שלום רב חברים וחברות ברצוני לדעת היכן משיגים חזה/שוק אווז/מולארד/ברווז? ורב תודות למי שיענה/תענה
S sl 3977 New member 31/8/07 #1 שלום רב חברים וחברות ברצוני לדעת היכן משיגים חזה/שוק אווז/מולארד/ברווז? ורב תודות למי שיענה/תענה
B bigjack New member 31/8/07 #2 שוק אווז אני ראיתי בחצי חינם בחולון ויכול להיות שיש להם עוד חלקים, אפשר לנסות להתקשר לקצביה שלהם ולברר. ואני כמעט בטוח שבטיב טעם יש רק לא יכול להתחייב על זה.
שוק אווז אני ראיתי בחצי חינם בחולון ויכול להיות שיש להם עוד חלקים, אפשר לנסות להתקשר לקצביה שלהם ולברר. ואני כמעט בטוח שבטיב טעם יש רק לא יכול להתחייב על זה.
C clcl New member 31/8/07 #3 בדרך כלל יש בטיב טעם... אם את מתגוררת בראשל"צ יש גם ב"בשר גיל", רח' הגדוד העברי
C clcl New member 31/8/07 #5 לא יודעת לענות... תמיד לראש השנה אני קונה שם כרעיים של אווז.... והאמת שבשנה שעברה קניתי בטיב טעם....
A Amalthea New member 1/9/07 #6 האם ניתן להשיג ברווז בחנות כשרה? מזמן לא ראיתי, ואמא מתעקשת על כשרות. גם בלי תעודה זה בסדר, רק שלא היו חזירים ושרימפסים תחת אותה סכין.
האם ניתן להשיג ברווז בחנות כשרה? מזמן לא ראיתי, ואמא מתעקשת על כשרות. גם בלי תעודה זה בסדר, רק שלא היו חזירים ושרימפסים תחת אותה סכין.
B bigjack New member 1/9/07 #7 לדעתי צריך לברר עם הקצב שלכם וגם בסופר השכונתי כי ברווז בד'כ מגיע קפוא. אני כמעט בטוח שבחצי חינם יש להם.. בשבוע הבא אהיה שם ואבדוק.
לדעתי צריך לברר עם הקצב שלכם וגם בסופר השכונתי כי ברווז בד'כ מגיע קפוא. אני כמעט בטוח שבחצי חינם יש להם.. בשבוע הבא אהיה שם ואבדוק.
A Amalthea New member 1/9/07 #8 מממ לא חשבתי בכלל על קפוא ../images/Emo186.gif לא מהבשרים שהקפאה נורא הורסת אותם? בכל מקרה, רעיון טוב, אני אבדוק. דווח אם יהיו ממצאים. תודה
מממ לא חשבתי בכלל על קפוא ../images/Emo186.gif לא מהבשרים שהקפאה נורא הורסת אותם? בכל מקרה, רעיון טוב, אני אבדוק. דווח אם יהיו ממצאים. תודה
א אחשל New member 5/9/07 #10 הם עוד קיימים ../images/Emo12.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif חשבתי שאחרי שחיסלו את תעדיית כבד האווז גם שם נסגר, לא
הם עוד קיימים ../images/Emo12.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif חשבתי שאחרי שחיסלו את תעדיית כבד האווז גם שם נסגר, לא