שלום, קוראת פה הרבה, ורציתי לומר

חן גול

New member
שלום, קוראת פה הרבה, ורציתי לומר

שאתן מעלות תמונות מדהימות, מאוד חבל שהרבה פעמים לא מצורף מתכון לתמונה... לטובת אלה שלא יודעים לפענח ממראה עיניים... אחלה פורום ובוקר מצוין

יוכי68

New member
חן, הרבה פעמים אנחנו מעלים את אותה תמונה

שמזכירה משהו שעשינו בעבר וגם נתנו את מתכונו......לא תמיד פשוט להעלות גם את המתכון במיוחד אם הוא לא שמור לנו במחשב..........אבל לא היתה פעם אחת שמישהו ביקש ולא קיבל מתכן.....אם יש מתכון שרצונך לדעת - כתבי ותקוים משאלתך הצנועה.........יום מקסים.....נשמח לחזות ולהנות מכישורייך ומיצירותייך.

nava17

New member
אם כבר בעניין תמונות,

אני מאוד נהנית לראות את התמונות בפורום,(כמו כולן אני מתארת לעצמי) התמונות יפות כל-כך ונותנות חשק להיכנס למטבח.חבל שהתמונות הספורות ששלחתי יצאו עלובות,יקח לי זמן ללמוד להעביר תמונות.(לא כמו בנות אחרות שכבר בפעם הראשונה ששלחו תמונות, התמונות היו מעולות...) בפעם הראשונה שניסיתי להעביר תמונות כל-כך השתדלתן לעזור לי, אך לא הצלחתי והעברתי דרך הקישורים.בפעם השניה העברתי תמונות ע"י העתקה. יתכן שארצה להעביר תמונות היום או מחר-בשיטה שלכן, ושוב אזדקק לעזרה, אפרט כיצד ניסיתי להעביר תמונות-לפי העצות של גולדה, חני,חנה פ ויוכי,(לפני שארצה להעביר תמונות) אם לא אצליח שוב להעביר תמונות,אעשה זאת ע"י העתקת תמונות מחוסר ברירה.

רותי410

New member
משלוח בתוך שבועיים

הבעיה שלא יהיה לי מה לצלם

nava17

New member
רותי ,כל ההתחלות קשות(לא לכולם...)

חוץ מזה, אם יש לך ילדים בגיל ה"עשרה" הם בטח יוכלו לעזור לך,(כמו אצלי) בדרך כלל הם מבינים טוב יותר מאיתנו בענינים טכניים.

למעלה