שלום רב, יש לי את התוכנה של:easy

• פותח הנושא odeia
  • פורסם בתאריך

odeia

New member
שלום רב, יש לי את התוכנה של:easy

cd creator, אבל כשאני באה לצרוב על דיסק רב צריבתי אני לא מצליחה לקבל את האפשרות לסמן את ה:don´t finalize session פשוט יש ליקובץ די גדול שאני צריכה לצרוב לעדכון כל פעם, זהו קובץ משתנה ואני רוצה כל פעם לעדכן אותו בגיבוי מה עושים? האם יש דרך יותר טובה לגיבוי לדיסק? אודה על כל תשובה יעילה תודה מראש

Zia

New member
כן יש אפשרות יעילה יותר

תוכלי להשתמש בדיסקים מסוג CDRW ולא CDR ואז תוכלי להשתמש בדיסק כאילו היה דיסקט תוכלי לגזור אליו דברים ולהדביק בלי להשתמש בתוכנה שאת צריכה לפתוח אך את צריכה לוודא שיש ברשותך מין תוכנה קטנה כזאת שמאפשרת את כל זה ובדרך כלל שמתקינים את easy cd creator אז גם התוכנה הקטנה הזו מותקנת יחד אז את בסך הכל צריכה דיסק CDRW ולוודא שיש לך את התוכנה הקטנה הזו שנקראת DirectCD אם תרצי אוכל לשלוח לך אחרי זה תוכנת סינכרון שתאפשר לך לגבות קבצים לדיסק באופן אוטמטי להתראות!!!

odeia

New member
יש לי דיסקי cdrw, איך אני יודעת אם

יש לי: directcd? איך גוזרים ומדביקים עם צורב ודיסק? העניין חשוב ודחוף, תודה על התובה המהירה, אשמח לקבל כל דבר שיעזור לא עבדתי עם התוכנה שאותה צריכה לגבות אלא ישר עם תוכנת הצריבה עצמה. אשמח ללמוד מה עושים שוב - תודה רבה

gurfi

New member
אמממ

תכניס את הדיסק והוא כבר ידע לפתוח את החלון המתאים שיסביר לך מה לעשות

gurfi

New member
פשוט

תכניס את הדיסק לצורב (בזמן שתוכנת הצריבה פתוחה) וזהו התוכנה תדע כבר מה לעשות

odeia

New member
זה לא עובד ככה, כנראה לא ממש הבנת

מה הבעיה שלי, אני רוצה לצרובץ קובץ אחד מהמחשב לדיסק, הקובץ הזה כל הזמן משתנה ואני רוצה אפשרות כל פעם מחדש לצרוב אותו במקום הקודם, מה שנקרא - כתיבה מחדש. השורה של לא לסגור פעולה אפור אצלי ולא בר שימוש, לכן לא יודעת מה לעשות יש לי את:directcd utility, ופשוט לא מוצאת פתרון מה לעשות

gurfi

New member
טוב-

אני משתמש בתוכנה : HP MyCD תוכנה מצוינת תעבדי עם דיסקים cd-rw בלי בעיות

odeia

New member
תודה רבה, לא הצלחתי למצוא את המוצר

שאמרת לי באתר של hp לא נורא

Zia

New member
בעקרון

שלום בעקרון אם התקנת את Easy Cd Creator אמורה להיות לך התוכנה במחשב, תוכלי לבדוק אם היא מותקנת על ידי זה שתכניסי דיסק CDRW לכונן הצורב ותנסי להעתיק אליו קובץ בצורה רגילה שמעתיקים קבצים בוינדווס אם לא הצלחת אני אני מתאר לעצמי שהתוכנה לא מותכנת אצלך ששמה אגב DirectCD או שפשוט הדיסק אותו הכנסת פגום ואז אם תרצי אוכל לשלוח לך את התוכנה בדואר אלקטרוני שגודל התוכנה הוא שש מגה בייטים שאני מתאר לעצמי שבדואר האלקטרוני שלך יש 5 אז זה אומר שהדרך הטובה ביותר היא שאני אשלח לך דרך האיי סיק יו אם יש לך? פני אלי אם תרצי את התוכנה או תרצי לשאול משהו אחר להתראות!!!

odeia

New member
תודה רבה לשניכם - פשוט עשיתי נסיון

פירמטתי את הדיסק ואז הצלחתי להדביק עליו כמו בדיסקט רגיל ואז התוכנת צריבה בכלל לא מצליחה לעבוד איתו, אבל לא נורא, יותר נוח ככה תודה רבה לכם רק לא מבינה עדיין למה האפשרות של לא לסגור session בתוכנת הצריבה לא ברת שימוש, מה שכן היה לפני כמה זמן

Zia

New member
אני יכול להמליץ לך על...

אני עובד במחשב שלי בצורה נורא יעילה, יש לי תוכנה מסויימת שמגבה(מעתיקה קבצים לסידי RW) את הקבצים שלי באופן אוטומטי לפי זמן שאני קובע(מסכרנת) התוכנה נורא קטנה ולי היא מאוד יעילה אשמח לשלוח לך אותה וגם להסביר לך איך לעבוד איתה להתראות!!!

odeia

New member
תודה רבה, אשמח לקבל את התוכנה

ואת ההסברים ובאמת מודה לך

למעלה