שלום קרידוס

avielss

New member
שלום קרידוס

קומו אסטש? מסקרניי מונצו אמא נו פואדיאה אבריר אל אורדינטור פורקה טיינה שיפוצימס אן קאזה. אמא נו טאוקופאש מונצו אמבזי לנגואה מואבה:לה צינה אס קה לוס צינוס אבלרון מונצו אי ממראון אנטרו ...מרקה צמנטו מרקה גבס מרקה קומר מרקה בבר...אמא יא ססקפו טודו קרייה אסקריביר מונצס קוזס דל שיפוץ אמא לואגו מס טרדה אי און פוקו דה אצו א אזר .... רותי אי מאי קומו סטובו אן אל קורס?קומו פאסו טמרארון אנטרוס? קואלו טמבזטש? רוגרד קרידה...נו סקרה טומר טודו אל קורסון. היידה שלומס

כדורית

New member
(רודי מקורלי) שלום לך !!!

שאלה: אם אשלח אחד משירי לזמר מוכר בן העדה, האם הוא יכול לבצע ולהלחין את אחד משני השירים?

RORGAD

New member
רודי חמודי תשלח קודם לאיזה מלחין,

לא לזמר, אתה יכול לשלוח לשלומי שבת למשל, אם הוא ילחין את זה באותו סגנון כמו השירים בלאדינו, אני חושבת שיהיה שיר נפלא, כי המילים נפלאות.

רותי ב.

New member
שלום, אביאליקו......

אספירמוס פור טו קונסזאש.... למדנו כמה מילים חדשות, שכמובן אני לא זוכרת אותן, הן נקבעו על ידי ´האקדמיה ללאדינו´, (עלאק) שכוללת את משה שאול, ואת זלדה עובדיה, הקריינית בלאדינו של קול ישראל, ועוד איזה כמה שבתוך העניינים. בכל אופן, בין המילים החדשות יש מחשב, קומפו..... (משהו) ויש ´לגלוש באינטרנט´.... ועוד כמה. בערב אבדוק ואכתוב לך. גם לי היתה תקופה של ´לימוד סינית´ כזה, על אותו רקע. (גוודרה לוס גאטוס....
אי לוס פֵּרוֹס) אומפוקו סקריבי סוברה אל קורסו, אי מאז וו אסקריביר מאס טדרה (סי קרֵה אל-דיו...) התגעגעתי.

avielss

New member
האקדמיה ללדינו...מצחיק../images/Emo5.gif

חכמי הדור האקדמיה ללדינו....אפשר לקחת מילים מהספרדית המודרנית לא? אל גאטו קה לו טומה...לופאגו קה לו טומן... בקשר לשיפוץ זה היה הדבר הכי קשה ולא פיזית גרדנו קירות שכבות ושנים של זכרונות הזקנים שלי צבעו כל פעם את הבית בצבע שונה (ורוד ירוק ) הכל גורד וכך גם הנשמה הזכרונות לפעמים אני נשבע שיכולתי להריח את סבתא שלי (שהיתה אישה נורא מטופחת) הרהיטים הישנים ששמשו אותם כל כך הרבה שנים נזרקו ולא בקלות. השכנים המבוגרים והנהדרים שלי באו לעזור לי לקראת הסוף הנקיון. פעם אחת שהשכן נכנס ראיתי לשבריר של שניה את הדמות של סבא שלי. כאילו הוא נכנס מסתכל ויוצא. רצו לי תמונות בראש ומחשבות על חתונה על הרצון שלי שיהיו נוכחים באירוע שאני כל כך רוצה שיהיו בו ולצערי הם לא. הפורום מעלה לי את הזכרונות בעוצמה יתרה זאת הסיבה שבחרתי (יכולתי לקמבן משהו) כדאי לא להכנס לפורום להתרחק קצת. זהו סליחה שנשפכתי אביאל

אביאליקו מקרידו......./images/Emo24.gif

בואנה ונידה איז´ו .... נוסבס כומו מנקאטס אקי, יו יקדי אין קודידו מאלגרי מוי מונצ´ו כאיזיטיס אל שיפוצים אין קאזה ..אוחחחח...אגורה וזסטאר מוי אלגרה אי פרחליה לקאזה, קון אלגרייה כלגוזן לקאזה טו אי טופמייה

RORGAD

New member
אביאל מיקרידו- הסבא והסבתא שלך

יהיו בחתונה שלך, זה אני מבטיחה ונשבעת לך, בחתונה של הבן שלי, עם כל הבלאגן של לקבל אורחים אני במו עיני ראיתי אותם שם רחוק ליד העצים עומדים ומסתכלים, אל תגיד שהשתגעתי, הרוח שלהם היתה שם בעוצמה כזו אימי, אבי ואחותי ז"ל, הם כל כך אהבו את איציק, שאי אפשר אחרת, הם היו שם, חשתי אותם בכל רמ"ח אברי ושס"ה גידי, אז אני מבטיחה לך כשתבוא המיועדת אינשאללה, אתה תראה שהם יהיו שם. ואני כרגיל ארקוד על השולחנות "צ´יפטיטלי".

רותי ב.

New member
מילים חדשות

שאותה ´אקדמיה ללאדינו´ אישרה: מחשב - קוֹמְפּיוּטַדוֹרַה - komputadora לגלוש - אִינְטֶרְנֶטִיאַר - internetear מאבק - לוּצַ´ה - lucha מפרץ - גוֹלְפוֹ - golfo
זה לא אני, זה הם....

avielss

New member
../images/Emo5.gifהנה התחילו איתי...אינטרנטאר

קן אס אסטה גבלגדו קדיו אסטה פלברה מירה סי נו לו פטלדאו לו אנטרו לוצה הגיוני-LUTTER-בצרפתית-LUTTER CONTER מחשב-אורדינטור קומפיוטדורה -מישהי שמתעסקת עם מחשבים זה יותר הגיוני לא?

רותי ב.

New member
מי מטטס.... ../images/Emo6.gif

שחתכו למחשב יותר מדי, עשו אותו נקבה.....
כבר אמרתי לך מי מחליט, נכון? ט-דישי קי נו סו יו, נו אז?

RORGAD

New member
מפישי דה לה ריזה, אי קומו אבלאטס?

קון לאס מאנוס? אי לוס ראטונס נו טה איודארון? קרידיקו אביאל, פארא שבת טה וו אזר בויוס אי גואבוס חאמינאדוס, אי סוטלצ´ טה אסטו אספרנדו, אסטו ווא אסר "פיצוי" דה לה סמאנה זור קה פאסאטס.

avielss

New member
תודה../images/Emo9.gif

אבלי קון גריטוס ...יאנטנדרון בואנו
תודה ..היידה יא אספרו א לס בורקס

למעלה