שלום, קניה של אוכל באזור ת"א

IVaLeRyI

New member
שלום, קניה של אוכל באזור ת"א

היי, אני מנסה את מזלי בפורום הזה, אם אני ממש אוף אל תכעסו עליי :)
עברתי לפני חודשים עם בן זוגי לאזור של מרכז ת"א...ליד כיכר רבין ואנחנו עדיין לא מצאנו סופר נורמלי לקנות בו אוכל יומיומי.
יש פה מליון AMPM, וסופרבאבא ושופרסלים...אבל אפילו בשופרסל חבילת קוסקוס עולה כ10 שקלים - וזה לא הגיוני.
יש לכם רעיונות בנושא? לפני זה גרנו בבת ים והיינו קונים בסופרדוש בקניון ולמרות המיקום המרכזי, זה היה יוצא הרבה יותר זול.

אתי 104

New member
קניה של אוכל באזור ת"א

נכון מאוד קשה למצוא בסביבה שלכם סופרים זולים, אבל מומלץ לעשות
קניה מרוכזת של מצרכים קשים , ובסיסיים פעם בחודש ולנסוע לסופרים
הזולים ואת דברי החלב אפשר בסופר בסביבה .
זה עוזר מאוד ולא חסר כלום במשך החודש וקל יותר ואף חסכוני.
אז בהצלחה

בדקת הזמנה באינטרנט למשל אצל רמי לוי?

ורעיון אחר הוא לרכז קניה חודשית גדולה של מוצרים שניתן לאחסן ובשוטף לקנות בעיקר מוצרי חלב ולחם בפיקוח והשלמות.

Limonium

New member
אני בעד חצי חינם בחולון.

לא כתבתי כי חשבתי שתקבלי עשרות תשובות, אבל אני רואה שהבלוף של מגורים בתל אביב כולל גם מחסור בחנויות, ולא רק מחסור בחניה ( המשולב בעודף פקקים ).

בחצי חינם המחירים מאוד זולים, השפע והטריות מדהימים, החניה איכותית ובשפע, והחנות גדולה. גדולה מדי. בסוף ממש נגמר הכח.

z o e 2 7

New member
לא כועסים. הגעת למקום הנכון

וברוכה הבאה לפורום.

מקווה שמי שמתגורר באזור ת"א יוכל לעזור. אני ירושלמית אז אני לא מכירה סופרמרקטים באזורך, אבל חשוב לחפש. מציעה שתכנסי לאתרים של סופרמרקטים שמוכרים כזולים יותר - רמי לוי, יינות ביתן, וכדומה ותבדקי היכן ממוקמים הסניפים שלהם. אולי יש סניף קרוב שלא ידעת על קיומו.

בכל מקרה, אם אין סניף זול וקרוב אכן כדאי לרכז קניות, לנסוע לסניף זול שהוא קצת מרוחק יותר פעם בשבועיים ולעשות שם קניה גדולה.

IVaLeRyI

New member
תודה לכולם!

אכן מתברר לאט לאט שחוץ מחניה גם חסר חנויות וגם חסר מקום במטבח חחח מה שפחות או יותר מונע ממני לעשות קניות מרוכזות של פעם בחודש .
לכן קיוויתי שאולי יש איזו מכולת זולה באזור (מרכז בסופו של דבר, חנויות בכל מקום!! חח).

עד כה, ככה שזה יהיה כאן בפורום לדורות הבאים :
סניף רמי לוי ברמת גן - בני ברק... זול,זול,זול...אבל כאמור, מסריח נורא.
בפעם הראשונה עשיתי מהם הזמנת אינטרנט דיי גדולה - פירות ירקות ויבשים.את הפירות-ירקות , הם לא בחרו כלל- זרקו לי מה שיש והאמת, זרקתי את הרובם הגדול. (כי הם פשוט התקלקלו לי, והמקרר שלי מאוד בסדר .) והשקיות היו מפוצצות מפוצצות מפוצצות, כאילו חבל להם על שקיות :)
נגיד, יחסית למשלוחים הסופר מסודרים ומצוחצחים של שופרסל - זה זוועה.
בפעם השניה ביקרתי שם רגלית, והיה מאוד קשה, הרבה אנשים, מעט מקום. ושוב, פירות ירקות באיכות בינונית מינוס.

לכן אם כבר לנסוע לאנשהו עם רכב - סופר-דוש בת ים לטעמי יותר טוב. [אחרי שיפוץ הוא מרווח, נקי וזול יחסית לתל אביב]
פעם הבאה ניסע באמת לחצי חינם לבדוק מה העניינים שם, תודה על העצה :]

את השוק עדיין לא בחנתי בעיקר כי בן זוג שלי לרוב עובד שישי ואני בלי רכב - לכן חששתי לנסוע לקניות על אופניים . אאלץ להכריח את עצמי לקחת אוטובוס .

מבחינת החנויות פה בסביבה, יש 2 ירקנים באבן גבירול שקניתי אצלהם. יקר, אבל הסחורה מאוד טריה.
חנויות -אוכל-יומיומי מקומיות בסדר יורד מבחינת מחיר:
AM PM הכי יקר , שופרסל וסופר באבא הכי זול משלושת אלה.

פלוס- בבזל יש סופר+ירקן (כמו מכולת אבל עם מחלקת פירות ירקות) שהסחורה היבשה שלו במחירים מאוד סבירים אך הירקות יקרים.

חנויות טבע- עדיף ניצת דובדבן על טבע קאסטל מבחינת מחירים+סחורה. [יצא לי לקנות סייטן מקולקל בניצת הדובדבן אבל לטובתם יאמר שהחליפו לי בלי שאלות. ]

++++++++++++++++++
אציין שאנחנו לא אוכלים בשר ומוצרי חלב ועדיין הפערי מחירים הם אדירים. אפשר לקנות קוסקוס במבצע של 3 ב12 או חבילה אחת ב13 שקל. לכן באמת חשוב לי למצוא את החנות שלנו.

עד כאן :]

Limonium

New member
לפעמים אנחנו עושים הזמנה אינטרנטית משופרסל

דיל.
המחירים סבירים, והכל מגיע עד הדלת.
המוצרים הקפואים לא תמיד קפואים במאה אחוזים, ונשארים עם ערמת קרטון ( על חשבוני ) שגם נזרקת, וגם צריך לסחוב למחזורית.
חוץ מזה ממש כיף איתם.
ירקות אנחנו מזמינים מהירקן השכונתי ( מוטי משוק רמת גן שברחוב הרואה פינת חיב"צ ) הוא מאוד אמין, ומאוד נחמד. הסחורה שלו היא הטובה שראיתי בחיי. אולי הוא אפילו יכול להגיע אליכם : 03-5791084

למעלה