שלום רב חברי פורום, צריך עזרה קטנה:)

יאיא10

New member
שלום רב חברי פורום, צריך עזרה קטנה:)

שמי תומר ואני סטודנט לפסיכולוגיה שנה א'. אני עושה עבודה על אלצהיימר ומחפש מאמרים מחקריים בנושא. אודה למנהלי הפורום או למשתתפים פה אם יוכלו להפנות אותי לאתרים או למאמרים בעברית או באנגלית עם מאמרים מהשנתיים האחרונות וחשוב שיהיו מאמרים מחקריים, כלומר שמסופר בהם על מחקר שערכו. אודה לכל מי שיכול לעזור, תומר:)

../images/Emo22.gifתומר שלום לך

אתה יכול לדפדף אחורנית בפורום יש הרבה מחקרים ומאמרים שהוכנסו ע"י מר איריליה או אריאלה או אחרים. בהצלחה

אירילה

New member
עזרה קטנה לסטודנט

שלום תומר טוב תעשה אם תיכנס לקישורי הפורום שם תמצא שפע של מאמרים וכתבות על מחלת האלצהיימר תכמו כן תמצא שם גם את הקישור לעמותת אלצהיימר ומחלות דומות בישראל ,מספר הטלפון של העמותה מופיע שם ,תוכל לבקש מהעמותה ספרות כתובה וחומר כתוב ,ישמחו מאוד לעזור לך שם. בהצלחה בעבודה גרשון/מנהל הפורום

אירילה

New member
../images/Emo41.gif הערת מנהל הפורום ../images/Emo92.gif

אבקשכם להימנעל מסטיית שרשור בנושא הודעות כגון זו. הסטודנט ביקש עזרה ואנחנו נרתמים לעזרתו כפי שאנו נרתמים לעזרתם של בני משפחה לחולים אחרים אבל.... הכנסת הודעות אשר לא קשורות לנושא כמו...לא יכולה להגיע ,אני אאחר או כל הודעה אשר אינה קשורה לנושא ,יכולה להתפרש כהתעלמות מההודעה ואף פגיעה מסויימת בגולש בשל חוסר ההתייחסות להודעתו ותגובות לא ענייניות להודעתו. הדבר חוזר על עצמו לעיתים גם בהודעות אחרות של גולשים בפורום אשר הודעותיהם מוסטות מהנושא . לכן אבקשכם ,אם ברצונכם להודיע על כל דבר אחר אשר אינו קשור למהות ההודעה ,אנא מכם פיתחו הודעה חדשה. תודה על תשומת הלב גרשון מנהל הפורום

יאיא10

New member
תודה רבה לעונים

כבר אכנס למקורות שכולכם נתתם לי מקווה שאמצא שם את מה שאני צריך, המון תודה ויום מעולה, תומר:)

למעלה