שלום רב להנהלת אח"לה

עִידן

New member
שלום רב להנהלת אח"לה

ולכל המבקרים. קפצתי הביתה בשביל להגיד לכם: קבעו כבר תאריך למפגש! העם צמא! תודה.

גנגי

New member
אנחנו מנסים,

אבל אלה מ"אפי היקרה" תקעו אותנו. רציתי את מוצאי שמחתורה. אז רציתי. אני מניחה שיקשה עלינו לגרור הנה את פליטי מפגש אפי אחרי המינגול הסוער. מוגג הציע את היום שאחרי, יומשישי - האם תוכלו לבוא? מבחינתי זה אפשרי. ואולי נמצא יום אחר במהלך החג הבא עלינו לטובה?

מה אזעקת כנרת, מה?

אמרת שלישי-רביעי, לא? ויותר כדאי לך שתתחילי לחפש לנו מקום לינה בסביבה, כי אין לי שום כוונה לישון על חוף נטול שירותים ומקלחות. אני לא החברים שלך מהגן.

Mנטה

New member
לא ישבנו ביחד בארגז החול ?

כן, שלישי-רביעי, בטח. בכל חוף מסודר יש שירותים ומקלחות ואם יבואו עוד אנשים זה אפילו לא יצא יקר.

Mנטה

New member
ששששששששששש

לפני שהיא תשמע. מזמן לא ישנתי ליד מים !

shellyland

New member
נפתח לך ברז בבית של צימעס.

בעצם, עזבי ברז. יש לה מקור-נוזלים הרבה יותר טבעי. אני בטוחה שהיא תשמח לתת לך לישון לידה.
הבעיה היחידה היא שזה לא ממש בדרך (ירושלים, את יודעת...)

Mנטה

New member
רגע רגע, צריכה סדר בדברים

1. (כן, סעיפים זה אני) ללכת לטיול ולא לישון בחוץ, זה קצת בזבוז, לא ? 2. צימעס בירושלים ? אז מה היא מתערבת לנו ? 3. לישוןלידמים, לישוןלידמים, לישוןלידמים. 4. כינרת כינרת כינרת...... האמת היא שאני מוכנה להתפשר על הכל ובלבד שנגיע לאגם הדלוח הזה שאני כל כך אוהבת.

צימעס

New member
2 - צימעס בירושלים רק בחג.

דיברתן על לישון באמצע, לא? אז למה היא מצפה שאהיה בדרך מירושלים לכנרת? מה הקשר?

shellyland

New member
מי שמטיפה לכולם לא ללכת לבי"ס

מה הפלא שהיא לוקה בהבנת הנקרא? התכוונתי שהטיז-אל-נבי שלך הוא לא בדרך מירושלים לכנרת. יש?

צימעס

New member
אבל היא לא התכונה שתשנו פה בדרך

מירושלים לכנרת, אלא בין שני הימים שבכנרת (כי את לא מוכנה לישון שם בחוף).

Mנטה

New member
נו במת אטיוד

לא שמת לב שפתילים שמתחילים בפורום אחד, ממש בקלילות ממשיכים בפורום אחר ואין לדעת לאן זה יוביל משם ?

אטיוד5

Active member
שמתי. אבל ...

בבדיחות דעתי הפניתי שוב להודעת המקור. יודע שיש לך רומן עם שפת הכנרת. ואני הפניתי לאתר ספיר, אויה לי.

shellyland

New member
אתר של מילון עברי

אתר שאיבה מהכנרת או משהו כזה. צפון-מערב, מתחת הכביש המעוקל העולה לראש-פינה.

Mנטה

New member
אההההה (סליחה)

באמת מביא אותי לחשוב איזה חלק של הכינרת אני הכי אוהבת. שאלה מאוד קשה. זולל, שנגלה להם את המקום המדהים שמצאנו אז ?

למעלה