שלום,קודם כל אני לא חולת סרטן.

שלום,קודם כל אני לא חולת סרטן.

שמי ענת, ורציתי לשאול אתכם משהו: אחותי לפני שנה גילו לה "הודגקין" היא קיבלה טיפולים כימט.. והקרנות. היא כיום בת 31. רציתי לשאול:תהיו אמיתים ותגידו לי: האם יש סיכוי קטן או סביר או גדול שהסרטן יחזור לה??? אני שואלת את זה כי אני הייתי איתה בטיפולים. וכל כאב שלה זה היה שלי.. בחיים לא ניתקלתי במישהוא חולה סרטן צעיר מדרגה ראשונה. אני רוצה לציין כי כרגע היא בריאה תודה לאל. אני רוצה שתכתבו לי ממה היא צריכה להזהר? מה היא צריכה לעשות? ותגידו לי טיפים איך היא תשמור על עצמה...

MemphisRaines

New member
היי מאי

אז כמה מילים בתור אחד שהחלים מהודג´קין וקרא קצת על המחלה היא יכולה לחזור אבל הסיכוי אינו גדול במיוחד או יורת נכון קטן מאד בכל מקרה את אחות נהדרת מאחל לך ולאחותך המון בריאות ואושר
שרון

שרון תודה לך,שמי הוא ענת,ביתי היא

מאי(שתהיה בריאה) שרון הרגעת אותי תודה לך מאחלת לך ולכל האנשים שחלו בסרטן או חולים כרגע: הרבה הרבה הרבה בריאות ותקחו הכל בקלות החרא הזה יעבור בסוף ואמן שאף אחד ביקום לא ידע אותו,ואת הטיפולים האכזריים שבת שלום הרבה בריאות מיכול הלב

lital_helmer

New member
גם אני החלמתי...

וסיימתי את הטיפולים ממש לא מזמן.. האמת שהשאלה הזאת מנקרת גם במוחי..מה לעשות ומה לא. צריך להיות אופטימיים ולהאמין. בנוסף לכך הסטטיסטיקה לצידנו והסיכוי באמת קטן..וככל שהזמן עובר הוא קטן עוד יותר. איחולי בריאות לאחותך ןלך. ליטל

אחשל

New member
טיפים ../images/Emo23.gif

שלום ענת, הודג´קין אני לא מכיר באופן אישי (רק מקריאה...), אבל חליתי פעמיים (בגיל 19 ובגיל 28) והחלמתי פעמיים. טיפים - תקווה, נחישות, תאווה לחיים, הרבה אהבה - כל זה יעזור לטיפולים הרפואיים הקשים להניס את המחלה... ניר

למעלה