שלום רב לכל האבות המקסימים!

lola89

New member
שלום רב לכל האבות המקסימים!../images/Emo140.gif

זקוקה לעצתכם: לבעלי ולי יש ילדה מקסימה שחוגגת שנתיים בחודש הבא. אריאל ילדה מאוד חכמה ( טוב אני משוחדת), מאוד מודעת לסביבה וילדה מאושרת (טפו טפו טפו) ואוהבת. רוב היום היא נמצאת בגן ואחה"צ היא איתי עד שבעלי חוזר מהעבודה. העניין הוא שמהרגע שהוא חוזר בילדה כרוכה אחריו, היא לא מוכנה לעזוב אותו וזה מגיע למצבים שהוא לא מסוגל להחליף בגדים או כל פעולה אחרת. הוא רואה בזה בעיה, אני לעומתו רואה בזה את הדרך שלה להביע געגועים כלפיו ולהפגין אהבה. יש לציין שהוא ממעט לקחת חלק בטיפול השוטף שלה אבל כשהם יחד הוא משתדל להפוך את הזמן לאיכותי וכיפי עבורה. יש לנו המון חיכוכים סביב הנושא , אני לא מצליחה להבין איך אני נמצאת איתה יום שלם ומצליחה לעשות עולם ומלואו והוא לא מסוגל להיות איתה שעתיים לבד. אשמח לתובנות בנושא או לכמה עצות מועילות. אפשר גם במסרים. תודה מראש ליאת

מחשבות

New member
אצלנו המצב הפוך. אני מטפל בילדות

הרבה ולכן עוד קצת לא מזיז לי. אשתי דווקא סובלת מהרעש שלהן והבלאגן. בעלך חוזר הביתה ורוצה מנוחה ובמקום זאת יש מישהי שלא מניחה לו. אין מה לעשות עכשיו. תוך זמן קצר זה יעבור.

אום נטע

New member
ככה אצל אבו נטע בבוקר

כשנטע בכורתנו מתעוררת, זה בעלי ה-
שלוקח אותה מהחדר כדי לאפשר לי להמשיך לישון קצת עם ורד (רק אני קמה אליה בלילה כי היא יונקת) והרבה פעמים היא דבוקה אליו ככה שהוא אפילו לא יכול ללכת לשירותים. לוקח לה זמן להתעשת מהשינה לפני שהיא מתפנה לענייניה ו'משחררת' אותו. גם כשהוא חוזר מהעבודה היא דבוקה אליו כך שמנוחה אין לו, אבל להחליף בגדים הוא יכול כשהיא איתו, וגם דברים רבים אחרים הם עושים ביחד.

למעלה