שלום רב לכולם היום באתי לחופשה

maruan

New member
שלום רב לכולם היום באתי לחופשה

מבית החולים ואני חוזר עוד שבועיים מקווה שאתם בסדר התגעגעתי אליכם ואני רוצה לבשר לכם שהתקשרו אלי מחברת שראל לכיסאות גלגלים הם רוצים לתת לי סתם כיסא גלגלים וסתם כיסא מיקלחת אבל אני עמדתי על שלי שלא ישלחו לי את הכיסאות והן ישארו במחסנים של חברת שראלועד שאני אשתחרר מבית החולים ואני היבעתי את רצוני שאני הולך למבקר המדינה ואיימתי בעצומה של כול הנכים במחאה על ההסדר והמכרז בין משרד הבריאות לבין חברת שראל המכרז למי שלא יודע מדבר על 6000 כיסאות גלגלים סוג ד או ה אני חושב באמת צריך לעשות משהו בנידון למי יש הצעות שיכתוב בבקשה בפורום אוהב לקבל תגובות שלכם בבקשה לא להבליג מתגעגע אוהב אותכם לעד מרואן בכבוד רב ובאהדה ובהערצה ובאהבה מרואן
חזק מכול ה

זהבה נ

New member
היי מרוואן, שמחה על שאתה בסדר

ואתה מתחיל לחזור לכאן, מקוה שבמהרה תגיע הביתה לתמיד ותחזור כבר לשיגרה, לא עוד הרבה זמן. בקשר לכסא הגלגלים מחזיקה לך אצבעות שתצליח. מאחלת לך בריאות טובה בהמשך. בידידות, זהבה נ

maruan

New member
לכבוד גברת זהבה מעריך אותך

יותר ממה שאת מדמיינת לעצמך מאחל לך לילה טוב ומאחל לך יותר מיזה שתגשימי את כול חלומותייך ועל הייחס שלך אלי אני מאחל לך המון המון בריאות אושר ועושר תודה רבה לך ידידתי הנפלאה בכבוד רב ובאהדה ובהערצה ובאהבה מרואן\asanoviz
חזק מכול ה-

זהבה נ

New member
מרוואן, אני מסמיקה, מאחלת לך בריאות

והאושר והעושר יגיעו תמיד אחר כך. אנשים לא כל כך מעריכים את הבריאות עד ש... אבל לעולם צריך אדם לראות את חצי הכוס המלאה, כי תמיד יש רק חצי כוס תלוי אך אנו מבקשים להתיחס, למלאה או לריקה. יש אנשים שלא רואים שבכוס יש חצי מלאה ויש כאלה שכן. כל אחר והיכן שהוא נמצא בחייו. אבל הבריאות לעתים מוערכת רק כאשר קורה משהו וחבל. לא נורא אנחנו הרי אופטימיים שהכל יסתדר ובורא עולם יתן לך את כל הבריאות שרק אפשר ותצא במהרה מבית החולים. זהבה נ מנהלת פורום ADHD לקויות וזכויות

שלום מרואן, שמחה שחזרת

בתקווה שהמצב ימשיך להשתפר. לגבי כסא הגלגלים, אני אתך. תשמור על זכויותיך. לא לוותר! החלמה מהירה

maruan

New member
שלום רב מה העניינים ג.אתי <:)))

ערב אחלה לך ולכול הנמצאים בפורום המכובד הזה שמחתי לחזור לפורום המתוק הזה שאני בלעדיו לא מבין כלום בקשר מלה שמגיע לי ומה שלא מגיע לי אני מאוד שמח שיש פורום כזה בהנהלתך אתי עד עכשיו לא מצאתי פורום מדבר על זכויות כמו הפורום הזה . שמחתי לחזור לבית ולחדר שלי ולדברים שלי אני אלחם במשרד הבריאות עד שנקבל את מה שמגיע לנו ואני רוצה תמיכתכם אני רוצה תמיכתכם וזה לא צחוק אני רוצה לעשות המון בע"ה למען זכויותינו והדבר הראשון בע"ה להתלונן למבקר המדינה על העוול שנגרם לנכים במדינת ישראל ואני אופטימי לגבי תגובתו של מבקר המדינה אני רוצה שתתמכו בי ואני רוצה המון תמיכה מכם כי בלי תמיכתכם לא שווה כלום המאבק בבירוקרטיה החיים בה הנכים כאן בארץ ישראל הנאורה אני חושב על עצומה שיחתמו עליה כול הנכים המחאה היא על משרד הבריאות המחאה היא על חברת שראל והמכרז שזכתה בו לספק 6000 כיסאות מהדגם הכי פשוט ל-4 השנים הקרובות אני מוחה על זה ומה אתם אומרים אנו נשתוק על זכויותינו הנרמסות??בואו נדבר על זכויותינו ונאבק כדי שנשיג אותם בע"ה בבקשה תנו לנו כתף בבקשה לא לישון להיתעוררררררר אני פונה אליכם ואני אחד מכם שנגזלו ממני זכויותי הלגיטימיות והן שיהיה לי כיסא גלגלים מתאים שאני אבחר אותו ולא חברת שראל שתבחר לי כיסא דגם פשוט בבקשה בואו נדבר על הנושא הזה ואם לא יהיו תגובות אז אני מצטער אני מצפה שתתמכו בי כי אני לא יכול לפעול לבד אני צריך גב חזק מבינים אותי?? צריך להאבק על זכויותינו עד הסוף אם יש מישהו ששומע אותי אשמח שתתנו לי יד למאבק כי יד אחת לא יכולה למחוא כפיים צריך שתי ידיים ואתם תעזרו לי? לילה טוב מרואן

למעלה