שלום רב! אשמח להתיעץ איתכם לגבי לימודי סלסה.

fantasy5

New member
שלום רב! אשמח להתיעץ איתכם לגבי לימודי סלסה.

אני רוצה להתחיל ללמוד סלסה וריקודים לטיניים, אנני מכירה מקומות, אבל מהשיטוט באינטרנט "קרץ" לי "ביכורי העתים" שבת"א. אשמח לשמוע חוות דעת על המקום: האם ניתן ללמוד שם סלסה ברמה טובה? האם אפשר השתתף לבד, או שחייבים בן זוג? באיזו אוכלוסיה מדובר? אני בסביבות ה-30,הייתי שמחה למצוא את עצמי בין בני גילי פלוס מינוס, לא צעירים מידי ולא מבוגרים מידי. אודה לכם מאוד על העזרה.

Reddit

New member
היי.

מהכמה פעמים שהייתי שם.. אוכלוסית הגיל היא בסביבות ה 30 פלוס לרוב, (לעומת האחרים בו צעירים יותר כגון ביילטינו וזירה) אפשר להגיע לבד ואכן הרמה שם מאד טובה. מלמדים די מההתחלה את הצעדים הבסיסיים, ובכללי ההתרשמות די טובה. מומלץ. ובכללי - לכל מקום אפשר להגיע לבד, המדריכים מסדרים בן זוג בזמן השיעור ואחרי השיעור תמיד יש עם מי לרקוד. אל דאגה :)

fantasy5

New member
תודה על התגובה המהירה ../images/Emo24.gif

באמת קצת חוששת להגיע לבד, כיף לשמוע שאין עם זה בעיה. מחר בערב (יום חמישי) יש להם שיעור, ואני אשמח לנסות....... זה חלום שלי מזה כמה שנים - ללמוד ריקודים לטיניים, ורק עכשיו מצאתי זמן לנסות לממשו :)

XUXA141

New member
כמו שענו לך כאן, זה מקום מצוין.

קודם כל, בענין הגילאים, באמת שיש שם מגוון רב. אנחנו למשל בני 35 פלוס ומרגישים מאד בבית. הגילאים נעים שם בין 22 ל50 בערך. לגבי הלימוד - יש המון קבוצות, גם במבחר סגנונות (LA, קובני רואדה וגם סדנת ריקודים ברזילאים) וגם במבחר רמות, החל מצעד ראשון ועד קבוצת מאסטר נהדרת של ברק. שלישית - יש שתי רחבות ריקודים - אחת של סלסה ורואדה ואחת של ריקודי שורות ברזילאים. והכל במחיר כרטיס אחד (30 שקלים לאדם). את יכולה לראות תמונות משם באתרים של "ארגון הסלסה" ו"לה מוסיקה".

למעלה