שלום רב - חדשים ב"תחום"

פומיקיז

New member
שלום רב - חדשים ב"תחום"

אנו הורים לגל בת ה-11 שכבר מתמודדת עם צליאק (לא רע-חייבת לומר) מזה כחודשיים + התווספה גם סוכרת נעורים. מטופלים כרגע בשניידר. כבר יש המלצות + אישור ממכבי בדבר קבלת משאבה וכרגע עומדות בפנינו 2 שאלות, נשמח לשמוע את המלצתכם:
1- ההמתנה לקבלת המשאבה (לאחר קבלת האישורים) יכולה להערך כחודשיים (+) - ואז.. ורק בשניידר -- 3 ימי השתלמות לשם קבלתה. סה"כ מרוצים מהצוות המטפל ומהתמיכה/ליווי הזמין.
מאחר ואנו מגן-יבנה ובשל הפרוצדורה לקבלת המשאבה מתלבטים האם לעבור לקפלן. האם יש דעות / עצות לכאן או לכאן ?
2 - על איזו משאבה הייתם אתם ממליצים?

תודה מראש ושתהיה לכולם שבת נפלאה ומבורכת - שירי

הדרי י

New member
משאבה

שלום לכם
בני בן ה7 עם צליאק וסכרת מזה שנתיים וחצי.
1) ממכבי קיבלנו אישור בתוך ימים מספר למשאבה וגם לחיישן (מד סוכר רציף), לא מאמין שמבחינת החברות של המשאבות ההמתנה הינה חודשיים!?!?
אנו מטופלים במרפאת הסכרת של איכילוב וההדרכה על המשאבה הייתה במשך יום אחד אבל בהחלט ייתכן שזה היה בגלל שהיינו כבר למעלה משנה עם הסכרת מטופל בזריקות.
2) אנו עם משאבת מינימד + החיישן המיובא על ידי אגנטק, בהחלט ממליץ לך לבדוק גם את החיישן והמשאבה המיובאים על ידי גפן מדיקל. לפחות מתוך סיפורים ודיבורים עם משתמשים יש להם יתרונות מסויימים היכולים להקל על השימוש היום יומי ובכלל על האיזון.
תוודא רק ש"מכבי" עובדים גם עם גפן מדיקל.
הנכם מוזמנים לשאול ולהתייעץ בכל נושא גם בפרטי ואף ליצור קשר טלפוני

תומרונתם

New member
מנהל
ברוכים הבאים

איזה כיף לקרוא את האופטימיות שלך. איכשהו יוצאת מהכתוב תחושה של שליטה, של קבלת המצב ורצון לעזור לבת שלך. כבר ראיתי (קראתי) הרבה הורים שפועלים אחרת... אז קבלי
לפחות על זה!

אין לי תשובה לגבי 1, אני לא בגיל הנכון

לגבי 2, היו כאן כמה שרשורים בנושא, את יכולה לעשות חיפוש או הנה למשל אחד מהם
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=408&messageid=166404319#166378458

והנה עוד אחד
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=408&messageid=167527380

עינדוש

New member
שלב חדש

בהחלט נקראת לי אמא אופטימית - וזה מעודד.
הבן שלנו (3.8) עם סוכרת מאז גיל שנתיים.
מטופל במכון הסוכרת בבי"ח זיו בצפת - ההדרכה היתה של יום שלם בלבד!
וליווי צמוד של נציגת החברה ושל הרופאה לאורך כל התקופה הראשונה (ממש צמוד כחודשים).
אנחנו בחרנו את האומניפוד של גפן מדיקל עם חיישן נביגייטור.
הרבה הצלחה!

פומיקיז

New member
תודה רבה לעונים ולמעודדים...

הדרי - ההמתנה של חודשיים היא בגלל ביה"ח לא בגלל החברה. לכן ההתלבטות אם להמשיך בשניידר... האם אתם מרוצים ממשאבת המינימד ומהשירות שלהם ?- אשמח לשמוע לחיוב ולשלילה, האם יש לכם כבר את המשדר החדש? כנ"ל מעינדוש : קראתי היום מעט על משאבת האומניפוד (ללא חיבור לצינורית?) - איך זה? לא קורה ששוכחים את השלט? ואיך השרות של חברת גפן. לנו הייתה התנסות לא מדהימה במיוחד עם הסוכנת שלהם. ואחרונה - תומרונת: תודה על מילות העידוד והקישורים - אכן אשב ואקרא בהם. אנחנו בהחלט בשלב איסוף המידע. תודה על העידוד - ובאמת אנחנו אופטימיים מטבענו אם כי ההתמודדות לעתים , גם זו הרגשית וגם ה"פרקטית" אינה פשוטה ולא נעים לומר: מעט סוחטת. אנו יודעים שאם הזמן נתרגל ונלמד לחיות עם הסוכרת ביחסים טובים יותר, אמנם אנחנו אחרי "חג האהבה" אבל אנחנו עוד לא שם...

למה התהליך יקח חודשים בשניידר?

לא הבנתי, מה ההגיון?
אצלי תהליך קבלת המשאבה לקח הרבה פחות זמן ואני התחברתי אליה בגיל מאוד מופלג (ומן הסתם לא טופלתי בשניידר אלה בבלינסון).
מה ההסבר שלהם?
אני לא יודעת איך זה בקפלן אבל אני זוכרת שעוד כשאני הייתי בגיל העשרה המרפאה בשניידר נחשבה ה-מרפאה לטיפול בסכרת נעורים, אני כאמור כבר לא בגיל אבל הבת שלי מטופלת שם עם היפראינסולינמיה על ידי הצוות של הסכרת ויש שם באמת צוות נפלא! ולפחות את הסנסור הם תקתקו לנו...

אני אישית מחוברת למשאבה של אנימס ואני מרוצה ממנה מאוד, אם יש לך שאלות ספציפיות אשמח לענות :)

פומיקיז

New member
היי עליזה

לא שמעתי על המשאבה של אנימס. האם תוכלי לפרט ולהסביר עליה מעט? התור בשניידר לוקח כ...חודשיים ואז 3 ימי הדרכה (בשאר בתיה"ח יום), עד שמתאמים לימים הפנויים ואז רק 4 משפחות כל פעם - הגענו ל..אפריל אולי.. כן - הם עדיין נחשבים ה-מרפאה אבל... לא בטוח שהבנו מה הערך המוסף שלהם על פני בתי-חולים אחרים?

אם את יודעת שבקפלן החיבור יהיה מהיר יותר

אני הייתי הולכת על קפלן, הסחבת הזאת נשמעת מאוד מעצבנת (ואישית גם זרה לי... אנחנו שם כל שבוע-שבועיים פק״ל מאז שהיא נולדה). מקסימום, אם לא תהיו מרוצים מקפלן תוכלו לחזור לשניידר עם המשאבה.
אני אשקר אם אני אגיד שאני יודעת מה הערך המוסף של המחלקה בשניידר, אני רק יודעת שהצוות נפלא ומקצועי ומאוד מקל עלי... גם אחיות הסכרת וגם רופאי הסכרת כולם נהדרים, אבל אני לא יודעת אחך זה בקפלן

באיזה קופ״ח אתם? לפני שאת בודקת את אנימס אז שימי לב שהיא מאושרת בקופה שלכם... בכללית היא מאושרת

לי מאוד נוח עם אנימס, התפריטים ברורים והתפעול מאוד פשוט, גם לילדים. החיסרון... הסנסור של אנימס עדין לא מאושר בארץ, ואם תתחברו גם לסנסור (מה שאני מניחה שיקרה) תיאלצי לבחור אחד של חברה אחרת, אני מחוברת בנוסף לנביגייטור של גפן מה שאומר שמדובר ב״שלט״ נוסף לסחוב איתך לכל מקום..
האנימס מחוברת בצינורית, היא לא אלחוטית ולי זה נוח, במיוחד כשאני יחסית מפוזרת ומעופפת.. אני לא יודעת איך הילדה שלך אבל ילדים בדרך כלל שוכחים/מאבדים ואני הייתי מעדיפה לדעת שהמדאבה תמיד צמודה אליה.
שוב, מעבר לזה- אני לא יודעת מה לומר :) תשאלי מה שבא לך...

ושימי לב שאת יכולה להתנסות בכולן!

IrisPeleg

New member
עצה מוזרה

רוצה להתיחס לגבי שאלתכם על מקום הטיפול.
מבינה שאתם בשניידר וגם מרוצים אך שוקלים לעבור למרכז אחר לזרוז התהליך.
אני חושבת שזרוז התהליך אינו שיקול לעבור מרפאה.
אם שניידר היו עוצרים את המשאבה לחצי שנה הקרובה או יותר אתם צודקים, אבל חודש חודשיים או אפילו פחות?

עם זאת,
מניסיוני האישי מכבי רעננה מהווה מקום נהדר לטיפול בילדים.
כל הפרודורות שם מהירות ומזורזות.
אני הייתי מבקשת פגישה עם רופאה ומעלה בפניה את כל השיקולים וההתלבטויות.
מכירה הורים שהגיעו מהצפון. עזרו להם ואז חזרו לרמבם.
הם גם עובדים הרבה בפקס וטלפון.
התיעצו איתם לגבי הכל.

בהצלחה

milory

New member
לא מכיר את איכילוב אבל שניידר מצויין

איני מכיר את איכילוב אבל המרפאת סוכרת נעורים בשניידר מצוינת (מניסיוני האישי) ולדעתי לא הייתי מוותר עליה בקלות.

פומיקיז

New member
תודה למייעצים..

אכן כרגע מתלבטים עדיין בין אם להישאר בשניידר (ממתינים מהם לתשובה ונראה מהו זמן ההמתנה), איכילוב - לא עומדים על הפרק, והיום חבר טוב נוסף מהתחום המליץ על המרפאה ברעננה - היום הם כר סגורים נברר מחר.
בנוגע למשאבה - אנחנו במכבי (הם לא מאשרים את משאבות אקיוצ'ק) וכן.. למרות המינוס יש גם פלוס במשאבה עם צינורית שלא ניתן שכוח...
נעדכן...
שבוע מבורך לכם!

למעלה