שלום רב לכולם ושנה טובה , אני חדשה בפורום

romi607

New member
שלום רב לכולם ושנה טובה , אני חדשה בפורום

אני סטודנטית לתואר שני ללא תזה במנהל עסקים באו"פ תואר ראשון עשיתי בניהול וכלכלה ורציתי לדעת איך זה עובד לאחר התואר השני במידה וארצה להמשיך לדוקטורט האם בכלל אפשרי לעשות זאת...האם אאלץ לעשות תזה? כמה זמן לוקח דוקטורט..ואיפה הוא מתבצע? אני מתעניינת בעיקר בתחום הכלכלה והניהול הפיננסי... כמו שאתם שמים לב אני ממש לא מבינה דבר בזה...ואשמח לקבל קצת הארות תודה רבה :)

מממאיה35

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo142.gif

עד כמה שידוע לי, באופן כללי אי אפשר לעשות דוקטורט אם עשית תואר שני ללא תזה. אני לא יודעת אם אפשר לעשות השלמות וכו' ע"מ להמשיך לדוק', אני לא יודעת אם יש חריגים או יוצאים מהכלל- שווה לברר את זה בשלב הזה שאת נמצאת בו, לפני שהחלטת סופית אם תהיה לך תזה או לא. בכל מקרה

../images/Emo20.gifברוכה הבאה

אצלנו בחוג (ואני מניחה שזה כך בעוד מקומות) אפשר לעשות מעין עבודה דמויית תזה שיכולה להוות חלק מהדוקטורט העתידי, כך שזה לא "בזבוז זמן". עד שהעבודה הזאת מאושרת את אמנם לא דוקטורנטית "רגילה", אלא את במעין מעמד מיוחד. מה שכן אבל, את צריכה לשאול את עצמך מהן הסיבות שהביאו אותך שלא לבחור תזה, כי הרי יש דמיון בין תזה לדוקטורט. אם כי בכלכלה, יש לא מעט שבוחרים באופציה של דוקטורט מאמרים, וזה כבר סיפור טיפה שונה. לגבי מחלקות - המחלקה לכלכלה בתל אביב ובירושלים הן המובילות בארץ.

seani

New member
אפשר לעשות השלמה לתזה במנע"ס בכל

אוניברסיטה.

למעלה