שלום קוראים לי אושר !

ש ו נ י

New member
ברכה, שמעתי לפני יומיים שיעור ש....

שבלי סבלנות אין כלום שהחיים יכולים להיות בלתי נסבלים לאדם ש... אין לו סבלנות (נסבלים, סבלנות.... המממ) ואני באמת אין לי הרבה בעצם ישלי מהכל המון אבל אני לא נוהגת ל... מה שנקרא "להתאזר בסבלנות" ובאמת זה מאוד מקשה עליי אני צכה הכל כאן עכשיו מהר גדול והכי טוב ובחיים זה לא הולך ככה בד"כ לחיים יש את הקצב שלהם כמו שאומרים אז אני מודה לה' על הסבלנות שיש לי ועל כך שבעזרת ה' אני לומדת להשתמש בה יותר ויותר ויש פה לבבות פרחים וחיבוקים שרצים... וזה מחמם את ה
אז ברכה
גמלך ושתבוא עליך הברכה

seeyou

New member
שלום קוראים לי אושר !../images/Emo24.gif

אני לוקחת חלק בחייהם של אלה שי להם חברים כי להיות בעל חברים זה להיות מאושר אני לוקחת חלק בחייהם של אלו שמאמינים כי האתמול הוא עבר, מחר הוא עתיד והיום זה הרגע שנקרא הווה. אני לוקחת חלק בחייהם של אלו המאמינים באהבה, שמאמינים בספור יפה - אני נשואה ידעתם?.. אני נשואה ל"זמן" בעלי הוא יפה מאוד הוא אחראי לפתירת כל הבעיות שקימות בעולם הוא מאחה לבבות שבורים, יוצר חברים חדשים והופך את העצב לשמחה. ביחד אני ובעלי, הבאנו לעולם שלושה ילדים "חברות".. "ידע".. "ואהבה" "חברות" היא הבכורה- ילדה יפה, כנה ושמחה, זוהרת כמו השמש, מאחדת את האנשים, מלמדת להאמין ותמיד מנחמת האמצעי בילדים הוא "ידע"- שקט, חכם, דיי דומה לאביו, הזמן. ידע וזמן הם שני דברים בלתי נפרדים. הצעירה מכולם היא "האהבה"- אוייש כמה צרות שהילדה הזו עושה. קנאית ולפעמים רוצה להיות רק במקום אחד, אהבה היא ילדה מתוסבכת, אבל יפה, מתי שהיא מתחילה לעשות בעיות אני מייד קוראת לאביה "הזמן", שמתחיל לאסוף את השברים ש"אהבה" השאירה אחריה. בעלי לימד אותי דבר אחד מאוד חשוב- בסופו של דבר, הכול מסתדר, ואם עדיין לא הסתדר סימן שעדיין לא הגיע הסוף ולכן אני תמיד מאמינה במשפחתי, בבעלי "הזמן", בילדיי "חברות" "ידע" ובמיוחד "באהבה" יום אחד אני (אושר) אתדפק על דלתך גם כן אל תשכחו.... תנו זמן לחלומות לאט, לאט הם יגיעו למעלה אל הכוכבים.

למעלה