שלום! קודם כל רציתי להודות לכם!!!

Anwanis

New member
שלום! קודם כל רציתי להודות לכם!!!

טיפולי השיער שנתתם לי חוללו פלאים! אמנם עוד יש נשירה וקצוות מפוצלים, אבל לא בצורה כל כך דרסטית כמו שהיה לפני שהתחלתי בטיפולים. אז המון המון תודה, ממש הצלתם אותי! מאחר וראיתי שזה פועל, ואפילו עובד שעות נוספות בשיפור בריאותו של אבא שלי (הוא מאוד מאוד נהנה לראות אותי מסתובבת עם מיני מרקחות על השיער... ובכל זאת צחוק זו התרופה הכי טובה שיש להכל) :), חשבתי לבקש ממכם עצות לפינוק עצמי. אם יש לכם מסכות פנים (לי באופן אישי יש עור יבש, אולי משהו שיעזור גם לזה), או שאר מיני דברים שעושים נעים בגוף וחם בלב. מה דעתכם? שוב המון תודה, ושיהיה סופשבוע נהדר.

The Cat Woman

New member
היי!

א'-
בשם כולם. מסיכות השיער הן אכן תענוג... זה גם נותן הרגשה טובה להסתובב בבית עם כובע אמבטיה כזה וג'יפה ירוקה על הראש
ב'- מסיכות פנים וכולי- הכל פועל באופן דומה! בנוגע למסיכות פנים- אין לי ממש מושג בזה, אולי אבוקדו בתוספת מיץ לימון... אני אישית עושה מסיכות בוץ וזה גם עוזר בהוצאת השחורים. זה לא יקר בכלל, זה מועיל בטירוף, זה טבעי והצבע הולך טוב עם מלפפונים על העיניים.
טיפול בגוף ובנשמה- אישית אני ממליצה על ארומתרפיה. תקני מלחי אמבט של ים המלח. אני ממליצה על ניחוח ורדים (ורוד) ולבנדר (כחול). זה עולה משהו כמו 20-30 שקלים לכמות גדולה יחסית של מלח! (4-5 אמבטיות לפחות) אם את רוצה שגם יהיה לך נעים בעור בנוסף- כנסי לבודי-שופ. יש להם שמנים ממש מדהימים, תוסיפי ממש מעט שמן לאמבט המלח וקיבלת ריח נהדר פלוס עור גמיש ונעים למגע! מעבר לזה- סבוני פילינג לגוף עושים לי הרגשה טובה. בייחוד הבודי-פילינג הירוק הזה של נקה-7 יש לו ריח פשוט נדיר! המינוס הוא שזה די יקר ואפשר להשיג תוצאה דומה ע"י שפשוף של מלחי ים המלח בתוספת שמן (כך שזה לא נוזלי ולא מוצק), לאחר המקלחת ואז שוטפים את הגוף ויש ריח נפלא+ עור מדהים!

יכולה רק להמליץ על מוצרים מעולים

שמיוצרים במפעל קטן ואיכותי מחומרים טהורים ומשובחים(שמנים אתרים אמיתיים). נדמה לי שלאלין מחזיקים את המוצרים שלהם באיזור המרכז. ושווה להתקשר ולשאול.

ה מוזה

New member
../images/Emo94.gif מסיכות לפנים

שמחה שעזרו העצות לשיער , אספתי קצת מסיכות לפנים בטוחה שאבא שלך יחייך הרבה
ומקווה שגם הפעם יתחולל פלא פלאים
מעכי מעט בננה שתספיק למלא כף ערבבי עם כף אחת של דבש נוזלי ומירחי על פנים נקיות. חשוב להימנע מאזור העיניים. שטפי במים חמימים לאחר 20 דקות.
למעוך אבוקדו בשל בכמות שתספיק לשתי כפות ולערבב עם כף יוגורט וכף דבש נוזלי. למרוח את הקווץ' הזה
על הפנים פרט לאזור העיניים. השאירי על הפנים למשך לרבע שעה. שיטפי במים חמימים.
בחשי חלמון ביצה לתוך חמש טיפות שמן זרעי חיטה וכפית אחת דבש נוזלי. מרחי על הפנים והשאירי למשך עשר דקות. שיטפי במים חמימים ומירחי את קרם הלחות שלך.
ותהני לך

מורגי

New member
הקטע עם העיניים תמיד מציק לי,

למה צריך להמנע מלטפל גם באיזור הזה?

Anwanis

New member
בשמחה רבה:

כמובן שאני לא לוקחת את הקרדיט למרשמים, אבל שמחה להעביר הלאה... :) לנשירה: חצי בקבוק שמפו תינוקות, חצי בקבוק בירה שחורה, ארבע כפות דבש. לערבב היטב ולכל חפיפה להוסיף ביצה טרייה. לקצוות המפוצלים: למרוח את השיער במיונז ולעטוף במגבת חמה לארבע שעות לפחות. לי זה עזר מאוד מאוד, ממש בצורה שלא תיאמן.

אמא נחה

New member
לגבי השמפו....

נשמע קצת מוזר אבל אני אנסה.... כמה שאלות: בתוך מה שמרת את זה? האם המרקם יוצא נוזלי? לכמה חפיפות זה מספיק? האם זה לא משאיר את השיער שמנוני? ותוך כמה זמן ראית תוצאות..... אם עד עכשיו לא הבנתי למה בעלי צוחק על השטויות שלי עכשיו אני נותנת לו סיבה טובה לצחוק עלי...
יעל

Anwanis

New member
שלום יעל, סליחה על האיחור

המחשב קרס באופן סופי, רק אתמול בלילה חזר לעבוד. אז ככה: שמרתי אותו בבקבוק רגיל של מים מינרלים (בקבוק אישי), הוא יצא מאוד נוזלי ועם קצף מהבירה, כשלמטה מצטבר כל הדבש הכבד יותר. בגלל זה צריך לנער טוב. זה מספיק לכמה וכמה חפיפות, לא ממש זוכרת. לפחות לשלוש או ארבע. השיער לא שמנוני, אני השתמשתי בזה כתחליף שמפו, ואז ישר שמתי מרכך, וזה סידר את הכל. לגבי זמן התוצאות - לאחר בקבוק וחצי בערך, אבל השיער שלי היה באמת במצב נוראי. אני מנחשת שאצל אחרים זה יהיה מהיר אפילו יותר. שיצחק בעלך, הצחוק הכי טוב לבריאות!

למעלה