היי, תודה על קבלת הפנים ועל התשובה המהירה
בינתיים כבר הכנתי "מהבטן".. אבל לא יצא מוצלח. סטייק אנטריקוט אני באמת עושה כמו שתיארת. בעצם חלק מזה. אסביר: א) שורה בשמן זית, פלפל שחור גרוס, שום כתוש ועשבי תיבול. יום אפילו יומיים במקרר, ואז זורקת את זה על המחבת פסים. ב) כמו שזה (אצלי תמיד זה חייב להיות בשר מיושן (וחלילה קפוא)) על המחבת, ורק פלפל שחור גרוס לקראת הסוף. תכלס לעניינו: את הלבן בסוף שמתי כמו שהוא על המחבת פסים אחרי שריססתי בספריי שמן קנולה (שלא ידבק.. כי הטפלון כבר לא בתוקף חח), בזקתי עליו פלפל שחור גרוס, ואחרי סגירה של שני הצדדים, העברתי למחבת אחרת (רגילה) לתוך רוטב ברביקיו (מעולה. קנינו ב"עד העצם" בהרצליה) ונתתי לזה "להתבשל". מה שקרה בפועל, זה שהבשר התייבש
והרוטב לא נספג. וגם הפלפל לא ממש התאים לי לשם. אוף! באסה. בפעם הבאה אני אנסה לעשות עם כורכום ותבלין שוורמה, התמונה ששמת מביאה חשק ענק לנסות את זה ככה
משום מה נראה לי שהלבן לא יתאים לי בטעמו עם משרה שמן הזית המתואר לעיל. הטעם של הלבן אחר (חחח לא סתם קוראים לו "בשר אחר", הא?) מבשר אדום. הוא יבש יותר - מה שמאלץ לאכול את הסטייק יחד עם השומן המדהים שצמוד לצלע... (וזה דווקא משהו שאני לא מעדיפה לאכול באופן קבוע - נתחי שומן מן החי). אה, ונראה לי שהטעות הכי גדולה שלי בנסיון הנואל שלי, היא שבשורה התחתונה הבשר התייבש, אפילו ש"התבשל" בתוך הרוטב ברBQ. פיוו כמה חפרתי
סורי..