שלום רב - אשמח לתשובה לפריסה

שלום רב - אשמח לתשובה לפריסה

השאלה שנשאלה היא: מה הפוטנציאל הזוגי ביני לבין חברתי בשלושת החודשים הקרובים. קצת רקע עלינו...שנינו גרושים וביחד כארבעה חודשים, האהבה פורחת ומתעצמת מיום ליום והציפיות הן למימוש הקשר בצורה האופטימלית ביותר לכיוון זוגיות מוצלחת או בשתי מילים להיזדקן יחד עד הסוף. אשמח לשמוע מהם דברי הקלפים........ הפריסה: 1- מה עוזר או בעד - 10 מטבעות. 2- מה חוסם או נגד - 7 מטות. 3- שיעו רוחני לשואל בהווה - גלגל המזל. 4 - בונוס לשואל אם ילמד את השיעור הרוחני - 3 גביעים. 5- עבר קרוב כ- 4 חודשים - 6 גביעים. 6 - עתיד קרוב כ- 4 חודשים - המגדל. 7 - דימוי זווית אישית - מלך המטות. 8 - זווית ראייה של החברה - 9 גביעים. 9 - רוצה אבל פוחד - 8 מטות. 10 - סיכום - יכולת כיוון הרוח - נער הגביעים. בתודה מראש

צ ל י ל 8

New member
../images/Emo140.gif שמחה בשביל שניכם

שמצאתם אחד את השני לזוגיות שניה 1 - מה עוזר או בעד - 10 מטבעות. 2 - מה חוסם או נגד - 7 מטות. 3 - שיעור רוחני לשואל בהווה - גלגל המזל. 4 - בונוס לשואל אם ילמד את השיעור הרוחני - 3 גביעים. 5 - עבר קרוב כ- 4 חודשים - 6 גביעים. 6 - עתיד קרוב כ- 4 חודשים - המגדל. 7 - דימוי זווית אישית - מלך המטות. 8 - זווית ראייה של החברה - 9 גביעים. 9 - רוצה אבל פוחד - 8 מטות. 10 - סיכום - יכולת כיוון הרוח - נער הגביעים. מה שעוזר לכם בקשר זה שאתם מגיעים ממקום שבו אתם כבר מבוססים ויודעים מה אתם רוצים בחיים (10 מטבעות). מה שעלול להפריע לכם בקשר זה אולי הפחד שלכם שעם כל מה שיש, אתם תרגישו שאתם צריכים להיאבק אחד על השני (7 מטות), כלומר תמיד להיות עם יד על הדופק.. יש לכם קשר יפה ונחמד לכם ביחד, אבל אני לא רואה כאן ביסוס ממשי. אם תבינו שאולי נועדתם להכיר אחד השני, דווקא מהמקום שממנו אתם מגיעים (גלגל המזל), תוכלו להינות ביחד, לבלות ולשמור על מערכת זוגית חביבה ולא מחוייבת (3 גביעים). אתם באים עם מטענים רגשיים מהעבר (6 גביעים), למרות שאתה אומר שאהבה פורחת, אבל אולי זה מה שיוביל לסיום הקשר (מגדל). אתה מרגיש שאתה עושה הרבה למען הקשר הנוכחי (מלך המטות), משתדל ויוזם. היא מצידה מרגישה שטוב לה (9 גביעים). בסך הכל גם היא מרוצה ממך. אתה חושש לקחת צעד אחד קדימה (8 מטות), פוחד לעשות את השינוי שאותו אתה רוצה לעשות. בסך הכל הפונציאל כרגע הוא אהבה ראשונית יחסית, עדיין בשלבים של גישושים, אהבה חולמנית. לא ניתן לאמר בפירוש שתהיה כאן חתונה. כרגע יש לכם זמן של הנאות, של חיבה עמוקה. לגבי המגדל - אולי מישהו מם עדיין לא גרוש באופן סופי? אשמח לשמוע מה אתה חושב, על מנת אולי לחדד כמה דברים.

שלום לך צליל

ובכן...את הרי יודעת שלא קל לנו להיות אובייקטיבים לגבי עצמנו....לכן לא כל כך קל לי להזדהות עם מה שכתבת. את צדקת לגבי זה שאחד מאיתנו עדיין לא גרוש וזה אני...למרות שמבחינתי אני מתפקד כגרוש לכל דבר מה שמפריד בין ההגדרה לבין המציאות ...הנייר הסופי הכל חתום ומוסכם. אנחנו מאוד מחוייבים האחד לשני..ומאוד רוצים לחלוק ביחד חיים משותפים....למה התכווונת כשאמרת שאני פוחד לעשות צעד אחד קדימה או שאני פוחד לעשות את השינוי....אני בחוץ כבר מזמן מחכה שהX תחליט לתת את ה- OK הסופי וזהו. אשמח לתשובה יום נפלא לך

צ ל י ל 8

New member
אז זהו, ש... הרקע כ"כ חשוב בפריסה

בכוונה שאלתי אותך אם מישהו מכם עדיין לא סיים את תהליך הגירושין. ברגע שהתשובה שלך הייתה חיובית, אז תשכח ממה שכתבתי לגבי אי יכולתכם להיות ביחד. המגדל אם כך, מסמל את סיום הנישואין שלך, ולא את סיום הקשר בינך לבין חברתך. 8 מטות מסמלים מצד אחד את הרצון הגדול שלך לשנות דברים, להזיז אותם כמה שיותר מהר לטובתך. אבל מצד שני הם יכולים גם להעיד על הפחד שלך מפני שינויים אלה. שוב ייתכן שכל זאת בגלל חוסר היכולת הזמנית שלך (הגט הסופי) ותו לא. מאלחת לכם אושר רב
וזו בדיוק הסיבה מה שאנו מבקשות לתת רקע ככל האפשר. אתה כתבת ששניכם גרושים וזה לא היה מדוייק כ"כ. לכן פרשתי כמו שפירשתי. אם הייתי יודעת שאתה עדיין לפני סיום התהליכים, הייתי מפרשת כמו שתיקנתי את עצמי עכשיו.

אחחחח...תודה.... רווח לי...האמת...

לא הבנתי למה הקלפים ומרים מצב אחר ממה שקים במציאות לא שאני מבין גדול אבל מקריאה מהירה של תגובות כאן בפורום הבנתי שזה עובד....ולא הבנתי למה לי זה לא עבד. טוף...הכל טוף עכשיו. האם ישנה שאלה שאני צריך לשאול לדעתך בקשר לגט? ואם כן אז מה לשאול. תודה מראש וחן חן על התגובה המהירה ועל האיכפתיות. יום נפלא

צ ל י ל 8

New member
../images/Emo35.gif מה אתה רוצה לדעת

בקשר לגט? הבנתי שאוטוטו הכל מסתדר....

batgalim

New member
ליווני../images/Emo140.gif

נראה לי שאתה צריך להיות קצת יותר קליל בשאיפותיך לקשר עם חברתך. הרומנטיקה הקיימת בקשר כיום יכולה להתחלף בויכוחים ובחילוקי דיעות... נראה לי שחילוקי הדיעות יהיו דווקא לגבי הדור הצעיר במשפחות שלך ושל החברה. אולי לילדים יהיו טענות מסויימות, ונראה לי שאלו יהיו דווקא הילדים שלה... המגדל הנמצא בעתיד מראה שחילוקי הדעות או הקשיים שיתגלו בדרך, ייגרמו לה להשבר ולעזוב את הקשר... גלגל המזל לדעתי, דווקא בפריסה זו - בא ללמד אותך שלא לנסות "לסחוב" הבנות ממערכת יחסים קודמת למערכת היחסים החדשה. הנישואים שלך היו מבוססים כנראה על מסגרת נוקשה, על סדרי חיים וניהול הבית, דבר שהוביל לשגרה מסויימת ועל ידי כך פירק את הנישואים. בקשר זה אתה מתבקש להשאר רומנטי, להשאיר את היחסים בחוסר הבשלות שלהם, לפחות בשלושת החודשים הקרובים - שהם הזמן בהם נפרסו הקלפים. יכול להיות שבאם תפנים את המסר הזה, ולא תכניס את הזוגיות ביניכם לקשיים מיותרים ולמסגרת לוחצת - ה"נבואה" של המגדל - לא תגשים את עצמה ואתם תמשיכו להיות זוג מאוהב ומאושר. מאחלת לך כל טוב.

למעלה