שלום רב! אשמח לקבל פה עזרה...

thorin123

New member
שלום רב! אשמח לקבל פה עזרה...

שלום רב, יש משהו שמטריד אותי ואת חברתי כמה זמן ואולי תוכלו לתת לי מענה... אז ככה, בפעמים הראשונות שקיימנו יחסי מין הכל היה טוב ויפה, אחרי כמה זמן התחילה הבעיה... היחסי מין עצמם מצויינים ושנינו מאוד מרוצים, רק כאשר אני גומר (לא משתמשים בקונדומים, היא לוקחת גלולות) והזרע יוצא החוצה מתוך הנרתיק מתחיל לשרוף לה מאוד מאוד, ואנו לא יודעים למה... חשוב לציין, לפני כשבוע היא סיימה לטפל בפטריה נרתיקית, אבל הבעיה עצמה התחילה לפני... ושוב, אף פעם לא תוך כדי היחסי מין עצמם אלה רק אחרי שאני גומר. ראוי לציין שם שפעם אחרונה בדקתי ואזור הפתח של הנרתיק היה אדום, ושם שורף לה אחרי שאני גומר והזרע עצמו יוצא. אולי תוכלו לעזור לנו ולכוון אותנו לגבי מה זה יכול ליהיות ואולי איך לטפל בזה, אני בעצמי חשבתי אולי זו תגובה אלרגית לזרע (יש כזה דבר?). ראוי לציין שהיא גם סכרתית. בבקשה, תעזרו לנו או תכוונו אותנו למקום שכן יכולים לעזור כי המצב הזה מקשה על ההרגשה שלנו לגבי יחסי מין. תודה רבה מראש...

בדיקה זוגית אצל גניקולוג

הגניקולוג יציץ ויראה שהכל תקין, אם לא הוא ימליץ על טיפול מתאים . למה בדיקה זוגית? כי ייתכן שהגניקולוג יגיד שהכל בסדר, ואז צריך לשלוח אותך לבד' איכות הזרע ולבדוק אם הכל בסדר בזרע שלך, ואולי הוא אכן מעורר אלרגיה. בקיצור לגניקולוג הפתרונות....

jolybar

New member
למה טיפול זוגי?

הבעיה היא שהזרע צורב לה. מה יבדוק גניקולוג, שהכול אצלה בסדר? אם הוא יציץ הוא רק יוכל להינות אבל זה לא יתן לו כלום. מה הקשר לאיכות הזרע? היא רוצה להיכנס להיריון? לרונית אלוני יהיה הסבר והמלצה מה לעשות כשנוזל הזרע צורב בכוס, ומה כדאי לעשות.

thorin123

New member
אז אשמח מאוד אם היא תוכל לענות פה..

מכוון שהבעיה מעיקה מאוד על איכות יחסי המין שלנו...

גניקולוד לא רק מציץ

אלא בודק אם יש דלקת ,חומציות ואם יש צורך לוקח דגימה לזיהוי תרבית חיידקים או פטריות. ייתכן שיש יובש ואז צריך לטפל ולעתים לא יימצא שום ממצא בבדיקה הגופנית והמעבדתית... ואז צריך לבדוק מה קורה אצל בן הזוג, אולי הזרע מגרה את האיזור וצריך לבדוק למה...האם הזרע גורם לאלרגיה? כי אלרגיה לצערי היא קיימת כמעט לכל חומר שקיים אומנם לחומר ביולוגי אנושי היא נדירה אך קיימת (בספרות ידועים מקרים שיש אנשים שמפתחים אלרגיה גופנית לבני הזוג). שוב בוא נחכה לתשובתו של דר' חיבורט הגניקולוג של המרפאה

אני מצטרפת להצעה ללכת להבדק על ידי

גניקולוג/ית אלא שצריך לבחור גניקולוג/ית שמתמצאים בבעיות מיניות כי רובם לא ממש יכולים לאבחן הפרעות ודקויות מהסוג הזה. לכן הייתי מציעה לכם לפנות למרפאה לטיפול מיני הקרובה למקום מגוריכם (תמצאו את רשימת המרפאות באתר של איטם) ותודאו שבמרפאה הזו יש גניקולוג/ית אז תהיו בטוחים שיוכלו לעשות לכם אבחנה מדויקת ולטפל בך בהתאם.

למעלה