שלום רב, אשמח לשמוע לדעתכם בענין טלוויזיה, יש לנו

שלום רב, אשמח לשמוע לדעתכם בענין טלוויזיה, יש לנו

ממיר מסוג "אולטרה", הממיר מתקלקל חדשות לבקרים, כאשר מזמינים טכנאי ומבקשים שיחליף לממיר חדש הם בשרות לקוחות אומרים שאין ממירים חדשים , יש ממירים מתוקנים, מה שאומר שכל מה שהקלטנו ועבור זה אנחנו משלמים לייס הולך לאיבוד.

ערב החג התקלקל הממיר והוזמן טכנאי, הודיעו לנו וכתבו לנו ב sms שיגיע טכנאי בשעה מסוימת ויחליף את הממיר, הטכנא הגיע ולא הבין כלום ממה שנאמר לו, התקין ממיר והלך לדרכו, ומאז הממיר גרוע יותר מהממיר שהוחלף, היום חג סוכות אנחנו יושבים בבית ולא יכולים ליצפות בטלוויזיה כי כל כמה דקות היא נכבית, כך שאין ממיר ואין טלוויזיה ואנחנו זוג גמלאים שצפיה בטלוויזיה היא הרוב בענינינו, הרמנו טלפון לשרות לקוחות וסיפרנו לנציגת השרות את השתלשלות הענינים , ואז היא הסבירה לנו שהטכנאי שהיה לאחרונה אצלנו הוא לא טכנאי אלא שליח שבא להחליף לנו את הממיר, היינו בהלם, אילו היינו יודעים שמגיע שליח היינו מוותרים על התענוג, היום יום שני ועד יום חמישי אנחנו מנוטרלים מטלוויזיה בכלל, הכל בגלל שלא נשלח טכנאי ולא הביאו לנו ממיר תקין, מה אנחנו יכולים לעשות בעניין, הרי משלמים יותר כסף על הממיר ויש לנו תקופות שאנחנו לא מקבלים את התמורה האמורה לכספינו, האם יש טעם לתבוע את ייס בתביעות קטנות? יש גבול להתעללות בצרכנים לא כך.

אגב כל השיחות מוקלטות להוכחה שנאמר לי שהגיע שליח ולא טכנאי ויש לי את הודעת הsms בו מודיעים לי שיגיע טכנאי.

אף אחד לא איחר להגיע פשוט שלחו

שליח עם ממיר שהוא לא ידע מה לעשות איתו, לא שלחו טכנאי ולא היה שום איחור.

moshecaspi

Active member
ממתי לקוח קובע משהו בארץ לדוגמה: שיגיע טכנאי?

דווחה תקלה, נשלח מישהו על פי שיקול החברה.

moshecaspi

Active member
כמה דברים:

1. כדי לנסות לראות טלוויזיה כמה שיותר מהר אתם יכולים לכבות את המכשיר, לנתק אותו מהחוטים, להוציא את הכרטיס (מעיין כרטיס אשראי) ולהשאיר אותו אצלכם כי זה "ת.ז." האלקטרונית שלכם ולבקש החליף אותו במרכז השירות הקרוב אליכם. בחיבור לעשות את אותם הדברים רק הפוך. אתם יכולים להיות בקשר עם שירות התמיכה הטכנית כדי להפעיל את הממיר החליפי. אולי תוכלו להיעזר בשכן או בקרוב משפחה לניתוק/חיבור. יכול להיות שזה לא יעזור כי הבעיה בקו ולא בממיר ולכן אל תבטלו את הטכנאי (שיבדוק את איכות הקו) כל עוד הבעיה לא נפתרת. הבעיה נפתרה? בטלו את ביקור הטכנאי.
&nbsp
2. לדעתי, פתרון לשירות לא מיטבי שכזה הוא לא תביעה אלא פשוט עזיבת חברה. ולא שאחרים הם טלית שכולה תכלת.

moshecaspi

Active member
לא נכון.

מתנתקים מהחברה ורוכשים מכשיר עידן+. כדי לראות סרטים וסדרות אפשר לרכוש עוד מכשיר ב-200-300 ש"ח כמו ה- Mi Box של חברת שיאומי ומנוי חודשי בנטפליקס במספר דולרים בחודש. תוכלו להיעזר בנושא בנכד/בן/שכן/גוגל/פורומים שעוסקים בצפייה אלטרנטיבית בטלוויזיה. העולם משתנה, אתם לא.

בגילי אני מרשה לעצמי לעשות

את מה שנוח לי, נגיש לי ומה שמתאים לי.

לא רוצה טובות מאף שכן , נכד, מסתמכת אך ורק על עצמנו.

למעלה