שלום.. קיבלתי את הדיסק של רדיוהד

שלום.. קיבלתי את הדיסק של רדיוהד

ok computer ואני ישמח לקרוא עליו קצת.. אפשר קישור לדיונים שנעשו על הדיסק? או בכלל חוות דעת עליו? שווה להחליף לדיסק אחר? שכחתי לציין שזוהי הפעם הראשונה שאני מקבל דיסק שלהם.. ולא ממש מכיר את הסגנון שלהם

vegetable man

New member
שלום גם לך ../images/Emo13.gif

OC אלבום מצויין, מין הסתם בין הכי טובים במאה ה-20, בכלל. אני מבין שמדובר במתנה, ובכל מקרה זאת אחלה מתנה. וממש אין שום סיבה להחליף - מי שהביא לך את זה ידע היטב למה. דיונים לגבי האלבום עדיין לא הכנסתי למאמרים, אבל הם יכנסו בקרוב. בינתיים, פה התחלנו לדבר עליו. על סגנון לדעתי חבל ומיותר לדבר - תשמע ותספר לנו אם אהבת, ותרגיש לשאול שאלות, וככה סתם, מה אתה כן מכיר ואוהב?

מזכיר לי,

שרביב גולן (שאני לא אתפלא אם הוא קורא פה), ציין, לא במפתיע, את רגע השיא של שנת 97'- כשנה בה יצא אוקיי קומפיוטר. שזה משתווה, אגב, בעיניו של גולן לפחות, לרגע השיא של שנת 94'- שהיא כמובן, שנת היציאה של הסרט "ספרות זולה". ושני אלה נחשבים למקומות השניים ברגעי השיא של שנות התשעים, כאשר במקום הראשון מובילה שנת 98', ואני מצטט: "מוניקה לווינסקי הופעת למוצצת המפורסמת בהיסטוריה". זאת בהחלט הייתה אחלה של שנה.

Paranoidd

New member
אחחח אין כמו התקופה שמגלים בה..

את אוקיי קומפיוטר... איזה כיף לך שעכשיו אתה עומד לשמוע את זה..

איך שאתה צודק... גמאני מקנא בך

נורא על איך שאתה הולך לגלות את היצירה הכי נפלאה שנוצרה לפי דעתי, אי פעם.

aviGODFATHER

New member
ממליץ לך להחליף...

סתםםםם יש לך את אחד האלבומים הכי טובים שאי פעם נוצרו ואתה שוקל להחליף אותו? אני מסכים עם מר ירק - רדיוהד וOK COMPUTER שונים מאוד מגרין דיי (שאני די מחבב), עברי לידר ומשינה, אבל לא כל שינוי זה רע. באופן אישי, OK Computer הוא אחד האלבומים הכי אהובים עליי (ללא ספק בTOP5). בקיצור, אוץ רוץ לשמוע

Latisia

New member
אוו זה דיסק מעולה!

אני לא הייתי מחליפה אבל זה תלוי אם אתה אוהב את הסגנון הזה...

למעלה