שלום רב לכולם

שלום רב לכולם

בחודשים האחרונים אני לא נכנס הרבה לאינטרנט ולפורום בכלל,אני דיי עמוס בכל מיני דברים שונים ומשונים,רובם קשורים לסרים מחברות וכו... בכל אופן את הנחשים אני עדיין מגדל ורציתי לעדכן אתכם שהיה לי זיווג מוצלח בין שתי הקינגים,ונחשו מה,יש תמונות נהדרות.הסיפור המצחיק הוא שחשבתי שהם כבר לא יזדווגו היום ולמעשה לא זיהיתי שהם מזדווגים אז שלפתי את הנקבה ומשום מה הזכר יצא איתה,ואז ראיתי,אז צילמתי,החזרתי לכלוב והמשכתי לצלם,והרי התמונות. תמונה מס' 1: הגילוי

קצת פרטים

את הזכר יש לי מגיל חצי שנה בערך,היום הוא בן 3. את הנקבה קניתי בקיץ היא בת 6 עוד מעט 7. הנחשים עברו תרדמת של 3 חודשים יצאו לפני חודש וחצי אכלו התנשלו וזהו הנסיון השלישי שהשני יכול להיות היה מוצלח אבל לא עקבתי מפאת חוסר זמן. היום הם היו מ5:30 ביחד (בצהריים) עקבתי שעתיים והזכר ניסה והם שיחקו משחקי חיזור,ב1:30 חזרתי וראיתי שהם לא עושים משהו מיוחד כנראה שהם היו מחוברים כבר אבל לא הבחנתי.ב11 שלפתי אותם וגיליתי שהם ביחד,צילמתי והחזרתי.ב 1:50 הם נפרדו,מיד אח"כ הזכר השתין והנקבה חירבנה,לזכר לקח כמה דקות להחזיר את הכלי למקומו והם נפרדים כעת.אני אנסה עוד פעם ביום שלישי אני מאמין,ניתן להם לנוח קצת. זהו סה"כ,אני מקווה שהכל יתנהל כשורה וזמן הריון הוא 30-40 יום לפי מה שהבנתי כאשר יש נשל מקדים בערך שבוע לפני ההטלה,יש לי כבר כלי להטלה ולהדגרה (ד.א אם מישהו צריך וורמוקוליט בגרעין יש,ולי יש שק ענק ככה שאני יכול לתת אם זו כמות סבירה. לילה טוב לכולם,אתם אחלה פורום ואני מקווה שייצא לי להציג פה קטנטנים בהמשך אך עד אז יש עוד דרך ארוכה. אסף בן בסט

כמה תיקונים

1:30=10:30 . נפרדים כעת=בכלובים נפרדים גרעין=ספקי ציוד חקלאי ,זו רשת עם מספר סניפים.

Itamar Levy12

New member
מזל טוב

גם אצלי היה היום זיווג ראשון של קינגים. בקשר לגרעין: היום באמת חייגתי אל הסניף של חדרה ושל איזה קיבוץ פה באיזור,בקיבוץ לא ידעו מה זה לחדרה נגמר-מאיזה סניף אתה קנית אסף? באיזה כמויות זה מגיע ומה המחיר? שוב שיהיה בהצלחה! איתמר.

naja

New member
אפרופו "הגרעין".

מצאתי לאחרונה בסניף בבית יצחק מד חום מינימום מקסימום פשוט(כספית). הוא קצת גדול לתוך הטרריום אבל טוב למי שמחמם חדרים. עולה כשישים שקלים.

Itamar Levy12

New member
תודה על המידע

אני מחפש אחד כזה כדי לבדוק באיזה חדר יש הכי הרבה יציבות להדגיר!

Nevo Schwartz

New member
היו לי מספר מדחומים כאלו בשימוש,

לאחר קצת ניסיון איתם מצאתי אותם לא מספיק מדוייקים. לאחר בדיקה עם מדחומי כוהל ודיגיטלי איכותי, ראיתי סטייה של מספר מעלות (2-4 אם אני זוכר נכון). לבדיקת יציבות הטמפרטורה סביר, אבל כמדחום יחידי ובציפייה לדיוק לא הייתי ממליץ. אסף (בן בסט), שיהיה בהצלחה עם הקינגים, ותמשיך לעדכן. נבו

naja

New member
בהצלחה.

(למרות שאתה יודע מה אני חושב על הזיווג הזה....)

למעלה