שלום רב, התייעצות

orend123

New member
שלום רב, התייעצות

שלום לכולם, השתחררתי לפני מספר חודשים משרות חובה, מספר חודשים לפני השיחרור התחילו אצלי כאבי גב תחתון והתחלתי בירור במרפאת היחידה ואורטופד צבאי. בחפש"ש עברתי תאונת דרכים (משאית נכנסה ברכבי מאחור) והייתי בגימלים, כאבי הגב הוחמרו בצורה קיצונית מאוד, "קפצתי" ליחידה רק כדי להחתים דו"ח פציעה ולתעד במרפאה שאכן הייתי בת.ד, מספר ימים לאח"כ השתחררתי. המשכתי בירור בכאבי גב דרך קופ"ח מכבי ופיזיוטרפיה משולבת עם דיקור וכירופרקטיקה והתכוונתי לתבוע עם עו"ד את הביטוח חובה. אתמול הודיע לי רופא אורטופד שבתוצאת הCT פריצת דיסק בL5-S1 מלווה בבצקת ובלטי דיסק בL1-L2, L2-L3. מכן והלאה התלבטות... האם להמשיך כרגיל לתבוע את הביטוח או להפנות את התביעה למשהב"ט? (היות והפגיעה היתה בזמן שרותי ויש תיעוד). האם אפשר לתבוע את הביטוח לפיצוי כספי ואת משהב"ט רק להכרה בנכות? כמה אחוזי נכות אמורים לקבל? אמרו לי רק ש5-10%, זה נכון? זה שווה בכלל את המאמץ? האם הכרה כנכה צה"ל פוטרת ממילואים? האם אפשר להתנדב למילואים? (לא הייתי רוצה ל"השתמט"). אשמח לעצה איך לפעול מפה והלאה (יש לי כבר עו"ד)... תודה, אורן.

שלום רב, התייעצות

שלום רב, אני ממליצה לך לפנות באופן פרטי ליעוץ רפואי משפטי, כזה שיוכל לומר לך אם ניתן להפריד בין כאבי הגב קודם לתאונה אם לאו ואז להחליט מה לעשות. ולפני שאתה פונה להכרה אצל מי מהגופים. בברכה,

למעלה