עוגייה קטנה
Active member
מה צריך לעשות עכשיו. למה זה לא מסיים את ההורדה. לכבות ולהדליק? תודה רבה
מה צריך לעשות עכשיו. למה זה לא מסיים את ההורדה. לכבות ולהדליק? תודה רבה
אתה בטוח שכיבוי המכשיר תוך כדי בכל היצרניות יעבור בשלום?בדרך כלל התקיעות בעדכונים נובעות מחוסר קליטה זמני של הרשת הסלולרית או בעיות קליטה של הwifi
אם את במצב שאת יכולה לכבות ולהדליק את המכשיר אז את במצב טוב
תכבי ותדליקי
תעדכני ותדאגי שיהיה לך קליטה טובה סלולרית או wifi
אתה בטוח שכיבוי המכשיר תוך כדי בכל היצרניות יעבור בשלום?
מניסיון עבר עם htc וסמסונג לא איתה שום בעיה.כן
המצב גרוע רק אם המכשיר תקוע לגמרי
לא נדלק ולא נכבה
מניסיון עבר עם htc וסמסונג לא איתה שום בעיה.
בשיאומי היה לי מקרה שנתקע תוך כדי עם תלונות עבר שהמכשירים הפגו בקלות ללבנה לא שימושתית פחדתי לגעת ופשוט חיכיתי עד שהתקלה נפתרה מעצמה.
תודה לכם. מדובר בשיאומי. אכן יש לי בעיות קליטה. (ניתוקים בשיחות ובאינטרנט) מה אתם מציעים לי לעשותאו שהמכשיר באמצע אקטיויזציה
המכשיר הוריד כבר את העדכון והוא מאקטב את עצמו ופתאום הוא נתקע
או שהמכשיר נתקע באמצע ההורדה למכשיר של העדכון
שזה נובע מחוסר קליטה סלולרית או חוסר קליטה של wifi
תודה לכם. מדובר בשיאומי. אכן יש לי בעיות קליטה. (ניתוקים בשיחות ובאינטרנט) מה אתם מציעים לי לעשות
להוריד שוב? ההורדה מעל שעה. (ניתן להשתמש בטלפון בזמן ההורדה?) התראה לעדכון ממשיכה להופיע. מבינה שחשוב לעדכן אבל מה לעשות בינתיים
הכנסתי תגובה ונמחקה. אוףאין שום בעיה להשתמש בטלפון כרגיל תוך כדי הורדת העדכון.
אז ככה: ניסיתי לעדכן שוב. הפעם עדכן מהר אך נשארו כמה ספיחים כמו מסך הבית (סמל ההגדרות השתנה ונעלם מדי פעם. למעלה בהתראות התנחל לו אייקון מוזר. כשהחלקתי קיבלתי "מרכז הבקרה".אין שום בעיה להשתמש בטלפון כרגיל תוך כדי הורדת העדכון
ומה הכוונה אופטימיזציהאז ככה: ניסיתי לעדכן שוב. הפעם עדכן מהר אך נשארו כמה ספיחים כמו מסך הבית (סמל ההגדרות השתנה ונעלם מדי פעם. למעלה בהתראות התנחל לו אייקון מוזר. כשהחלקתי קיבלתי "מרכז הבקרה".
כשכיביתי או איתחלתי קיבלתי במסך את הלוגו של שיאומי לפני שהטלפון עלה (מעולם לא קרה לפני) בסהכ הוא עובד סבבה.
תודה לכולם
ומה הכוונה אופטימיזציה
כנראה היה שינוי עיצובי ב miui. אישית לא אוהב איך שהאייקונים זרוקים על המסך. מותקן אצלי לאונצ'ר אחר.אז ככה: ניסיתי לעדכן שוב. הפעם עדכן מהר אך נשארו כמה ספיחים כמו מסך הבית (סמל ההגדרות השתנה ונעלם מדי פעם. למעלה בהתראות התנחל לו אייקון מוזר. כשהחלקתי קיבלתי "מרכז הבקרה".
כשכיביתי או איתחלתי קיבלתי במסך את הלוגו של שיאומי לפני שהטלפון עלה (מעולם לא קרה לפני) בסהכ הוא עובד סבבה.
תודה לכולם
נעלם פתאום סמל ההגדרות. החזרתי אותו דרך אתחול. יש דרך לקבע ת'סמלים שלא יעלמו או יזוזו?כנראה היה שינוי עיצובי ב miui. אישית לא אוהב איך שהאייקונים זרוקים על המסך. מותקן אצלי לאונצ'ר אחר.
נעלם פתאום סמל ההגדרות. החזרתי אותו דרך אתחול. יש דרך לקבע ת'סמלים שלא יעלמו או יזוזו?
תודה רבה. בינתיים נודע לי שלא רצוי לעשות עידכונים בשיאומי. זה מאט את הטלפון. ויש לי עוד פאקים מעצבנים מאז שעידכנתי. מה דעתכםכן
פשוט להתקין את הלאונצ'ר של POCO
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mi.android.globallauncher&hl=en_US&gl=BE
עכשיו הכל יהיה מסודר ובשליטה שלך
הלינק ששלחת (לאונצ'ר) הוא רק ל-POKO או לשיאומי בכללתודה רבה. בינתיים נודע לי שלא רצוי לעשות עידכונים בשיאומי. זה מאט את הטלפון. ויש לי עוד פאקים מעצבנים מאז שעידכנתי. מה דעתכם
מתאים לכל היצרניות.הלינק ששלחת (לאונצ'ר) הוא רק ל-POKO או לשיאומי בכלל
הלינק ששלחת (לאונצ'ר) הוא רק ל-POKO או לשיאומי בכלל
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.