שלום קוראים לי תומר אני חדש פה

Metal Monster

New member
שלום קוראים לי תומר אני חדש פה

שאלה לי עליכם למה אתם אוהבים את מטאליקה אני אוהב אותם ביגלל המהירות ביגלל זה אני לא את הדיסיקים האחרונים

Metal Monster

New member
תגובה

אוקי קודם כול בוא לא נגזים הם לא הכי טובים ואני השאל שאלה אחרת איך התחלתם להקשיב להם? כי כמעט כול בנאדם מתחיל מי מטאליקה

Strife

New member
התחלתי...

דרך זה שסתם התחשק לי להוריד איזה קליפ מוסיקה מהאינטרנט, ובמקרה הורדתי את ההופעה החיה של One ב-Woodstock 99 ואז נדלקתי עליהם והתחלתי להוריד שירים שלהם ולקנות חלק מהדיסקים...

Bodom-child

New member
זה הדבר הכי מוזר ששמעתי

אתם שומע אותם רק בגלל המהירות ? יש הרכבים ונגנים שמנגנים הרבה יותר מהיר אז למה אתה לא שומע אותם ? מוזיקה זה לא ספרינטים למאה מטר

a_duck

New member
אמ....

אולי הכוונה לקצב של ת´ראש וכל זה... זה כמו בפאנק...בדרך כלל שומעים את זה כי המוזיקה מקפיצה וכל זה...ומהירה... מה רע בזה?

ביחי

New member
!?

תומר, קבל מוזיקה כמוזיקה. לא בגלל שזה מהיר אז זה טוב... מטאליקה הם להקה סבבה ובאמת כמעט כל אחד ששומע מטאל ורוק התחיל ממטאליקה אני התחלתי ממטאל והיום אני שומע פרוגרסיב ושאר ירקות מובחרים... אבל אם אתה אומר שאתה אוהב אותם בגלל המהירות... אז תשמע את שאר הספיד מטאל ולא חסר!!! וכימעט כולם אותו דבר! והאחרונים של מטאליקה... קשה לקרוא לזה כבר ממש מטאליקה הם מוזרים שונה לגמרי מהראשונים וזה לא בהכרח דבר רע להקה לא צריכה להיתקע בסגנון שלה כל הזמן

תומר היקר שלום רב. אני מקווה שלא

תעלב, אך ישנן מס´ טעויות בהודעתך שצרמו לי: 1. "עליכם" - אליכם. הראשון הוא מילת יחס המצביעה על מקום (מעל , מתחת וכו´) והשניה "אליך" בהטיית רבים. 2. ביגלל - אמנם בכתיב חסר ניתן להוסיף "י" אך כלל זה אינו חל על המילה "בגלל". הייתי ממליצה לך במשפטים בהם יש צורך להשתמש בנימוק פעמיים, לגוון במילות היחס - בגלל, משום ש, עקב וכו´. 3. הדיסיקים - האם התכוונת לדיסקים? ובכן גם זאת טעות! על פי האקדמיה ללשון עברית יש לומר תקליטורים (שילוב של המילים תקליט ואור). להלן שחבור תקין של הודעתך: שלום חברים, שמי תומר ואני חדש פה. שאלה לי אליכם רעי: מדוע, במטוטא מכם, אתם אוהבים את להקת מטאליקה? אני אוהב אותם בשל המהירות ועקב כך אני לא רוכש את התקליטורים האחרונים שלהם.

Bodom-child

New member
תסתכלו על ההודעות האחרונות

של השושנה הזאת. היא אובססיבית

Bodom-child

New member
אנא בבקשה

תגוועי לך בשלווה, פרשי כנפיים ותעופי מהפורומים האלה

Zed off

New member
חחח

עלק מילון אבן שושנה,לכי תמצאי חיים במקום לתקן טעויות של אנשים...

MetalFlameChild

New member
בלשון???

אני 83 תאכל את הלב. מוות לאוהבי המקצוע לשון(אחותי תיסלחי לי(האחות האמיתית שלי))

למעלה