שלום רב אנשים!

Marty McFly

New member
שלום רב אנשים!

באתי לכאן בנדיבותו של מנהלכם כדי לפרסם ת´פורום שלי - פורום מייקל ג´קסון! הכתובת: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=270 אנא, בואו בהמוניכם! ועכשיו, יש לי שאלה: בסמסונג החדש, של סלקום, אי אפשר להוריד צלילים מהאינטרנט, נכון? אם כן, מאיפה? דבר שני... אפשר להלחין בו שירים, את זה אני יודע, אבל האפשרויות מוגבלות. שאלתי היא, אתם יודעים איפה אפשר למצוא תווים שמתאימים לתווים של הפלאפון הזה, ועדיף של שירים של מייקל ג´קסון. תודה רבה, דניאל.

פותחים היום לכל דבר פורום?

מה זה צריך להיות? הנהלת תפוז התחלקה על השכל. אולי נפתח גם פורום אורנג´, פורום אמיגו פורום סלקום ופורום פלאפון. אבל כדי שלא יהיה משעמם יותר מידי נעשה גם פורום נוקיה, פורום אריקסון, פורום SK, פורום מוטורולה. בלי כל אלה יהיה משעמם נורא!

Marty McFly

New member
היי היי היי!!

אני מצטער, אבל אני התפלאתי כשראיתי שיש פורום סלולארי... כי הכל אפשר לשאול את חברות הסלולארי, אז על מה אפשר כבר לדבר פה?! ובכלל, מייקל ג´קסון היה הרבה לפני הסלולארי, והמוסיקה שלו השפיע על העולם במשך כמעט 4 עשורים, אז אני לא מבין מה רע בלפתוח פורום מייקל ג´קסון. אבל להגיד את האמת, תפוז באמת פותחים פורום לכל דבר קטן, וזה קצת מגעיל, לדעתי. ובכל זאת, שמישהו יענה לי על השאלה... תודה!

sk8er

New member
תקרא את זה

אם לא היה פורום סלולארי מי היה עונה לך?

אז למה יש פורום מחשבים?

ולמה יש פורום מחשבי כף יד? אם סלולארי זה רעיון טפשי לפורום, אז פורום מיוחד למייקל ג´קסון בטח ובטח!

d@r121

New member
איזה רעים../images/Emo70.gif

פתחו את פורום מייקל ג´קסון מסיבה אחת שיש ביקוש למייקל ג´קסון (להלן מ.ג) בכל אופן אם הייתה דרישה לפתוח פורום אורנג´ היו פותחים (אפילו שזה לא נראה רלוונטי) ביקוש רבותיי ביקוש ד
ר

הייזל

New member
../images/Emo26.gifפורום חדש

כולכם מוזמנים לפורום "באפי קוטלת הערפדים" שמספרו 379 חג שמח
הייזל

למעלה