שלום רב לחברי הפורום

gorly00

New member
שלום רב לחברי הפורום

אימי חולה בסרטן לימפומה ועוברת טיפולי כימו ומפטרה אחת ל- 3 שבועות היא מתאשפזת ל- 4 ימים היא עברה עד עכשיו 5 טיפולים ומצבה השתפר בהרבה , רציתי להתייעץ אולי עם מישהו שעבר טיפולים כאלו או מבין בזה , יצאו לה הרבה פצעים בגוף די גדולים ובולטים והיא משתגעת מרוב גירודים ממש כואב לה ומגרד וכלום לא עוזר היא לא ישנה בלילות עקב הגירוד וזה נמשך כבר 4 חודשים , אולי מישהו מכיר או יודע על דרך להקל על מצבה. המון תודה מראש. אורלי.

מיליתו

New member
תלוי ממה נגרם הגירוד והפצעים.

האם הפצעים מזוהמים? האם מדובר בגירוי של העור? אולי הבעיה היא בכלל בתפקודי הכבד או המרה... יש הרבה אפשרויות. רצוי מאוד מאוד לדבר עם הרופאים. אני מניחה שהיא מתראה איתם לעיתים קרובות. הם אמורים לברר מה הגורם, ובהתאם לטפל. אם אם לא מוצאים סיבה, או מוצאים סיבה ולא מצליחים לטפל בה, ההמלצה שלי היא רפואה אלטרנטיבית. יש הרבה אופציות, ואם את רוצה יותר פרטים, אשמח לתת לך.

gorly00

New member
מילית שלום ../images/Emo140.gif

תודה על עזרתך , אני לא כל כך מבינה ברפואה אלטרנטיבית , אשמח לקבל ממך פרטים לגבי האופציות שיש , כל מה שיכול לעזור יתקבל בברכה , תודה מראש , אורלי

ihovav

New member
שלום לך,

אבא שלי חולה באותה המחלה ועובר טיפולים מאוד דומים, אבל לא נתקלנו בתופעת לוואי הזאת. מה ההמטולוג אומר על זה? בתקווה שיעבור מהר והרבה בריאות!

ihovav

New member
רק פתחתי ת'פה... ../images/Emo10.gif

נלך היום להמטולוגית. אבל אני חושבת שמה שפורח לאבא שלי על הבטן קשור לקלקסן ולא עוד תופעת לוואי...

ihovav

New member
נפלא,

לאבא שלי יש אלרגיה לטיפול... מעניין כבר מה ההפתעה הבאה שאבא מכין...

הד"ר שלה לא נתנה את דעתה בעניין?

אצלי הופיעו כתמים ראשונים של פצעי גירוד, ומיד קיבלתי משחה (דקטרין מסויים) שהעלימה הכל! ומה שנאמר לי שדוקא הגירוד מפשט את הפצעים. משום שהאצבעות המגרדות באיזור הפצעים נוגעות בחלקים אחרים בגוף ומפזרות את החיידקים השוכנים באיזור הפצע לשאר חלקים שאינם נגועים. זה מה שלי נאמר בשעתו (וגם קודם המחלה) על איסור לגרד פצעים בעור.

gorly00

New member
תודה לכם על התגובות../images/Emo24.gif

הרופאים מנסים כל הזמן לאתר את הבעיה , הורידו לה תרופות שיכול להיות שהיא אלרגית אליהן , נתנו לה אאיסטון תקופה ארוכה נגד אלרגיות ואפילו קורטיזון וכלום לא עזר לעיתים הגרד נחלש ליומיים שלושה ואח"כ חוזר בעוצמה הרופאים עדיין לא איתרו את הבעיה , הם אומרים שיכול להיות שהיא אלרגית לכימו או למפטרה , אך אין ברירה הם לא יכלו להפסיק את הטיפול באמצע, יכול להיות שכמו שיוני כתב שהגירוד שלה ( היא מגרדת המון) מפזר את החיידקים לשאר החלקים בגוף , אני אדבר איתה על זה וננסה למנוע את הגירודים , על כל מקרה המון תודה והרבה בריאות ואושר לכולכם.

למעלה