שלום קוראים לי דקל עדין

שלום קוראים לי דקל עדין

חח אני משתתף בסדרה ואני ממש ניהנה לראות את הסדרה אני צופה בא באופן קבוע ונהנה מהמשחק המדהים של השחקנים המוכשרים (חחח אני לא מתכוון אליי...) וזהו יפה מאוד שיש פורום לסדרה...

הווווו שלום ../images/Emo24.gif.

אני מקווה שזה באמת אתה ולא עובד עלינו
. נשמח שתצטרף לפורום
.

tamar112

New member
ואוו......

אתה שחקן ממש טוב... אממ...יש לי כמה שאלות. כרמית (מנהלת הפורום שלו) ודאי יודעת כבר מה אני מתכוונת לשאול אותך בתור הבן של קרן מור ומנשה נוי... אני פשוט נורא אוהבת אותם. אני חושבת שהם שחקנים פשוט נ-פ-ל-א-י-ם ואני מאוד אשמח אם תוכל להעביר להם את המסר הזה.... אוקי...הנה השאלות שלי אליך: 1. קרן ומנשה נחמדים? 2. קל לך לעבוד איתם, הם עזרו לך קצת בתפקיד? 3. מי מהשחקנים אתה הכי אוהב? 4. עם מי יש לך הכי הרבה סצנות? 5. קרן מצחיקה? 6. אתם התחלתם לצלם את העונה הבאה? 7. יש לי עוד שאלה אבל אני אשלח לך אותה במסר... תודה רבה ואתה שחקן ממש נפלא. כל הכבוד. אני תמר דרך אגב...

אז ככה...

1. כן קרן ומנשה אנשים מאוד מאוד מאוד נחמדים ולא מתנהגים כמו "סלבס" הם גם אנשים עם המון הומור ומצחיקים בצורה בלתי רגילה. 2.אני חושב שההשתתפות בסדרה עדזרה לי מאוד בתחום המשחק למדתי ממנשה המון. 3. אני לא חושב שאני יכול לנקוב בשם של שחקן אהוב עליי כי לא זכיתי לשחק עם הרבה מהשחקנים בסדרה(רוב הסצינות שלי עם מנשה...) אבל אני חושב שאין ספק שאם הייתי בוחר בשחקן האהוב עליי בסדרה הוא ללא ספק מנשה. 4.מנשה. 5. קרן מאוד מצחיקה!!! 6.סיימנו לצלם את ה"סרייה" הבאה (6 פרקים הבאים)

tamar112

New member
ואוו...

תודה רבה על התשובות...אבל מעניין אותי איך אני אדע שזה אכן אתה....טוב לא משנה. אמ....תמסור בבקשה לקרן שאני פשוט חושבת שהיא השחקנית שאני הכי הכי הכי אוהבת בעולם כולו...בבקשה? וחשבת שכרמית תקפוץ על הרעיון אבל אני רואה שהיא לא...אז יש לי בקשה/שאלה...יש סיכוי שהפורום יוכל לבוא לצופת ביום צילום או חלק ממנו?

הלו הלו אני גם אדם:]

ולמרבה הפלא יש לי חיים מחוץ למחשב:$ אני לא כאן כל היום
. מה זאת אומרת 'וחשבת שכרמית תקפוץ על הרעיון אבל אני רואה שהיא לא'? ראי, הפורום הוא פורום רשמי ואם שמת לב בסוף כל פרק יש אפילו פרסומת לפורום. כנראה שהשחקנים מודעים לקיומו של הפורום כי ההפקה שלהם לבטח מודעת
.

tamar112

New member
לא...התכוונתי לזה שחשבתי

שתקפצי על הרעיון של לבקר בצילומים...

לי אין יד בזה:$.

בכל אופן, לי אישית אין זמן. שבוע הבא אני נוסעת ואחר כך מתגייסת. אבל אתם מוזמנים ליצור קשר עם המערכת של HOT ולספר לי איך היה
.

אני לא יודע איך אני יכול להוכיח לכם

זה אני... חחח אממ אני לא בטוח שאני הוא הבנאדם שיוכל לארגן את הביקור בצילומים שלכם אבל אני אנסה להשיג לך מס' טלפון של מישהוא שיוכל לארגן את זה אני לא חושב שזה יהוה בעיה אני חושב שתתקבלו בברכה לסט ואפילו תזכו לאכול מהקייטרינג =)

tamar112

New member
ואוו...תודה רבה...!!!

אין לך מושג כמה שאני מאושרת עכשיו!!! ממש ממש תודה. אתה יכול בבקשה לחזור אלי בקשר למסר ששלחתי לך? אין...אני הבנאדם המאושר ביותר עלי אדמות!!!!

tamar112

New member
חחח...אהלן יוניי

הייתי בטוחה שהוא איתך בשכבה... מאיפה אתם דרך אגב?

למעלה