שלום קוראים יקרים

ח ב ו ב ה

New member
שלום קוראים יקרים

האדם שאני הולכת לכתוב לגביו, אין לי אליו קשר ישיר, אבל יצא לי לפגוש אותו ושמעתי את הסיפור שלו אני ממש ממש מבקשת ממכם לשמוע את הסיפור שלו בעצמכם אני חושבת שזה יגיד הרבה יותר מכל מה שאני אספר לכם כאן מה שצריך לעשות זה להיכנס לאתר של 103fm www.103.fm להיכנס לאתר עצמו על ידי לחיצה על אחת הדמויות המופיעות שם להיכנס בצד ימין האפשרות הראשונה תהיה "תוכניות" יש אפשרויות של אנשים אפשר לרדת בחיצים ולבחור את יוסי סיאס הקטע שם של "אני רוצה לחיות כמו כולם" למקרה שמשהו לא מובן פה אני שולחת את ההודעה המקורית שאני קיבלתי "תנו לחי אטיאס לחיות" כנסו לאתר הזה: http://www.103.fm/ תלחצו על אחד האנשים, אחר כך תלחצו על תוכניות תרדו בחיצים ואז כנסו לתוכנית של יוסי סיאס ואז יהיה רשום "אני רוצה לחיות כמו כולם" כנסו לזה ותקשיבו לשידור שהיה ביום חמישי אבא של חי וחי מדברים ברדיו.. תפיצו את זה כמה שאפשר זה הצלת חיים.. בבקשה תפיצו את זה !!!! חי זקוק להשתלת לב דחוף אחרת הוא ימות רק ע"י תרומות הוא יוכל לטוס לחו"ל ולזכות בלב חדש והוא רק בן 17! להקשיב, לדעת...

באותו הקשר, בעניין אחר

לא יודע לגבי התוכנית המדוברת, אבל בכל הנוגע לתפוצת אי מיילים (ילדה חולה, או "תעבירו דחוף"), כדאי לבדוק באתר לא רלוונטי.

למעלה