שלום, קראתי ספר אחד ("מצפן") ועכשין אני בשני

אליה94

New member
שלום, קראתי ספר אחד ("מצפן") ועכשין אני בשני

רציתי לדעת מספר דברים: כיצד ליצור קשר? אני דתי (13+) ורוצה לדעת אם יש עוד דתיים. נא לא לענות בשבת!!! בתודה מראש, אליה עמר.

אליה94

New member
ליצור קשר...

ליצור קשר עם מנהלי האתר ולדת מה החוקים וכדו' (לא אלה הבסיסיים של "תפוז"). בתודה מראש אליה94

Y. Welis

New member
בעניין הבקשה לא לענות בשבת (שראיתי בעוד

מקומות) - אני חושב שזה בגדר כפיה והתחסדות: אם אינך רוצה שיענו לך בשבת, אל תכתוב בפורום שאינו שומר שבת.

אליה94

New member
לא כפיה-לא עליכם ואני חושב שהדת דורשת זאת...

אם אתם עונים בשבת בגללי זה חילול מצדכם שאני אשם בו בעצם. מקווה שתבינו (פשוט מספיק לפי דעתי), אליה94

למה אתה אשם בו

אתה לא חייבת אותנו לענות בשבת, לא דרשת מאיתנו ואפילו ביקשת מאיתנו שלא. אין שום קשר בין זה שכתבת הודעה ביום שלישי לזה שאני מגיב לה בשבת - אני הרי יכולתי להגיב בכל יום אחר. אני מקווה שאלוהים לא עד-כדי-כך קטנוני וידע לשפוט של מי משנינו העבירה. אני מכיר כמה אנשים דתיים שקוראים וכותבים בפורומים שאני כותב בהם, גם בשבת, ולא נתקלתי עד היום בבקשה כזו.

אליה94

New member
אם אני כתבתי ביום חול אולי אתה תגיב בשבת

זו הארה קטנה שיותר חשובה בשבילי על מנת להראות מצדי שאני בא להראות שמצדי זה לא נראה בחיוב-אם אני קורא מה שנכתב בשבת אני נהנה מחילול שבת ונראה לי שפה קצת יותר מובן למה... מאותה סיבה הנזכרת לעיל' ועוד - אני מבקש לא להגיב להודעה זו בשבת sorry אליה94

למעלה