שלום רב יש לי שאלה חשובה

יותם16

New member
שלום רב יש לי שאלה חשובה

יש קליף שראיתי של פרדי מרקורי(לבד נטול קווין) קוראים לו love kills ,אפשר לדעת מאיזה סרט הקליף הזה?? תודה יותם

Teo Toriatt

New member
מהסרט

מטרופוליס (גרסת שנות ה80 מעין שחרור מחדש לאותה גרסה מה20 שביקשו ממנו לעשות בשבילה שיר חדש) ואכן זה שיר סולו שלו ולא קווין

יותם16

New member
אני חייב להשיג את הסרט

יש למישהו בפורום מושג איך אני משיג אותו את השיר?? , ראיתי את הקליף כמובן כי לא יכולתי להפסיק לשמוע את love of my life ו-we are the champions ו-we will we will rock u ואם מישהו יכול לעזור לי לתרגם את שני השירים האלה אני ממש אבל ממש יגיד לו תודה..

Ocean Spirit

New member
אני חושבת שאני יכולה לסייע

עם התרגום. לא הייתי ממליצה לתרגם את Love of my Life (כי פתאום רואים שהטקסט עצמו לא משהו...) או את We Will rock you (כי אין בעברית מילה שתתפוס את המושג הזה טוב), אבל We are the champions - בבקשה, הבתים: שילמתי את חובותיי פעם אחר פעם ריציתי את עונשי, אך לא ביצעתי כל פשע ובאשר לשגיאות - היו לי כמה מנת חלקי הייתה חול בפניי אך שרדתי קדתי את קידותיי וקריאות הבמה חדלו הבאתם לי תהילה ועושר, וכל המתלווה אליהם - אני מודה לכם אך לא היה זה מצע של ורדים לא שיט תענוגות חושבני זאת לאתגר בפני המין האנושי כולו ולא אובס (C) התרגום - אני.

mia01

New member
מממ...

מה הקשר בין my curtain calls ל"קריאות הבמה חדלו"?!

Ocean Spirit

New member
אהמ

curtain call זה הקריאה החוזרת של הקהל לשחקן שיעלה על הבמה בסוף המופע. מעין הדרן של קידות.

Ocean Spirit

New member
בגלל זה זה נקרא "תרגום חופשי"

תנסי את לתרגם לפועל את המשפט I've taken my... curtain calls.

למעלה