שלום רב לבנות הפורום..שוב..

taliza

New member
שלום רב לבנות הפורום..שוב..

לפני שבועיים כתבתי בפורום על האקס שלי שאחרי חודשיים של דממה יצר איתי קשר וביקש שאני אבוא אליו לטיול ארוך בחו"ל. הפריסה הקודמת התייחסה לשאלה האם כדאי לי לנסוע. חתול שחור 2 ענתה לי וכתבה כי היא מרגישה שאני מנתחת דברים באופן רציונלי כרגע ולמרות שישנו פוטנציאל חיובי- כדאי לחכות כמה שבועות ולפרוס שוב כי הקשר התחדש רק ימים אחדים לפני. הקשבתי בעצתה כי גם הרגשתי שאני צריכה זמן לעצמי, למחשבות שלי.. והנה העדכון: המשכנו את הקשר באמצעות מיילים, לפני יומיים קיבלתי מייל כי הוא לא הפסיק להרגיש כלפיי דברים, אלא הרגיש לחוץ מהכל ולכן עזב. ועכשיו הוא רוצה שאני אגיע כדי שנוכל להיות באווירה לא לחוצה ולהנות מהטיול ביחד. התגובה שלי הייתה במייל מאוד ארוך שביטא את כל החששות/הפחדים שלי (הרגשתי שהוא צריך לדעת מה עובר לי בראש). התגובה שלו הגיעה היום ובלבלה אותי לגמרי:הוא רוצה לשתף אותי בחוויות של הטיול והוא כתב שהוא מתגעגע אלי בתור friend ולא בתור girlfriend. אבל מצד שני כתב שהוא רוצה אותי לידו, ואיך זה משתלב עם המייל הקודם שבו הוא סיפר כי הרגשות לא הפסיקו... אני כבר לא חושבת בצורה רציונלית, תחושת הבטן שלי הייתה כן לנסוע, אבל אחרי המייל האחרון אני כבר לא חושבת שזה רעיון טוב. או שאני פשוט לא מבינה דברים נכון דרך המייל? היו לי שבועיים מאוד קשים של נסיונות להחליט, אולי אפילו חזרתי במובן מסוים לחודש הפרידה.. בכל מקרה זאת הפריסה החדשה: מה הפוטנציאל הרומנטי ביני לבין x בטיול המשותף? 1 עשר מטבעות 2 מלכת המטות 3ארבעה מטבעות 4 תשעה גביעים 5 מיזוג 6 שני גביעים 7מרכבה 8 שמש 9 שבעה מטבעות 10 יום הדין שמתי לב שבפריסה זאת יצאו קלפים שלא יצאו בפריסות קודמות אף פעם..ואני מאוד אשמח אם תוכלו לעזור לי, גם לעזור להבין אותו.. תודה מראש לכולם ומצטערת על המייל הארוך.

taliza

New member
הפריסה הקודמת בעמוד 6

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=940&firstmsg=75

דליה08

New member
ההתלבטות של taliza

ההתלבטות שלך מודגשת, גם במה שכתבת וגם בקלף המייצג אותך בעמדה 7.. זה נחמד איך הדברים יוצאים.. ראשית לפני הפריסה, (זה ממני) מה יקרה אם תסעי לשם לטיול..בסך הכל מדובר בשני אנשים שכייף להם להיות ביחד, שהקשר המשיך להיות , הוא שם ואת פה וזה לא מובן מאליו (תאמיני לי) מה כבר יכול להיות,? הוא מעוניין שתצטרפי כי הוא מרגיש שכייף לו לחוות איתך את הטיול.. עם רגש בלי רגש...מקסימום עשית טיול..גם כך את פה..!! טוב זה ככה..ועכשיו למה שהפריסה אומרת.. מה שיכול לעזור לך מעבר לפוטנציאל הרומנטי זה שאין לך בעיה חומרית לצאת לטיול, יש רצון וזה מעשי מאוד לקיים את הרצון. מה שיכול להפריע לך זה האימפולסיביות שבהחלטה, דווקא היכולת והרצון והאפשרות , הכל נראה כל כך ישים שההחלטה שלך מין הסתם במקום להיות פשוטה , היא החלטה של מתלבטים. עלייך לקחת את המוצע לך , במסגרת זו, עדיין לא מחייבת אך בהחלט מסגרת ומערכת מתחשבת , את חשובה , ןלא מתוך קלות דעת הוצעה לך ההצעה. הבונות שלך יהיה התחככות במסה רגשית שלא ציפית לה, געגועים ומישהו שפשוט חיכה לך. בעבר הדברים נראו אחרת , ויכולת להרגיש שהכל יתכן, כל זמן שהיה בקשר איתך, התחושה היתה שהינה זה יכול לקרוא אנו מתאימים, אנו ממשיכים את הקשר ולכן ההרגשה שהקשר בהחלט אפשרי, כל זמן שהוא רחוק.?? העתיד המיוצג כאן בשני גביעים עם שני אנשים יפים מסמל את השיתוף פעולה שבדבר, ללא שיתוף פעולה , צד אחד בקשר לא יכול להחזיק מעמד, חייבית שניים לטנגו. וכאן את מופיעה בהתלבטות , שיכול להיות שהיא מובנת, אך לא לגמרי,את מתייחסת אליו ממייל למייל,אך את לא נמצאת איתו, ולעיתים אנו מעבירים תחושות אחרות דרך ההתקשרות, שהיא נהדרת .. כלפי חוץ את נראית כאחת שאין לה דאגות, יודעת לקבל את העולם כי שהוא ודי מרוצה מהקיים.. נצלי תופעה זו.. החשש שלך (חוזר לחומר) הוא גם מעשי בדיוק כמו הקלף הראשון שיצא לך,,אך הפעם החשש הוא בהתאם להתלבטות, "ומה יקרה אם לא אהיה מרוצה."?? והנה אני התאמצתי והגעתי לכאן ,,!!! מה יקרה אם זה לא יהיה מה שאני חושבת או שהוא חושב..מין מצב של להיות תלוי במה שאני מצפה שיקרה , ואם זה לא יקרה.. לסיכום.. הכל פרוס בפנייך,,זה רק טיול,,ומה יקרה , בדיוק כמו קלף הסיכום,,רק העתיד יאמר..והקלף אומר ,,לעתיד שהוא הכי אמיתי אני מוביל אותך.. עלייך לקחת את עתידך בידך , להיות שלמה עם ההחלטה..מה כבר יכול לקרוא. תמיד כשתחזרי לכאן נהיה איתך... בהצלחה..

blackcat2

New member
הי ../images/Emo42.gif

הפריסה הקלטית בהחלט יכולה לתת מענה בכל הנוגע לפוטנציאל אולם היא מתייחסת לטעמי רק אליך ועל כן אינה בוחנת את הבחור בהקשר המדובר. אני חושבת שיש לך ציפיה לקדם את הקשר הרומנטי עם הבחור במסגרת בילויים ושעשועים שודאי יהיו לרשותכם בשפע במהלך הטיול בחו"ל. את מאמינה כי זה יעזור לכם להתקרב ויעורר את הקשר באופן מחודש.(10 מטבעות) הבעיה היא זה שאת חשה כי עליך ללכת על קצות האצבעות ולהימנע עד כמה שניתן מהפגנת רגשות ושיחה עימו על המטרות שיש לך בקשר המדובר. את חוששת ששיחה גלויה על נושא זה ועל כן קידום קשר באופן יזום ומוסכם לכאורה על שניכם אינו אפשרי כרגע. (מלכת המטות) את מרגישה תקועה. מתקשה להגיע להחלטה בעניינך מה שמעיק עליך (4 מטבעות) את חייבת לנסות להשתחרר מתחושה זו ולנסות להתרכז בדברים נוספים בחייך הממלאים את ליבך בשמחה.הכוונה אינה להתעלם , אלא לחוש מסופקת מכל מה שיש (גם בקשר המחודש איתו) ולא לטפטף רעל לראשך. אופטימיות זה שם המשחק. (9 גביעים) אני מאמינה כי את מודעת לכל זה ואכן עושה מאמצים מסויימים להתנער מהתסכול, (אחרי הכל הסביבה שלך רואה בך את קלף ה-
- המדגיש כי בעינהם את אישה המפגינה אופטימיות, שמחה ומלאת תקווה) אולם בלב פנימה, את החשה אהבה עמוקה כלפי הבחור ורצון לצאת לדרך נקרעת בו בזמן ומתקשה מאד להכריע (המרכבה) בתקופה הראשונית של הטיול עם הבחור ניכר כי את תחושי כי קיימים בינכם ניגודים אולם נראה כי תוכלי למצוא את המכנה המשותף. כפי שאמרתי בהתחלה את תיאלצי ודאי ללכת מעט על קצות האצבעות ולשמור על האיזון העדין שבקשר בינכם. את תצטרכי לדעת לתמרן את הקשר ולהתנהל "ולנהל" את הבחור בחוכמה וברכות. תידרשי להשקיע מחשבה ולתכנן את הפעולות שיידרשו ממך במתכונת המדוברת. דעי את מטרתך וכווני לקראתה. כמו אסטרטגיית לוחמה רק בלי טנקים
(המיזוג) בתקופה השנייה של הטיול נראה כי תשיגי מטרתך ותצליחי לקרב את הבחור אליך ולקדם קשר רומנטי בו הוא עצמו יהיה שותף מלא בלב ובנפש. (2 גביעים) החשש הגדול שלך הוא כי גודל הציפיות כך גודל האכזבות. את חוששת כי למרות השקעה רבה מצידך לא תצליחי לקטוף את פירות האהבה להם את ראויה. את מאמינה כי החלומות הגדולים שלך לא ימומשו למרות שתקווי בלב פנימה לממשם. (7 מטבעות) יום הדין כקלף מסכם מעיד בעיני דווקא על הארה ועל הבנה של פני הדברים טוב יותר. הקלף גם מעיד על תחייה שעשויה בהחלט להיקשר לקשר הרדום שלך ושל הבחור. אני רואה בקלף זה כמעיד גם על פתיחות רגשית והתמסרות לקשר רוחני ואמיתי בינכם. אז כמו שאת מבינה אני תומכת בנסיעה כרגע. אם את מבקשת לדעת מה עובר על הבחור אפשר בהחלט לפרוס בעניינו פריסת שאלה. מה מחשבותיו וכוונותיו הרומנטיים של X כלפי ב-Y זמן הקרוב? סה"כ 6 קלפים+ קלף מסכם. אשמח לשמוע את דעתך.

taliza

New member
תודה לשתיכן על פירושים...

וכמו שחששתי- הפריסה שבחרתי לא הייתה מתאימה לגמרי למצבי. אני מצרפת פריסה חדשה לפי הצעתה של חתול שחור... מה מחשבותיו וכוונותיו הרומנטיים של x כלפי y בזמן הקרוב? יום הדין שלוש חרבות ארבעה מטות שמונה גביעים מלכת המטבעות שטן אס גביעים סיכוםירח תודה מראש על הזמן ואם תרשו-אני אגיב אחרי הפירוש הזה..

blackcat2

New member
הי../images/Emo39.gif

יצא לך קלף אחד יותר מידי אז אסיר את האחרון. אני חושבת שהפריסה מעידה על כך שהרגשות שלו מעורבים. מצד אחד הוא שבור לב לגביך (לא ברור לי למה) ומצד אחר כוונות לגביך מאד רציניות. הוא היה מבקש לקדם קשר רומנטי יציב עימך (4 מטות). אבל הקונטרסט הזה לא עובד טוב ביחד מאחר והוא מעיד על הקריעה בתוכו. הוא מרגיש כי את אישה חושנית, רגישה ויציבה ואני מאמינה כי רגשותיו כלפיך כנים אולם לעיתים הוא בו בזמן חש רצון לעזוב את הקשר (כמו שודאי הרגשת זאת באי מייל האחרון). הוא מעדיף לעשות זאת בשקט וללא עימותים. יש לו ענין רגשי שמציק לו מאד ומבלבל אותו ואולי זה קשור בסיבת הפרידה שלכם. אשמח אם תאירי את עינינו. אבל.... אס הגביעים מעיד בעיני על פתח לתקופה רגשית נפלאה בינכם שאגב עשויה לפרוץ בחודשי הקיץ , משמע יוני- אוגוסט. התקופה הקרובה תלווה בהתלבטויות ובלבול אולם בראשית הקיץ העניינים עשויים להשתנות לטובה. יום הדין הפותח מעיד בעיני על תחילתו של התהליך המדובר. תני לדברים להתנהל כמות שהם. אל תילחצי ואל תלחצי על הבחור. השתדלי להיות קולית והיי עצמך. היי כנה. אשמח לשמוע ממך.

blackcat2

New member
הי../images/Emo39.gif

יצא לך קלף אחד יותר מידי אז אסיר את האחרון. אני חושבת שהפריסה מעידה על כך שהרגשות שלו מעורבים. מצד אחד הוא שבור לב לגביך (לא ברור לי למה) ומצד אחר כוונות לגביך מאד רציניות. הוא היה מבקש לקדם קשר רומנטי יציב עימך (4 מטות). אבל הקונטרסט הזה לא עובד טוב ביחד מאחר והוא מעיד על הקריעה בתוכו. הוא מרגיש כי את אישה חושנית, רגישה ויציבה ואני מאמינה כי רגשותיו כלפיך כנים אולם לעיתים הוא בו בזמן חש רצון לעזוב את הקשר (כמו שודאי הרגשת זאת באי מייל האחרון). הוא מעדיף לעשות זאת בשקט וללא עימותים. יש לו ענין רגשי שמציק לו מאד ומבלבל אותו ואולי זה קשור בסיבת הפרידה שלכם. אשמח אם תאירי את עינינו. אבל.... אס הגביעים מעיד בעיני על פתח לתקופה רגשית נפלאה בינכם שאגב עשויה לפרוץ בחודשי הקיץ , משמע יוני- אוגוסט. התקופה הקרובה תלווה בהתלבטויות ובלבול אולם בראשית הקיץ העניינים עשויים להשתנות לטובה. יום הדין הפותח מעיד בעיני על תחילתו של התהליך המדובר. תני לדברים להתנהל כמות שהם. אל תילחצי ואל תלחצי על הבחור. השתדלי להיות קולית והיי עצמך. היי כנה. אשמח לשמוע ממך.

taliza

New member
והנה תגובתי../images/Emo42.gif

שלחתי לבחור מייל לפני כמה דקות שבו אני אומרת שכנראה אני לא אצטרף אליו. לא החלטה קלה, אך הרגשתי כי כרגע אין לי אופציה אחרת: הוא לא מגיב ברצינות על החששות שלי, כל מייל חדש ממנו נשמע כאילו נכתב עי' אדם אחר, כלומר סוג של פיצול אישיות מצידו. ובנוסף, אני לא מקבלת ממנו שום התייחסות לרגשותיו ואליי, כלומר הוא לא מוכן להודות כי הוא רוצה להיות איתי בתור בת זוג ולא רק ידידה. עם כל האהבה שלי אליו, אני חייבת להגיד שהזמן שלנו כנראה לא הגיע עדיין, אני עדיין מאוד מקווה שנוכל להיות ביחד כי באמת היה לנו מאוד טוב ביחד במשך תקופה ארוכה ואני מאמינה שזה יכול לקרות גם בעתיד. אני יודעת את זה- אבל הוא כנראה עדיין לא, אז נחכה ונראה מה יהיה. אולי באמת בקיץ הדברים ישתנו- וזה אומר שכרגע יש לו כמה חודשים עם עצמו ומחשבותיו. תודה רבה על כל הפירושים ותודה מיוחדת לחתול שחור שתמיד מוצאת את המילים הכי נכונות.

blackcat2

New member
טלי המתוקה../images/Emo140.gif

אני מקווה כי מה שאמרת לנו בסיכום ההודעה הקודמת זה בדיוק מה שאמרת לו. חשוב שתבהירי לבחור כי כוונותיך כלפיו רומנטיות והיית רוצה אותו כבן זוג ולא כידיד בלבד ויותר מכל חשוב שתבהירי לו כי תשמחי לשמוע ממנו כשהוא יהיה מוכן לכך. באהבה גדולה ותמיד שמחה לעזור.

taliza

New member
תודה

והבחור יודע את רגשותי כלפיו,הוא צריך להחליט בקשר לעצמו.ההחלטה התקבלה לפי תחושת הבטן ואני מקווה שתתברר כהחלטה טובה. אני מקווה שעוד יגיע הזמן שלנו ביחד...

למעלה