שלום רב לכלל חברי הפורום-הנושא:יעוץ.

שלום רב לכלל חברי הפורום-הנושא:יעוץ.

שלום,הנני בחור אשר מעוניין להשקיע בפתיחת עסק אשר יספק צרכנים החובבנים את ז'אנר סרטי וספרי הפנטזיה ומדע בדיוני למינהם. הארי פוטר,מלחמת הכוכבים,גיבורי-על,חוברות קומיקס ועוד- כל מה שקשור אליהם,הן הספרים החוברות והסרטים עצמם והן אביזרים ייחודיים וכן פריטי לבוש ומשחקים. רצוני לחוות דעתכם בעניין פשוטה היא:א. האם,לדעתכם,יש צורך בחנות אשר תספק מוצרים מסוג זה.ב. מהו האזור/עיר אשר בו לדעתכם ישנו ריכוז רב יותר של צרכנים אלו,אם בכלל.אם ישנן הערות/הארות בנושא-אשמח לשמוע.המעוניינים,אשר ירצו בעתיד לקחת חלק בפרויקט,ניתן לשלוח לי הודעה.*אציין ששאלה זו כותב אני בשלושה פורומים הקשורים לנושא (הארי פוטר,מדע בדיוני,קומיקס).תודה מראש לעוזרים.

Gul the Great

New member
רעיון מבורך

שלום לך, אורח בפורום זה.
בהמשך לשאלותייך, חנויות הקומיקס בת"א וברעננה מספקות מוצרים כמו שאתה מתאר. אמנם אין שם ספרים או סרטים, אבל אותם אפשר למצוא בחנויות ספרים סמוכות. רק ביום שני האחרון התארח בפורום אחד הבעלים והמנהלים של שתי חנויות קומיקס בארץ ואולי תמצא שם תשובות נוספות לשאלות שלך.
הצרכנים נמצאים בכל מקום, כך שיש יותר צרכנים איפה שיש ריכוז גדול יותר של אנשים. בגלל שבמרכז הארץ יש כבר שלוש חנויות, כמו שציינתי, מנקודת מבט של הדיוט בנושא הזה, הייתי אומר ששווה לפתוח דווקא בחיפה.
בכל מקרה, בהצלחה.

אני באופן כללי כמובן בעד פיתוח הצפון בכלל והפריפריה בפרט

אבל מבחינה עסקית אני לא בטוח שזו ההחלטה הכי נכונה.
בלי להכיר נתונים רשמיים או משהו כזה, אני יכול לנחש שהקמת עסק כזה בתל-אביב (או לפחות באזור) תביא יותר צרכנים.
אז נכון שיש כבר חנויות קומיקס, אבל אם הבנתי נכון אתה רוצה למכור מוצרים נוספים שאין בהכרח בחנויות האלה.
בכל מקרה, אני מציע לך לפנות להתייעצות עם החבר'ה באגודה הישראלית למד"ב ולפנטסיה, אני בטוח שיש להם קצת יותר נתונים שיוכלו לעזור לך.

mulon1984

New member
לדעתי

א. כבר היתה (לשון עבר) חנות כזו, אולי אפילו יותר מאחת.
ב. כבר יש מי שמספק את הצרכים האלה - חנויות הקומיקס ועוד כל מיני יבואנים קטנים שפותחים דוכנים בכנסים ובקניונים.
ג. אני לא רואה איך אתה יכול להתחרות במחירים של EBAY או אמאזון.

למעלה