שלום, צריכה עצה

zabcde

New member
שלום, צריכה עצה

אני חיילת ואני כבר לא ממש בכושר כי פשוט אין לי זמן.. חשבתי לקנות את המשטח כי זה בבית ואני יכולה לעשות בערב.. השאלה אם זה באמת עוזר קצת לרגליים או בטן.. וכמה עולה האמיתי?

almoglev3

New member
תשובות לשאלותייך :]

תראי זה עוזר לרגליים ולבטן כי זה שורף המון קלוריות, אבל בשביל להרזות צריך להתמיד ולא לרקוד נניח שבוע ולהניח בצד.. גם ככל שאת מתמידה את עולה ברמה וכך זה מאתגר מאוד. השטיח האמיתי הוא של חברה ששמה IDDR [הנה את בפורום תפוז של החברה :)] את יכולה לראות את המוצרים בחנות דרך האתר הזה- www.iddr.co.il הכנסי שם לחנות, ושם תוכלי לבחור לך את המשטח הנוח והאינטראקטיבי בשבילך. אני יכולה להמליץ לך על משטח המתכת או העבה עם הספוג הקשה, מכיוון שאת כבר גדולה, והדק מיועד לילדים עד גיל 10 או 12 בערך, אין בו בולם זעזועים והוא פחות טוב. עם את תקני את השטיח מ- IDDR את תזכי לתמיכה טכנית בכל זמן ויעזרו לך בכל דבר, החברה אמינה, המשטח מגיע עם דיסק למחשב שבו ניתן להוריד אין ספור שירים ואף לבנות צעדים לשיר שאת בעצמך רוצה לרקוד, הדיסק מגיע גם בעברית! אז תקני מ-IDDR ותהני :p

zabcde

New member
תודה על הפירוט ועוד משהו

הבנתי שיש טלוויזיה ולמחשב.. מה יותר נוח.??

almoglev3

New member
תשובות

לדעתי יותר נוח למחשב, כי את ישר מקבלת את הדיסק ואת לא צריכה לקנות חדש, עם את רוצה למחשב (פלייסטיישן) אז צריך לקנות משחקים מיוחדים בנפרד ולמחשב את מקבלת ישר דיסק וגם לפלייסטיישן את לא יכולה להוסיף שירים שהורדת ולמחשב כן, לי אישית יותר נוח וכיף במחשב...

almoglev3

New member
תיקון של משהו שלא כתבתי טוב

כשכתבתי את זה- "...עם את רוצה למחשב (פלייסטיישן)..." הבלבלתי הכוונה הייתה- עם את רוצה לטלוויזיה (פלייסטיישן)...

Tamar from IDDR

New member
המשטח מעולה לעבודה בבית.

לא צריך לצאת מהבית, אין תרוצים של חם\קר, אין לי איך להגיע, אין לי מספיק זמן... פשוט מפעילים את התוכנה, רוקדים כמה שמתחשק, ותאמיני לי... מרגישים את השרירים טוב טוב

למעלה