שלום רב לכם. ברצוני לבנות שידה לטלביזיה ולכל

ה א ח ת X

New member
שלום רב לכם. ברצוני לבנות שידה לטלביזיה ולכל

ציוד השמע ואביזרים הנלוים לו. מידות השידה או נכון יותר שמעתי שקוראים לזה בידורית הינן: גובה-80 ס"מ, אורך 130 ס"מ, רוחב-50 ס"מ. אעשה זאת מעץ אורן. האם פלטות בעובי 28 מ"מ יספיקו. (הטלביזיה שברשותי היא כבדה-עדיין מהדגם הישן-לא המסך הדק), או שצריך פלטות עבות יותר. ברצוני להרכיב גלגלים לשידה. אודה לכם באם תוכלו להמליץ לי על מקום באזור תל-אביב בו אוכל לרכוש את פלטות עץ האורן. מקום שבו גם יוכלו לחתוך לי לפי מידה. האם פלטות עץ האורן מגיעים במידות סטנדרטיות ואז חותכים, מה שיחייב אותי לקחת את כל הפלטה, או שאני יכולה לקנות חומר בדיוק בהתאם למידות שאני זקוקה להן. אודה לכם מאד על עזרתכם.

ה א ח ת X

New member
שכחתי לציין שכרגע זהו דגם בסיסי שארצה להוסיף

לו דלתות לאחר מכן. האם אני צריכה לקחת בחשבון נתונים מסוימים (כגון עובי דופן או נתון אחר) על מנת שבעתיד לא אתקל בבעיה כלשהי בעת הוספת הדלתות. תודה

yulevi

New member
לוחות אורן

יש מחסני עצים שמחזיקים מידות שונות של לוחות אורן,אך המידה הסטנדרטית הנפוצה היא 244 סמ אורך ו-122 סמ רוחב,אישית אינני מכיר באזור תל אביב אך אם את יכולה להגיע לאזור כפר סבא יש מחסן עצים בטירה שגם נותן שרותי ניסור ויחס מיוחד לחברי הקהילה לתוכניתך סקיצה היתה עוזרת מאוד,בשלב ראשון עליך לחבר תמיכה\מחיצה שתשבור את אורך 130 ה סמ כמו כן מאחר וזה יסע על גלגלים תוסיפי גלגל במרכז הלוח התחתון מתחת למחיצה, בקשר לדלתות בעתיד בתכנון וביצוע נכון תוכלי לבנות ולחבר אותן בעתיד

ה א ח ת X

New member
תודה. אני זוכרת שקראתי פעם בפורום על חנות

כלשהי בפתח תקוה. האם אני טועה? ושוב האם עובי פלטות של 28 מ"מ יספיק?

yulevi

New member
פתח תקוה

מי השרון יש קישור במדור קישורים,אך הם לא מנסרים

ה א ח ת X

New member
תודה. בדקתי איתם. והם מסרו שהם כן מנסרים.

הבעיה שהם נתנו הצעת מחיר מאד יקרה. האם משהו מכיר את דקור עץ ברח' שוקן 9 בתל-אביב? האם החומר שלהם בסדר? נתנו הצעת מחיר דומה למטר סנטר שהמלצת עליהם. מטר סנטר קצת רחוקים עבורי. האם צריך לבקש שהעץ יהיה מחוטא או שאין בדרך כלל בעיה עם עץ אורן. עד היום לא היתה לי בעיה עם מוצרים שעשיתי מחומר זה, אך מישהו מסר לי שכדאי לבדוק.

yulevi

New member
עץ אורן

לריהוט פנים אין צורך כעץ מחוטא[ירוק] בקשר לאיכות רוב הלוחות בארץ הן מאותו יצרן,תבדקי אפשרות שתוכלי לבחור את הלוח,כך תראי שאין בו פגמים והוא מושלם

למעלה