נמשך רק חודש וחצי, אבל הפרידה הזאת הייתה לי ממש קשה. לא הפסקתי לחשוב עליו, ובזמן האחרון הרצון אליו ולקשר שהיה לנו, חוזר אליי ומהדהד בי המון.
אפשר לומר שאני אובדת עצות... היה בו באמת מלא דברים שאהבתי, מלא תכונות שאני מתחברת אליהם, הרגשתי איתו בנוח להיות עצמי, כאילו אנחנו מכירים שנים. זה לא קורה לי עם כל אחד. אני דווקא מסוג האנשים שמאוד קשה להם להתחבר לאנשים.. זה צריך להיות באמת מיוחד ולגעת לי בלב כדי להחזיק. בכל מקרה, מה לדעתכם כדאי לעשות? מה אתם הייתם עושים?

חשבתי לשלוח לו הודעה בפייס, משהו קצר וקולע בנוגע לכל הקשר הזה ושיחשוב על אופציה לחדש את הקשר. אגב, זה אני חושבת אם לשלוח את ההודעה הזו בערך שבועיים... כבר נכוותי במשהו דומה בעבר, לכן אני מאוד חוששת.

אגב, בחצי שנה הזו שלא היינו בקשר, דיברתי עם כמה בחורים, פה ושם, אבל אף אחד מהם לא הרגיש לי נכון. השיחה איתם לא הייתה מעניינת ופשוט לא המשכנו משם. מאז הקשר עם הבחור המדובר, לא הייתי בקשר עם אף אחד. לידע כללי.

אשמח אם תוכלו להביע דעתכם בעניין.
תודה וערב נעים

orig429

New member
אני יכול להבין אותו.

אני במקומו, גם הייתי מנתק איתך קשר. רק טיפש יסתכן עם
מישהי שמציגה עצמה כלא יציבה ולא משנה מאיזו סיבה.

אם את רוצה לשנות את דעתו לגבייך במידה ואת באמת רצינית
ולא מבזבזת את הזמן שלו, תשלחי לו הודעה שבה את מתנצלת על
ההתנהגות שלך ותציעי לו להפגש בעיר שלו באיזה מקום ולדבר.

יכול להיות שהוא יסכים לתת לך צ'אנס ויכול להיות שלא.
זו כבר החלטה שלו.

Another Girl

New member
לדעתי הפסדת אותו.

אם הוא היה מעוניין לחדש איתך את הקשר הוא לא היה חותך - פעמיים. כמובן שיש סיכוי שאני טועה, אבל לדעתי עוד פנייה אליו רק תחזק אצלו את הרושם שאת אובססיבית ונואשת.
הייתי יורדת מזה, ממשיכה הלאה ומנסה להפיק לקחים לפעם הבאה.

רואה 6 6

New member
אני גם חושבת שזה לא יקרה בשלב זה.

רגשות חרטה ואשמה יכולים לגרום לך לחשוב שהוא הדבר היחיד המושלם שהולך ברחוב.
זה לא קרוב אפילו לאמת, זה רק החרטה שלך, ההחמצה.
תרפי מזה.

אם כל כך

רצית אותו, אם הוא כל כך מדהים וכו- אז למה חתכת??
רק לך כואב כשלא רוצים אותך?

לדעתי הסיפור הזה גמור כבר מזמן. אבל אין לך מה להפסיד אם תשלחי הודעה חמודה בפייס. מקסימום הוא יגיד שהוא לא מעוניין.

אבל הדבר היותר חשוב בכל הסיפור הזה הוא ללמוד לעתיד.
אם יש לך דפוס מסויים, אם כל פעם שאת מרגישה אהבה את בורחת- אז טפלי בזה! כי אחרת זה בדיוק מה שיקרה בפעם הבאה שתפגשי מישהו.

אם את רוצה להרגיש אהבה- את צריכה לקחת בחשבון שתרגישי גם כאב.
ככה זה עובד. כשהלב שלנו פתוח הוא מרגיש הכל. וכשהוא סגור ועסוק בלשמור שאף אחד לא יתקרב- אז אין סיכוי לאהבה.
בעיניי לחיות זה להרגיש- כי מה אנחנו עושים פה בעצם בחיים האלה?
סתם מסתובבים אטומים?

אייני

New member
למה לחזור אליו ישנה משהו?

טיפלת בעצמך? השתנית? נהיית אדם חדש?

או שכל מה שקרה זה שהבנת שפספסת אדם טוב בגלל בעיות אישיות שלך ועכשיו את מנסה להחזיר אותו נואשות בלי שהשתנית, מתוך מחשבה שאותה חרטה כביכול "מספיקה"?

כי אם זה האחרון - מה הטעם? הבעיות האישיות שלך לא נעלמו, והסיבה שהוא חתך איתך הייתה בגללן. אז אפילו במקרה הכי טוב - אתם תחזרו, את תצליחי להתאפק עם הבעיות שלך קצת זמן, ואז מתישהו הן יצוצו (כי לא טיפלת בהן) והכל יתפוצץ ותיפרדו שוב - רק עם יותר כאב לב.

בגלל זה הדבר היחידי שיש לי להגיד לך זה - עזבי את הבחור ולכי תטפלי בעצמך. כשתרגישי שהצלחת להתקדם ולהשתנות ואת לא במצב ההוא - אז תנסי לחזור אליו שוב.

לא הייתי חוזר

נשמע שאת לא סגורה על עצמך, הייתי ממשיך להבאה, לאישה נורמלית.
מזכירה לי את השותפה שלי גם בת 25, מלא תסבוכות, אומרת דבר והיפוכו.

את צריכה להבין משהוא, גבר שאישה מעניינת אותו הוא לא ירפה ממנה, ירצה אותה כאם יללדיו או חתונה, גבר שאישה יפה אבל לא מעיניינת, היא רק זיון.
איפה את פה?

אם הרגשת בנוח כאילו אתם מכירים שנים

אחרי חודש וחצי, למה את חושבת שלשלוח
לו הודעת טקסט ברשת אחרי חצי שנה זה הגיוני ויביא לתוצאה כלשהיא?

כמו שהפגנת פחד ונשארת בפינה שלך פסיבית אחרי שניתקת מגע
וברחת, את צריכה להיות אקטיבית ברדאר שלו אם את רוצה שמשהו
יקרה. ואל תעמידי פנים שבחצי שנה הזאת הוא היה בפריזר בהקפאה
רק מחכה לכמה מילים באינטרנט ממך, אחרי קשר של חודש וחצי.

רוצה דעה שניה? יותר מדי פסיקים וחלקם במקומות מוזרים.

sweetdreams

New member
כל ההתלבטות היתה צריכה להסתיים בפסקה השניה

ביקשתי שנפתח דף חדש. הוא אמר שיחשוב על זה ויחזור אליי ואחרי שבוע וחצי שלח לי הודעה שזה לא הקשר שהוא מחפש.

ביצעת כבר את המהלך שלך, הוא הגיב לך וסירב, איחלתם הצלחה וכל טוב אחד לשני, ודרכיכם נפרדו.

סה טו! כאן יכלת לסיים את ההודעה!

ואם יש לך תובנות לגבי דברים שיכלת לעשות אחרת ועכשיו את מתחרטת, אז תיישמי אותן על הבחור הבא שתפגשי. עליו זה כבר לא רלוונטי.

LIN201

New member
אנשים יקרים,

ראשית, תודה על התגובות.
שנית, השאלה הייתה מאוד פשוטה- לשלוח הודעה או לא? לא ברור לי למה חלקכם הפכתם את זה לסרט טורקי. הדרמה מיותרת.
אני שמחה לבשר לכם שאכן שלחתי לבחור הודעה אתמול, הוא חזר אליי ואפילו דיברנו בטלפון. השיחה הייתה בדיוק כמו שזכרתי אותה- מעניינת וזורמת

שלישית, ל- "כובש העולמות"- אם כמו שאתה מדבר, לא רק שלא הייתי נפגשת איתך מלכתחילה, ודאי שלא הייתי חוזרת אלייך. מה זו השפה הנמוכה הזו? קצת תרבות.

בכל מקרה, תודה למי שניסה לעזור.
לילה טוב

ArrowNY88

New member
סאבאבא

שאת שמחה ושידברתם בטל
ואולי יהיה לך מזל
אנחנו הבנים יותר החלטיים בקטעים האלה מבחורות- ז"א אם הוא אמר לך בפרוש ש "שזה לא הקשר שהוא מחפש." - זה די מסביר את עצמו ואין יותר מידי מה להמשיך עם זה -וזה ששלחת, לו הודעה הראית לו שאת "בכיס שלו" ו-needy.." אבל who knows אולי הוא שינה את דעתו -
בהצלחה

מסכימה עם כולם ...

תגובה של פחד מהווה מסר הפוך, אם נעלמת סימן שרצית אותו יתר על המידה,
וגברים שמרגישים פחד, מבחינים שיש משהו מעבר לפחד, שיש רצון לעוד, שהבחורה חושבת עליו
ו"נעולה" עליו וזה שהיא בורחת סתם לא אומר כלום, היום בנים רוצים רק משהו אחד, תפנימי,
אם זה לא "האחד" לא יעזרו לך שום תרגילים, ושום שטויות, ושום דבר לא יעזור לך.
תמשיכי הלאה, ותני ללב שלך להיפתח לגבר המתאים והנכון.... את כבר תדעי מי הוא וכן גם הוא....
אל תבזבזי את הזמן המשיכי הלאה... השמיים הם ורודים.... והאחד כן נמצא מעבר לפינה.. הגבר שלך לא יברח לך הגבר שלך לא ייתן לך להמתין סתם, הוא יחכה וימתין לך כשם שאת תחכי לו.

yaniv450

New member
לעניות דעתי

עדיף לך להמשיך הלאה.
קודם כל משום שהוא אמר לך בבירור שהוא לא מעוניין ושנית, הרצון החזק שיש לך אליו נובע מכך שהוא לא ממש מעוניין - לא משהו אישי אבל ככה הרצונות שלנו עובדים כשיש משהו שאנחנו לא משיגים אותו אז החשק לדבר גובר...
אם לא תעזבי את זה את יכולה לפתח משהו די אובססיבי לגביו וזה יכול להפריע לך להתחיל קשר חדש.

למעלה