שלום. קיבלתי עדכון (אודות הטלפון) הפסיק ב-91%

לוייםLEVIM

Well-known member
מה צריך לעשות עכשיו. למה זה לא מסיים את ההורדה. לכבות ולהדליק? תודה רבה

בדרך כלל התקיעות בעדכונים נובעות מחוסר קליטה זמני של הרשת הסלולרית או בעיות קליטה של הwifi

אם את במצב שאת יכולה לכבות ולהדליק את המכשיר אז את במצב טוב

תכבי ותדליקי
תעדכני ותדאגי שיהיה לך קליטה טובה סלולרית או wifi

WHAAAT

Active member
בדרך כלל התקיעות בעדכונים נובעות מחוסר קליטה זמני של הרשת הסלולרית או בעיות קליטה של הwifi

אם את במצב שאת יכולה לכבות ולהדליק את המכשיר אז את במצב טוב

תכבי ותדליקי
תעדכני ותדאגי שיהיה לך קליטה טובה סלולרית או wifi
אתה בטוח שכיבוי המכשיר תוך כדי בכל היצרניות יעבור בשלום?

WHAAAT

Active member
כן

המצב גרוע רק אם המכשיר תקוע לגמרי
לא נדלק ולא נכבה
מניסיון עבר עם htc וסמסונג לא איתה שום בעיה.
בשיאומי היה לי מקרה שנתקע תוך כדי עם תלונות עבר שהמכשירים הפגו בקלות ללבנה לא שימושתית פחדתי לגעת ופשוט חיכיתי עד שהתקלה נפתרה מעצמה.

לוייםLEVIM

Well-known member
מניסיון עבר עם htc וסמסונג לא איתה שום בעיה.
בשיאומי היה לי מקרה שנתקע תוך כדי עם תלונות עבר שהמכשירים הפגו בקלות ללבנה לא שימושתית פחדתי לגעת ופשוט חיכיתי עד שהתקלה נפתרה מעצמה.

או שהמכשיר באמצע אקטיויזציה
המכשיר הוריד כבר את העדכון והוא מאקטב את עצמו ופתאום הוא נתקע

או שהמכשיר נתקע באמצע ההורדה למכשיר של העדכון
שזה נובע מחוסר קליטה סלולרית או חוסר קליטה של wifi

או שהמכשיר באמצע אקטיויזציה
המכשיר הוריד כבר את העדכון והוא מאקטב את עצמו ופתאום הוא נתקע

או שהמכשיר נתקע באמצע ההורדה למכשיר של העדכון
שזה נובע מחוסר קליטה סלולרית או חוסר קליטה של wifi
תודה לכם. מדובר בשיאומי. אכן יש לי בעיות קליטה. (ניתוקים בשיחות ובאינטרנט) מה אתם מציעים לי לעשות

להוריד שוב? ההורדה מעל שעה. (ניתן להשתמש בטלפון בזמן ההורדה?) התראה לעדכון ממשיכה להופיע. מבינה שחשוב לעדכן אבל מה לעשות בינתיים

נערך לאחרונה ב:

JEK12345JEK

Well-known member
תודה לכם. מדובר בשיאומי. אכן יש לי בעיות קליטה. (ניתוקים בשיחות ובאינטרנט) מה אתם מציעים לי לעשות

להוריד שוב? ההורדה מעל שעה. (ניתן להשתמש בטלפון בזמן ההורדה?) התראה לעדכון ממשיכה להופיע. מבינה שחשוב לעדכן אבל מה לעשות בינתיים

תנסי לעדכן פעם נוספת
אבל תמקמי את המכשיר
באזור עם הקליטה הכי טובה שאת יכולה

כמובן שאפשר להשתמש עם המכשיר בזמן העדכון
אבל עדיף שלא, אולי רק לשיחות נכנסות

אחרי ההורדה המכשיר צריך לעשות אופטימיזציה בין העדכון שהורדת לתוכנת המכשיר ואז ממילא המכשיר מושבת מכל פעילות, עד לאחר האופטימיזציה

בקיצור עדיף לא לגעת במכשיר בזמן העדכון והאופטימיזציה

WHAAAT

Active member
אין שום בעיה להשתמש בטלפון כרגיל תוך כדי הורדת העדכון.

אין שום בעיה להשתמש בטלפון כרגיל תוך כדי הורדת העדכון
אז ככה: ניסיתי לעדכן שוב. הפעם עדכן מהר אך נשארו כמה ספיחים כמו מסך הבית (סמל ההגדרות השתנה ונעלם מדי פעם. למעלה בהתראות התנחל לו אייקון מוזר. כשהחלקתי קיבלתי "מרכז הבקרה".

כשכיביתי או איתחלתי קיבלתי במסך את הלוגו של שיאומי לפני שהטלפון עלה (מעולם לא קרה לפני) בסהכ הוא עובד סבבה.

תודה לכולם

אז ככה: ניסיתי לעדכן שוב. הפעם עדכן מהר אך נשארו כמה ספיחים כמו מסך הבית (סמל ההגדרות השתנה ונעלם מדי פעם. למעלה בהתראות התנחל לו אייקון מוזר. כשהחלקתי קיבלתי "מרכז הבקרה".

כשכיביתי או איתחלתי קיבלתי במסך את הלוגו של שיאומי לפני שהטלפון עלה (מעולם לא קרה לפני) בסהכ הוא עובד סבבה.

תודה לכולם
ומה הכוונה אופטימיזציה

WHAAAT

Active member

תודה לכולם
כנראה היה שינוי עיצובי ב miui. אישית לא אוהב איך שהאייקונים זרוקים על המסך. מותקן אצלי לאונצ'ר אחר.

למעלה