שלום רב לכולם!

John Doe14

New member
שלום רב לכולם!

חברי הפורום היקרים שלום רב!

מתנצל אם בתחילה זה נראה שאינני בפורום הנכון, אולם אני סטודנט לתואר שני בפקולטה למדעי החברה באוניברסיטת "בר אילן", ועבודת המחקר שלי במסגרת התזה עוסקת בניתוח קבלת החלטות בקריירה והביקוש להמשך לימודים גבוהים, כשאוכלוסיית המחקר הינה אקדמאים שסיימו את תארם הראשון (לפחות) לפני 5 שנים לפחות.

מכיוון שהנחתי שבפורום נהדר זה ישנם לא מעט משתתפים, אקדמאים העוסקים ו/או המתעניינים בתשתיות ובפיתוח אורבני, שיכולים לענות על הקריטירון דלעיל, אשמח מאוד אם תוכלו בבקשה ברשותכם לסייע לי במילוי השאלון הקליל, הקצרצר והאנונימי לחלוטין שלי ( http://tfasim.org.il/tofes/ymzxy ), מידת היענותכם תתרום רבות לצרכי המחקר שלי.

תודה רבה מראש על זמנכם!

ש מים

New member
השאלון בעייתי ולא משקף נכון

שאלה מס' 4 אינה כוללת מקצועות רבים (ומשהו שרלוונטי לחברי פורום זה: אין שם - גאוגרף, אין מתכנן-ערים, אין תכנון סביבתי, אין יועץ איכות סביבה ועוד...).
הבניה הנוכחית מחייבת לענות תשובה לא נכונה, עמ"נ שאפשר יהיה לשלוח את התשובות בחזרה.

John Doe14

New member
השאלון דווקא לא בעייתי

מהפידבקים שקיבלתי עד כה לפחות.

אכן העלית מספר משרות שלא הוכללו בהיצע שבשאלון, וזו אחת ממטרות ה pre-test הזה שלי, ועל כן אני מודה לך מאוד על ההערה וההארה.

מקווה שאי"ה בימים הקרובים הנושא יטופל ויוסף לאלתר שדה למלל חופשי עבור ציון המשרה הרלוונטית.

תודה רבה שוב!

נראה גם שהשאלון פונה רק לשכירים

צריכים לציין זאת מראש או לבנות שאלות שיתאימו גם לעצמאים.

ש מים

New member
אל תתווכח! הוא אמר "לא בעייתי"

למעלה