שלום רב ...יש לי שאלה?

שלום רב ...יש לי שאלה?

שלום לבנות הפורום הנפלא הזה .. אז ככה ביתי בת ה-8 מתעמלת כבר שנה בחוג התעמלות בדרום...יש לה כישרון מדהים היא מגיל 0 לא מפסיקה להיתעמל בבית כל היום גלגלונים קפיצות וכדומה..בחוג במהלך השנה התקדמה יפה אבל לדעתי עם אימונים רציניים יותר הילדה תגיע לגדולות..ברצוני לדעת איך אני יכולה לקדם אותה ולהיכן ליפנות ..כי אני מרגישה שעם לא העשה את זה עכשיו הפספס בישבילה את הרכבת חבל בישבילה ..וגם לא כדאי לפספס כישרון כזה.. תודה מראש.

מעבר לתחרותי

צהריים טובים כל הכבוד לך על תשומת הלב שאת נותנת לכשרון של ביתך לנכונות שלך לקדם את הכשרון שלה. את צודקת בהשקפתך שאם לא תעשי את המעבר עכשיו זה יכול להתפספס. כדי לקדם את הילדה לרמות גבוהות, באפשרותך לבחור אחד מכמה מסלולים: א) התעמלות מכשירים תחרותית. במסלול זה מתאמנים לאליפויות הארץ, ובגילאים מבוגרים יותר לתחרויות בינלאומיות. ב) ליגה. במסלול זה מתאמנים קצת יותר ממה שמתאמנים בחוג רגיל ופחות ממה שמתאמנים בתחרותי. הולכים לתחרויות ליגה, שנקראות אליפות המסלול העממי, שהן תחרויות ברמה נמוכה יותר מאליפויות הארץ. ממסלול זה בד"כ לא מגיעים לרמה בינלאומית. ג) אקרובטיקה. בניגוד להתעמלות מכשירים, שבה מתאמנים על קפיצות, מקבילים, קורה וקרקע. באקרובטיקה מתאמנים על פירמידות בזוגות ובשלשות, ללא מכשירים. בענף זה לא לומדים מכשירים, אלא רק קרקע ופירמידות. מתחרים בתחרויות אקרובטיקה. ד) ג'נרל ג'ימנסטיקס. בענף זה מתאמנים יותר מבחוג רגיל, גם התעמלות וגם אקרובטיקה, ועושים מופעי ראווה. הקבוצה מופיעה במקומות שונים ומתחרה בתחרויות של הופעות. אני לא יודעת איפה בדיוק בדרום אתם גרים, וכמה אתם באמת מוכנים להשקיע בזה, מבחינת הסעות. אני מציעה לבחור מקום מקצועי, לנסות להתקבל, להתחיל, לנסות ולראות איך הולך. נשמח אם תעדכני אותנו בפורום מה עשיתם ואיך הולך בהצלחה

אמא לה3

New member
כדי לחדד טיפה את מה שנועה

כתבה. אכן אלו הם המסלולים התחרותיים שקיימים בארץ רק ש... מבחינת הילדה, אני ממליצה קודם כל לפנות למסלול הראשון שאותו ציינה נועה, זהו המסלול הכמעט יחידי שבו לגיל יש משמעות גדולה מאוד. רצוי להתחיל בתחרותי בגיל צעיר ככל האפשר, אם במקרה זה לא מסתדר, הילדה תמיד תוכל לעבור למסלול אחר, אבל אם היא תתחיל במסלול אחר, האפשרות לעבור למסלול התחרותי (סעיף א' בתגובה של נועה) לא בהכרח תהיה קיימת בעבורה יותר.

אמא לה3

New member
אם תצייני מאיפה אתם

בארץ, יתכן כי נוכל להפנות אתכן למרכזים מתאימים.

למעלה