שלום רב לכל באי הפורום

שלום רב לכל באי הפורום

בימים הקרובים אסיים את דף הפתיחה ואף הוא יעלה כאן. עד אז אני מעתיקה לכאן את הפתיחה אשמח אם כל באי הפורום יקראו בעיון. פורום זה מאפשר לכם לשאול את כל השאלות שרציתם לשאול בתחום הרפואה המשלימה והטיפול האנרגטי, היכול לעזור לכם, למשפחתכם ולילדכם. אני כאן בשביל להקשיב, לענות, לאפשר לאנשי מקצוע לדבר איתכם ולעזור לכם לעבור טיפוליים ותהליכים שיוכלו לקדם אתכם ואת הילדון/נת הפרטי שלכם. מאד חשוב למען תרבות הדיון לקרא את הנהלים הבאים. אני מאמינה בחופש הביטוי כל עוד הוא אינו מעליב פוגע בגולש אחר. כעיקרון אני לא מאמינה במחיקת הודעות אך העשה זאת במקרים הבאים: אם כותב/ת יכתבו בלשון בוטה ופוגעת, כגון קללות, העלבות אישיות או הערות גזעניות. ככלל הפורום מוקם במטרה לאפשר לכל אחד לספר את את "האני המאמין" שלו כל עוד הוא שומר על כללי הפורום. גם בנושאים שמסעירים אתכם, השתדלו לשמור על רמת דיון נאותה ומכובדת. אני אשמח אם בזמן סערת רגשות תקחו נשימה עמוקה לפני כתיבת הודעה או מתן תגובה. אנא קראו בתשומת לב את מה שכתבתם, קחו נשימה נוספת וקיראו שוב את המסר שלכם לפני הלחיצה על "שלח/י" ובכך ימנע ממני הצורך והאי נעימות במחיקת הודעה או שרשור. הודעה שלא תעמוד בכללים אלו – תמחק ללא היסוס. שימו לב, שלא להגיב להודעות שעומדות להימחק, כיוון שאין ביכולתי למחוק הודעה ולהשאיר את התגובות להודעה זו. במקרה שתגיבו להודעה שתימחק – גם תגובתכם תימחק איתה. אאוטינג גולשי הפורומים נהנים מהאנונימיות של הרשת. חלק מהגולשים מזדהים בשם הפרטי שלהם, חלק מזדהים בשמם המלא ואילו אחרים משתמשים בכינוי שונה לחלוטין. לכל אחד מהגולשים הללו שמורה לחלוטין הזכות להחליט כמה ואילו פרטים על עצמם הם רוצים לחשוף בפני הגולשים האחרים. לכן, גם אם לכם ידועים פרטים אישיים על גולש זה או אחר – אל תפרסמו אותם! אין צורך לומר, שהודעה שעושה אאוטינג תמחק מייד. גלישה מהנה בברכת אור ואהבה קטרין

vered73

New member
שלום ../images/Emo23.gif ברצוני לברך ולהוסיף

רבים מאיתנו עסוקים מאד בחיי היום יום. עובדים, רצים בין מטלות שונות, עונים בלי סוף לשיחות טלפון, מנסים להתפנות לילדים שלנו, לבני הזוג שלנו, ובקושי מוצאים זמן לאכול, לנוח, ועוד... אין זה סוד, שגוף ונפש קשורים זה בזה. כפי שאנו מנסים פעמים רבות לטפל בליקוי כזה או אחר בסיוע של רופא, חבר, או הכתף של אמא (במקרה שהיא זמינה), כך גם צריך לעשות עם שאר הגופים שלנו, ועם הנפש במיוחד. אני מאחלת לכולם, שדרך הפורום הזה, נלמד להתיחס לבעיות השונות בחיינו שלנו ובחיי ילדינו, גם מהפן הפחות "מדובר". פחות "קונבנציונאלי". מנסיוני שלי בהתנסויות מסוג זה, אנו יכולים לשפר ולקדם את חיינו באופן יעיל, שעשוי לשנות אותם מהמעט שבמעט ועד מקומות מרחיקי לכת. אני מזמינה את כולם לא לחשוש, לא להתביש, ולחלוק את ההתנסויות האישיות הללו. אנחנו כאן (בין השאר) בהחלט למטרה זו. ואוסיף ואציין, שאנו גם גאים בדרכים אלו בהם אנו בוחרים. שיהיה בהצלחה!!!
ורד

ורד באמת כתבת מקסים../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo13.gif

התהליכים וההתנסויות האלו מרחיבות את אופקינו ומאפשרים לנו לצמוח איתם. אך לא קל בכלל להשתנות..

vered73

New member
לא אם את מאמינה שאפשר. ואת יודעת

על מה אני מדברת. כל מסע מתחיל בצעד אחד!

ורד תודה לך

ומצטרפת להזמנה של ורד לכתוב כאן לחלוק את ההתנסויות שלכם. כאן זה המקום לספר לשתף ולשאול שאלות בכל מה שקשור ברפואה המשלימה וגם בנושא אנרגיות גופיים אנרגטיים צ'אקרות ועוד.

מיכל שב

New member
פורום נפלא מנהלת נפלאה!

קטרין, שיהיה לך המון הצלחה! את בחירה מעולה

למעלה