שלום רב (אשמח להיתיחסות )

סאני 48

New member
שלום רב (אשמח להיתיחסות )

אני גולש במשך שנים רבות בכינוי sani48,ויש לי שם היסטוריה ארוכה של המסרים שחשובה לי,בשבועיים האחרונים לא יכולתי להיכנס בשם שלי ,היה רשום לי שהקמתם מערכת אבטחה חדשה(או משהו בסגנון)ויש לי סיסמה חדשה שתשלח אלי למייל,הבעיה שהמייל שלי שנירשמתי איתו לאתר כבר לא קיים,השארתם כתובת למיקרה של בעיה- [email protected] ושלחתי לשם את הכתובת מייל החדשה שלי בשביל שישלחו לי לשם את הסיסמה,אבל אין שום התיחסות מצדכם ולא קיבלתי שום תגובה,את אותה בעיה יש לעוד אנשים שאני מכיר שכבר שלחו לפני 3 שבועות הודעה למייל שנתתם,וגם הם לא קיבלו שום היתיחסות,למה זה?על כל מיקרה בשביל לרשום את ההודעה הזו נאלצתי להירשם מחדש כי הבנתי שלמייל אני כבר לא יקבל תשובה,ובגלל שחשוב לי לקרוא את המסרים שהיו מגיעים לשם משתמש הקודם שלי רציתי לשאול האם יש אפשרות שאני יקבל אכשהו את השם משתמש הקודם שלי בחזרה או שזה אבוד?מקווה להענות,בתודה מראש

בוודאי

בכל זאת היה חג

סאני 48

New member
תודה :)אז זה אפשרי?

שאני יחזור לשם המקורי שלי?עכשיו ראיתי שקיבלתי תגובה למייל סוף סוף,אבל התשובה היחידה שקיבלתי זה שהמייל החדש עודכן,ולא נתנו לי שום סיסמה לשם המקורי שלי,שלחתי עוד פעם מייל,רק מקווה שתיהיה היתיחסות ושלא תיהיה תשובה שלילית

למעלה