שלום רב, כמה משלמים על באנר ???

שלום רב, כמה משלמים על באנר ???

שלום רב, רציתי להתסייע בידע שלכם, כמה נהוג לשלם על באנר ? הבנתי שלחברות הגדולות יש "נוסחה" לפיה הן מחליטות כמה לשלם. מהי הנוסחה ? ברור שזה חלק מתנועת הגולשים.. איך יודעים כמה גולשים באמת יש לאתר ? או לדף ספציפי ? אם תהיו טובים יש לי עוד כמה שאלות..

RedBulllll

New member
שאל בני ונען

התשלום עבור הבאנר באתרים הוא על פי התעבורה שיש באתר (כמות הגולשים). את ה"נוסחה" אני לא מכיר, אבל, על מנת לדעת כמה גולשים יש לך אז יש כל מיני כלים לניתוח קבצי ה"לוג" של האתר שלך ושם נאמר לך כמה גולשים ביקרו בכל יום/חודש וכו' בהצלחה

תודה רבה, ברשותכם שאלות המשך..

תודה על התשובה, כאשר אני ניגש לחברה מסחרית ורוצה להציע לה לפרסם אצלי באתר (נניח אני אתר של ג'ינג'ים, ואני פונה לחברת איפור כדי שתפרסם אצלי את המייק-אפ שלהם שהוא מתאים לאדומות פנים..) 1. האם יש משמעות לאיכותלעומת כמות ? שהרי יש אצלי באתר קהל מפולח מאד ? (כלומר אין לי מאות אלפי גולשים כל יום.. שהרי אני לא YNET..) 2. אם המספרים הם 500-800 גולשים (ביום ?בשבוע ?) שמגיעים לעמוד באתר של טיפים לאיפור ג'ינג'יות ? כדי שחברה מסחרית תרצה לשים באנר ? כיצד מתמחרים את זה ? זה לא הרבה, מצד שני זה קהל יעד מאד ספציפי. 3. האם טווח של 300-500 ש"ח לחודש, לבאנר עליון הוא סכום סביר ? (נניח כמו בדוגמא שלהלן) איזה נפח תנועה דרוש כדי שחברה תסכים לשלם 800-1000 ש"ח לבאנר עליון, לחודש ? אשמח לכל תשובה !! תרגישו חופשי לתרום את דעתכם !!

RedBulllll

New member
היי שוב, תמחור באנרים

היי קודם כל, על פי מה שאני מבין, יש לך אתר קטן העוסק בנושא ספציפי וחתך האנשים שמגיעים אליך הוא "מסווג" (נקרא לזה כך) כלומר את מעוניינת להציע פלטפורמה לפרסום לקהל יעד ג'ינג'י (לדוגמא). אני ממש לא יודע אם פילוח שוק כזה מהווה יתרון (בתמלוגים גבוהים יותר). את זה עלייך לברר מול המפרסם הפוטנציאלי. נ.ב: מה הכתובת של האתר

הי רד-בול, וכל מי שקורא הודעות אלה..

האמת שעוד אין אתר, אחרת הייתי שמח להעלות את השם שלו כאן.. יש דומיין, והאתר בפיתוח, אני מקווה שהוא יעשה מספיק רעש שתוכלו להגיד "אני שמעתי עליו כבר בחודש יוני.." אין חשאיות, אבל גם מוקדם מידי להזכיר שמות, כי מתוכננים כמה מהלכים להשקה. האתר כמובן פתוח לכולם, אך הדפים יהיו באמת מפולחים מאד, כלומר יהיה דף שיעניין ג'נג'יות. ודף של כאלה שיש להם זברה, ודף של כאלה שהם מעל מטר שמונים.. בקיצור אוכלוסיות שניתן יהיה להגדיר אותם. בניגוד לדף בית של פורטל חדשות, שבו כווולם מסתכלים. או דף בפורום שיווק אתרים באינטרנט שהמון בעלי עניין נכנסים לקרא ולשתף במידע. בדף "כאלה שיש להם זברה" סביר שיגלשו לקרא רק כאלה שיש להם זברה.. כי סביר שאת 99% מהאחרים זה לא ממש יעניין. ואם אני סופר 700 כניסות בשבוע. אני יודע בוודאות רבה, שלכל ה 700 גולשים יש עניין בזברות. ואני מעוניין לפנות לבעלי חוות לגידול ומכירה של זברות, או כאלה שמוכרים צבע שחור/לבן לזברות.. ולהציע להם לפרסם לקהל מפולח. השאלה שלי היא, כיצד מתמחרים איכות. ולא כמות. אם יש למשהוא רעיונות, או מידע מנסיון.. אנא אני ממש אשמח לתשובות. ושוב תודה.

למעלה